partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ پرتو جون دلنواز چرا نیست؟ نمیدونم والا ... به من که چیزی نگفت ... :icon_pf (34): اگر ازش مطلع شدم در همین تاپیک به عرضتون خواهم رساند ... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم والا ... به من که چیزی نگفت ... :icon_pf (34): اگر ازش مطلع شدم در همین تاپیک به عرضتون خواهم رساند ... ممنونم عزیزم نگران شدم خوبی خودت؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نه سلامی نه علیکی ... این حرکات سبک چیه انجام میدی؟ ممنونم عزیزمنگران شدم خوبی خودت؟ نگران نباش ... خودم خوووووبم ... تو خوبی؟ همه خوبن؟ 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ نگران نباش ... خودم خوووووبم ... تو خوبی؟ همه خوبن؟ قربونت منم خوبم.مرسی 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ شیطونی و دعوا اونم تو بخش زیست 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من خوابم مباد از نظر زيست شناسي علتش چيه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من خوابم مباد از نظر زيست شناسي علتش چيه از لحاظ زیست شناسی که نمیدونم ... ولی از لحاظ علم پرتویی ، دلیلش شب زنده داری هستش ... :thk: 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ من خوابم مباد از نظر زيست شناسي علتش چيه کم خوابی داره توی بدنت هورمونی ترشح شده که خوابت گرفته معمولا بعد از غذا خوردن این هورمونا ترشح میشن که حس خواب آلودگی بهمون دست میده 1 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۰ از لحاظ زیست شناسی که نمیدونم ... ولی از لحاظ علم پرتویی ، دلیلش شب زنده داری هستش ... :thk: وااااااااا پرتو جاااااااان منو شب زنده داري 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نظرتون چیه بیایم یه مسئله ای رو در مورد cancer بیان کنیم و روش بحث کنیم ؟ فکر کنم یه مقدار به تبادل اطلاعات هم کمک می کنه .... اگه موافقید بفرمایید تا من موضوعاتی که به نظرم می رسه رو بذارم،اگرم کسی موضوع مد نظرش هست لطفا بگه .... مرسی 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ بچه ها نظرتون چیه بیایم یه مسئله ای رو در مورد cancer بیان کنیم و روش بحث کنیم ؟فکر کنم یه مقدار به تبادل اطلاعات هم کمک می کنه .... اگه موافقید بفرمایید تا من موضوعاتی که به نظرم می رسه رو بذارم،اگرم کسی موضوع مد نظرش هست لطفا بگه .... مرسی موضوعش بیشتر تخصص بچه های پزشکیه نه زیست ولی در سطح تبادل اطلاعات ما که از خدامونه ما هستیم 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ کدوم یک از بچه های زرنگ زیست میتونن بگن mycolic acid در کجاست و چیکارمیکنه یا نمیکنه مثال هم بزنه ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر جماعت زیست شناس:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر جماعت زیست شناس:girl_blush2: درود بر کاسپر روح سرگردان وووویییییییی چه خیجالتی هم هست به تالار خودت خوش امدی:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :w139: اخ جون بالاخره یه تالار گیر اوردم تا این کوله بار خستگی راهم رو بزارم زمین :(87): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :w139: اخ جون بالاخره یه تالار گیر اوردم تا این کوله بار خستگی راهم رو بزارم زمین :(87): نه به اون خجالتت نه به این :(87):عشوت بیا کولتو بنداز رو زمین فقط اسباباتو نریزی بیرون تازه خونرو تمیز کردم 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب چشم حالا یه چیزیشوما کی می خوایید برید من دوست ندارم هم خونه ای داشته باشم :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ خوب چشم حالا یه چیزیشوما کی می خوایید برید من دوست ندارم هم خونه ای داشته باشم :girl_blush2: واسه تو چه فرقی داره تو که بُعد مادی نداری واسه خوت همینجوری پرسه بزن ینی چی:w589: دلت میاد ما بریم کارتون خواب بشیم:1111: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده