Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ سلام سلام از اسمه تاپیک مشخصه دیگه... اینجارو میزاریم برا گپ و گفتگو ... خیلی خوب بید حالا بدویین باس حرف بزنیم ... از صب نحرفیدیم :4chsmu1: 13 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اسپمکده این تالارم راه افتاد دفتر مدیریت تالار کجاست؟ میخوام برم اونجا اسپم کنم 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اسپمکده این تالارم راه افتاد دفتر مدیریت تالار کجاست؟ میخوام برم اونجا اسپم کنم اول اسپمکده راه میافته... بعد اگه دیدم لازمه دفتر مدیریتم میزنیم:4chsmu1: خوش اومتی به تالاره ما، قدم رنجه نمودی میگفتی گاوی چیزی میکشتیم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ یه تاپیک بود آشنایی با بچه های زیست شناسی و از این چیزا. اون کوشش؟ به نظرم لازمه تا دوستان جدیدی هم که میان، اونجا خودشونو معرفی کنن و یه جوری یه آماری از دوستان زیست شناسی که تو انجمن فعالیت دارن، در دسترس باشه با تخصصشون 9 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: ینی :icon_pf (34):hay vaye man 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ یه تاپیک بود آشنایی با بچه های زیست شناسی و از این چیزا. اون کوشش؟ به نظرم لازمه تا دوستان جدیدی هم که میان، اونجا خودشونو معرفی کنن و یه جوری یه آماری از دوستان زیست شناسی که تو انجمن فعالیت دارن، در دسترس باشه با تخصصشون تاپیک برو بچه های علوم پایه بود که تو تالاره علوم پایه س امارمون فعلا ایناس: راپونزل مونمونی مینا نسترن اسعدی خوتم بچه های دیگه از زیست هم هستن اما متاسفانه فعالیتی تو خوده انجمن نداشتن چه برسه به اینجا 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4: ینی :icon_pf (34):hay vaye man اره؟؟؟؟؟ بدو دخترم خوتتو یه ذره معرفی تن:vahidrk: مبارکههههههههه اوخی..... مسی عجیجمممم خوش اومتی:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اره؟؟؟؟؟ بدو دخترم خوتتو یه ذره معرفی تن:vahidrk: :w874::3384s: اهوووووووووووووووم اهوم با اجازه مامانبزرگ عزیزم متین جان:167: راپونزل دانشجو ترم 4 میکروبیولوژی بقیشم به خودم مبروطه:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :w874::3384s: اهوووووووووووووووم اهوم با اجازه مامانبزرگ عزیزم متین جان:167: راپونزل دانشجو ترم 4 میکروبیولوژی بقیشم به خودم مبروطه:persiana__hahaha: افلین دخملم... حالا بقیه شو خوتم میدونم دهه:4chsmu1: __________________________ مینا،مونمونی،نسترن،ساره بدووییییین 5 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ هممممممممممم سلام سلام مبارکه چه خوب شد اینجا راه افتاد!!!! راستی متین من ندیده بودم مدیر شدی،بهت تبریک میگم!!:pichak: الان باید خودمو معرفی کنم یعنی؟؟؟؟ دفعه پیش که گفتم!!!! 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ خب دوباره میگم یه وقت ناراحت نشید . . . مینا ام متولد 9 تیر 1369 یعنی الان 20 21 سالمه ورودی 87 رشته ی زیست شناسی گیاهی واحد علوم و تحقیقات تهران اممممممم دیگه؟؟؟؟؟؟ آهان احتمال زیاد هم واسه ارشدم تصمیم دارم سیستماتیک بخونم. 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ به به :icon_gol: منم سلولی مولکولی خوندم تازه تموم کردم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ همممممممممممسلام سلام مبارکه چه خوب شد اینجا راه افتاد!!!! راستی متین من ندیده بودم مدیر شدی،بهت تبریک میگم!!:pichak: الان باید خودمو معرفی کنم یعنی؟؟؟؟ دفعه پیش که گفتم!!!! ممنون گلمممم ... مسی:4uboxsmiley: ایهیم قبلا معرفی کردیم اما تو تالار علوم پایه به به :icon_gol: منم سلولی مولکولی خوندم تازه تموم کردم سلام افتاب جونم ... شرمنده اسمتو نمیدونم خیلی خوشحالم تردی اومدی:flowerysmile: 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام افتاب جونم ... شرمنده اسمتو نمیدونم خیلی خوشحالم تردی اومدی:flowerysmile: مهربونم سارا هستم :4uboxsmiley:ممنونم گلم 4 لینک به دیدگاه
mina_srk 1982 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم میخوام بحرفم سلامت کو؟؟ سلام اشکال نداره توام بیا اینجا بحرف!!:) 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ سلام منم میخوام بحرفم سلام خوش اومدین.. حتما بفرمایید... 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۸۹ برو بکس زیستیا کوجاییییییینننننن؟:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۸۹ برو بکس زیستیا کوجاییییییینننننن؟:smiley (18): :banel_smiley_52:اوا مادر تو که قبلا سیگاری نبودی؟ بچمو از راه بدر کردن:icon_pf (34): دوست ناباب دوست ناباب نمیدونی که.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده