رفتن به مطلب

اگر آفریننده یک شهر بودی...!!!

ارسال های توصیه شده

سلام به همه دوستای خوبم...

مایلید توی یه بحث شیرین و شهرسازانه شرکت کنین یا نه؟؟؟؟؟ :ws52:

خیلی دوست دارم بدونم تو سر ما جوونایی که با شهر و شهرسازی سر و کار داریم چی می گذره؟؟؟؟؟؟

شاید بهترین راه برای رسیدن به جواب این سوال این باشه که اگه هر کدوم از شما آفریننده یه شهر بودین دوست داشتین اون شهر رو چه شکلی ترسیم کنین؟

ایده آل هاتون؟ افکار و عقایدتون؟ و از همه مهم تر هدفتون؟؟؟؟

بی صبرانه منتظر نظرای خوبتون هستمicon_pf%20(44).gif

• Like 16
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 84
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

موضوع خیلی خوبیه ایول خوشمان آمد!:icon_gol:

من اگه یه شهر رو طراحی کنم سعی می کنم چیزایی رو که توی دانشگاه یاد گرفتم رو اول بذارم کنار بعد برم از مردمی که می خوام شهر رو براشون بسازم پرس و جو کنم و ایده همه اونا رو تا جایی که امکان داره توی طراحی شهر پیاده کنم!

نمی خوام مثه لوکوربوزیه شاندگار رو طراحی کنم که مشارکت در اون دخیل نبود! البته ما خاک پای لوکوربوزیه هم نیستیم ولی خداییش این یه کارش اشتب بود!:w00:

ولی سعی می کنم تا جایی که می تونم فضای سبز و فضاهای تفریحی در شهرم ایجاد کنم تا مردم حوصله شون سر نره مثه پاریس خودمون

من دوست دارم فضایایی ایجاد کنم که مردم رو به خودش جذب کنه نه اینکه مردم بهش هیچ احساس تعلقی نداشته باشند!

شهر رو به قول آقای پیرنیا خودبسنده می سازم با مصالح بوم آورد:w16:

شهر رو جوری طراحی می کنم که برای مردمش غریبه نباشه یعنی هماهنگ با فرهنگ مردم باشه

خداییش خیلی برنامه برای شهر خودم دارم ولی توی این مدت کم همینا به ذهنم رسید:icon_pf (34):

• Like 14
لینک به دیدگاه

مرسی آقای jozef به خاطر تعریفتون، انرژِی گرفتم:a030:

ایده هاتم خیلی خوبه، مخصوصا اون جایی که می ری سراغ مردمی که میخوای شهر رو براشون بسازی:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من معمارم شهر ساز نیستم ولی حالا میرم فکر میکنم میام بعد نظر میدم آخه شهرسازی رو دوست دارم:icon_gol:

عزیزم هر وقت دوست داشتی خوشحال می شم نظرتو بدونم، شاید شهرساز نباشی اما از

مردم شهر که هستی:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من کلا آپارتمان سازی را مُنحل میکنم.

خانه های ویلایی کوچک و حیات دار کنار هم،پراکندگی جمعیت به طور یکسان در یک شهر.

آموزش کامل اصول شهروندی به همگان از کودکی

و.......

• Like 13
لینک به دیدگاه

و.......

ببخشید بعد باقی جمعیت رو چکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

البته خیلی خوبه اصول شهروندی رو از کودکی آموزش بدیم.منم با نظرت موافقم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
ببخشید بعد باقی جمعیت رو چکار میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ws52:

البته خیلی خوبه اصول شهروندی رو از کودکی آموزش بدیم.منم با نظرت موافقم:icon_gol:

وقتی کل جمعیت یک کشور،در یک شهر متمرکز نشه،نیازی به برج سازی نیست.

امروز بالای 63 درصد تهرانی ها از شهرستان میایند...

• Like 8
لینک به دیدگاه

و.......

البته منم فکر می کنم حذف کامل آپارتمان سازی یه کمی رویایی باشه!

