RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب بهترین فرصته که به عنوان موش آزمایشگاهی ازش استفاده کنیم باید بفهمیم جهش چی بوده که به ما منتقل نشه :icon_pf (34): آخجون من میخوام روش آزمایشات کشت میکروبی انجام بدم:w963: تو تخصصت سلولی مولکولیه رو موتاسیون سلولاش بتحقیق ببینیم به کجا میرسیم:w963: 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آخجون من میخوام روش آزمایشات کشت میکروبی انجام بدم:w963:تو تخصصت سلولی مولکولیه رو موتاسیون سلولاش بتحقیق ببینیم به کجا میرسیم:w963: عزیزم نگران نباش روی ادمین کشت میکروبی انجام بدی میکروب شناس می شی اساسی. تازه ممکنه باکتری های جدیدی هم که کشف می کنی به اسم خودت ثبت بشه آره باید بفهمم موتاسیونش چه جوری بوده :gnugghender: (خودمونیم حال می ده ادمین سر از حرفامون در نمی یاره) 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ عزیزم نگران نباش روی ادمین کشت میکروبی انجام بدی میکروب شناس می شی اساسی. تازه ممکنه باکتری های جدیدی هم که کشف می کنی به اسم خودت ثبت بشه آره باید بفهمم موتاسیونش چه جوری بوده :gnugghender: (خودمونیم حال می ده ادمین سر از حرفامون در نمی یاره) ممد اگه بفهمه مو تو سرمون نمیذارههمینجوریشم انقد اذیتش میکنم به خون من تشنست آره صد در صد در این میان باکتریهایی کشف خواهم کرد مثلا اسمشو میذارم دیپلوکوکوس راپونزلییوز یا مثلا لیشمانیوز سمیرایی ولی من میخوام ابداع کنم نام کشفیاتمو به نام اون عزیز مورد آزمایش اون شهید در راه علم بذارم ممدیازآلبیکنز(اگه دقت کنی به جا کاندیدیاز اسم ممد اومده) 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان زیر دیپلم صحبت کنن ما هم بفهمیم 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ممد اگه بفهمه مو تو سرمون نمیذارههمینجوریشم انقد اذیتش میکنم به خون من تشنستآره صد در صد در این میان باکتریهایی کشف خواهم کرد مثلا اسمشو میذارم دیپلوکوکوس راپونزلییوز یا مثلا لیشمانیوز سمیرایی ولی من میخوام ابداع کنم نام کشفیاتمو به نام اون عزیز مورد آزمایش اون شهید در راه علم بذارم ممدیازآلبیکنز(اگه دقت کنی به جا کاندیدیاز اسم ممد اومده) دقیقااااااااا :biggrin: غیبت حال می ده وقتی نیست و نمی تونه بفهمه چی می گیم :girl_yes2: لیشمانیوز سمیرایی ممدیازآلبیکنز خیلی خوب می شه :biggrin: کلستریدیوم ادمینی اینم خوبه 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان زیر دیپلم صحبت کنن ما هم بفهمیم نمی شه 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ نمی شه آخه چرااااااااااااااا :cryingf: 1 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ آخه چرااااااااااااااا :cryingf: خب چه جوری ترجمه کنم؟ زیستی می حرفیم .غیبت ادمین :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خب چه جوری ترجمه کنم؟ زیستی می حرفیم .غیبت ادمین :gnugghender: وای بر شما که گوشت ادمین رو می خورید هیهات همون بهتر که متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان زیر دیپلم صحبت کنن ما هم بفهمیم نمی شه میشه ببین علی جان موتاثیون حمون چحش اصت . الان این راپی و حمکاران دارای عنسری به غایط خترناک هصتند که ممکنه به تو هم صرایت بکند .. اینم ضیر دیپلم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ چه خبره چشم من رو دوررررررر دیدید :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ چه خبره چشم من رو دوررررررر دیدید :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دیشب این تالار رو من خریدم :(87): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ :2525s: یه وقت رو در وایستی نکنی بفرما تو دم در بده :167: 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ میشه ببین علی جان موتاثیون حمون چحش اصت . الان این راپی و حمکاران دارای عنسری به غایط خترناک هصتند که ممکنه به تو هم صرایت بکند .. اینم ضیر دیپلم گوفتم زیر سیپلم نه نهزت صوات آموزی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ شما هم همین طور علی جان :167: 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ گوفتم زیر سیپلم نه نهزت صوات آموزی خب اینم ضیر دیپلوم اصت .. 8 صال دیگح میشیم دیپلوم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ چه خبره اینجااااااااااااااااااااا :w00: اینجا صاحب داره هاااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ شما هم همین طور علی جان :167: چه خبره اینجااااااااااااااااااااا :w00: اینجا صاحب داره هاااااااااااااااااااااااااااااااا :w00: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده