mina_srk 1982 ارسال شده در 17 خرداد، 2011 رفته بودم ترک اینا..... بعد الان میبرنم اب و هوا عوض کنم خوش بگذرد!!! 1
- Nahal - 47858 ارسال شده در 23 خرداد، 2011 بچه ها سال نو مبارک امیدوارم به بهترین ها برسین متین جون دلمون برات تنگ شده بود 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 23 خرداد، 2011 بچه ها سال نو مبارک امیدوارم به بهترین ها برسین متین جون دلمون برات تنگ شده بود سال نو توام مبارک سارا ژون:Laie_28: منم خیلی دلم تنگیده بود.. تازه امروز اومتم 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 26 خرداد، 2011 اینا چی میگننننننننننننننننن؟ ؟ مامان متینم کوجاسسسسسسسسسسسسسسس؟:w821: چرا اینقد خلوت اینجا؟:w821: 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 اینا چی میگننننننننننننننننن؟؟ مامان متینم کوجاسسسسسسسسسسسسسسس؟:w821: چرا اینقد خلوت اینجا؟:w821: بیا بغلممممممممممم دخملمممممممممم اینا هیچی نمیگن:167: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 تیر، 2011 بیا بغلممممممممممم دخملمممممممممم اینا هیچی نمیگن:167: چه خبلا مامانی درسا خوبننننننننن؟ شما هم پروتوزئولوژی دارین مامان ژووووووون
partow 25305 ارسال شده در 4 تیر، 2011 سلام سلام ... من از بچه های زیست شناسی نیستم ولی زیست شناس ها رو دوست دارم ... 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 تیر، 2011 متین موضوع تحقیقم تو اکولوژی راجب : اثرات گونه غیر بومی آبزی شانه دار دریایی بر تنوع زیستی جمعیت گونه های بومی آبزی Mnemiopsis leidyi مهاجم به دریایی خزر 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 چه خبلا مامانی درسا خوبننننننننن؟شما هم پروتوزئولوژی دارین مامان ژووووووون خوبه... نمیدونم فردا برم دانشگاه یا نه... تشکیل میشه یا نه نه مامان جان اینو نداشته بیدیم..... اما ژنتیکمان بسی مشکل است دو کتاب را باید بپاسیم 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 تیر، 2011 سلام سلام ... من از بچه های زیست شناسی نیستم ولی زیست شناس ها رو دوست دارم ... دستت درد نکنه زیست مایه ی حیات است آفلین 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 تیر، 2011 خوبه... نمیدونم فردا برم دانشگاه یا نه... تشکیل میشه یا نه نه مامان جان اینو نداشته بیدیم..... اما ژنتیکمان بسی مشکل است دو کتاب را باید بپاسیم واییییییییییییی ما دو تا ژنتیک داریم ترم 6 به بعد:icon_pf (34): 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 متین موضوع تحقیقم تو اکولوژی راجب : اثرات گونه غیر بومی آبزی شانه دار دریایی بر تنوع زیستی جمعیت گونه های بومی آبزی Mnemiopsis leidyi مهاجم به دریایی خزر ای جان ای جان اتفاقا سره همین نموپسیس بود که اون فصلو من کنفرانس دادم ترم 3 پاسش کردم.. البته اگه رفرنسمون یکی باشه... 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 تیر، 2011 ای جان ای جان اتفاقا سره همین نموپسیس بود که اون فصلو من کنفرانس دادم ترم 3 پاسش کردم.. البته اگه رفرنسمون یکی باشه... آله پدرم درومد یه پاور پوینت درست کردم هلوووووووووو دعا کن استاد نمره خوب بده ولی نامرد گفته مثل بفرمایید شام همه بچه ها بیان به هم نمره بدن:icon_pf (34): 1
Matin H-d 18145 مالک ارسال شده در 4 تیر، 2011 آله پدرم درومد یه پاور پوینت درست کردم هلوووووووووو دعا کن استاد نمره خوب بده ولی نامرد گفته مثل بفرمایید شام همه بچه ها بیان به هم نمره بدن من میدونم پسرا به من صفر میدن بس که ضایشون کردم تو کلاس:icon_pf (34): یادت نره تحقیقتو اگر خیلی خوب شده به اسمه نواندیشان درست کن بزار اینجا منم یه چندتایی خیلی خوب برا زیست سلولی دارم خیلی خوبههههههههههههههه اما متاسفانه چون با دیال اپ میام نمیشه اپ بشه... کافی نتم چند وقته نرفتم نشده بزارم دختر چقد کم میای تو؟ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 تیر، 2011 یادت نره تحقیقتو اگر خیلی خوب شده به اسمه نواندیشان درست کن بزار اینجا منم یه چندتایی خیلی خوب برا زیست سلولی دارم خیلی خوبههههههههههههههه اما متاسفانه چون با دیال اپ میام نمیشه اپ بشه... کافی نتم چند وقته نرفتم نشده بزارم دختر چقد کم میای تو؟ منم با دیال آپ میام دیگه واسه همین کم پیدام با هوشمند میام ایندفه فلانقد پول تیلیف اومد:icon_pf (34):بابام بد جور به تیر گزم رفتهایشالا تا آخر این ماه ای دی اس ال وصل میکنم آویزون انجمن میشم منم میخواستم بذارم ولی آپ نشد بد نشده تا حالا 1
ارسال های توصیه شده