مگه اینکه خیلی چیزارو کنترل کنی، و از همه مهم تر جمعیت رو... چون ساخت و ساز بیش از حد خونه های ویلایی یه جورایی باعث گسترش بی حد و اندازه شهر می شه. موافق نیستی؟

• Like 8
لینک به دیدگاه
موضوع خیلی خوبیه ایول خوشمان آمد!:icon_gol:

من اگه یه شهر رو طراحی کنم سعی می کنم چیزایی رو که توی دانشگاه یاد گرفتم رو اول بذارم کنار بعد برم از مردمی که می خوام شهر رو براشون بسازم پرس و جو کنم و ایده همه اونا رو تا جایی که امکان داره توی طراحی شهر پیاده کنم!

نمی خوام مثه لوکوربوزیه شاندگار رو طراحی کنم که مشارکت در اون دخیل نبود! البته ما خاک پای لوکوربوزیه هم نیستیم ولی خداییش این یه کارش اشتب بود!:w00:

ولی سعی می کنم تا جایی که می تونم فضای سبز و فضاهای تفریحی در شهرم ایجاد کنم تا مردم حوصله شون سر نره مثه پاریس خودمون

من دوست دارم فضایایی ایجاد کنم که مردم رو به خودش جذب کنه نه اینکه مردم بهش هیچ احساس تعلقی نداشته باشند!

شهر رو به قول آقای پیرنیا خودبسنده می سازم با مصالح بوم آورد:w16:

شهر رو جوری طراحی می کنم که برای مردمش غریبه نباشه یعنی هماهنگ با فرهنگ مردم باشه

خداییش خیلی برنامه برای شهر خودم دارم ولی توی این مدت کم همینا به ذهنم رسید:icon_pf (34):

ژزف جون این که شد باز همونای که تو دانشگاه بهمون میگن که !!!!!!!

البته واسه اینکه بخوایم یه شهر خوب طراحی کنیم باید به این توجه کنیم که چیکار میشه کرد که یه شهر که ما میخوایم خالق اون باشیم پایدار میمونه

آؤه باید بحث پایداری رو تو شهر رعایت کنیم ( محیط زیست سالم. آلودگی کم و......)

منم به شخصه اگه بوام یه شهر طراحی کنم سعی میکنم تا جای که میتونم شهرمو واسه پیاده طراحی کنم تا ماشین

• Like 9
لینک به دیدگاه
وقتی کل جمعیت یک کشور،در یک شهر متمرکز نشه،نیازی به برج سازی نیست.

امروز بالای 63 درصد تهرانی ها از شهرستان میایند...

متأسفانه این شامل همه شهر های بزرگ میشه ...........وهمین امر باعث آلودگی هوا و برجسازی و هزار جور جرم و جنایتم میشه ............

درکتون میکنم.......منم به شخصه از آپارتمان و بدتر برج نشینی بدم میاد........

• Like 6
لینک به دیدگاه

من اگه میخواستم یه شهری رو بسازم

سعی میکردم خونه ها یا فضاهای اون شهر با فرهنگ مردم جور در بیاد و اصن آپارتمان یا برج نمیساختم بلکه مثِ خونه های قدیم یه خونه بزرگ میساختم ازونایی که دارای هشتی و دالان حوض و....ان و شیشه هاشون رنگیه ،خونه ایی که باعث اسایش سکنان خونه ست و همه نمای خونه ها شبیه هم باشن تا کسی ندونه صاحب خونه پولداره یا فقیر و هم اینکه نظر مردمو میپرسیدم توی شهرسازی و فضاهای سبزم زیاد میکردم

• Like 9
لینک به دیدگاه

من همون جوابی که تو گروه شهرسازی گفتم اینجا بازم کپی می کنم :ws3:

شهری که هرکسی واقعاً توش احساس تعلق کنه و شاهد مشارکت کامل شهرونداش تو شهر باشیم

شهری با رعایت مسائل زیست محیطی

شهری با فضاهای شهری پویا و فعال

شهری با اقتصاد پایدار

• Like 11
لینک به دیدگاه
كاشكي همين سوال رو يجوري ازخودمردم شهر ميپرسيدي !!!!!!!!!!!!

اونوقت خوندن نظرات اونها چه حالي وچه اثري برهمه ما ميگذاشت.

البته همه ما هم جزئی از مردم شهر هستیم.

خوندن نظرات اکثر کاربران انجمن بدون در نظر گرفته رشته تحصیلیشون، در حد خودش میتونه یه نمونه خیلی کوچیکی باشه. :a030:

• Like 7
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...