هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ زمانی که بچه بودم یادمه وقتی به اطرافیانم میگفتن مهندس کلی به خودم میبالیدم....فکر کنم مهندسای اون موقع یه ارج و قربی داشتن.....اما العان ،با وجود این همه مثلا مهندس...از شنیدنش حالم بد میشه....آخه دیگه هر کور و کچلی یه مدرک دستشه....العان بیشتر کسایی این لغت رو استفاده میکنن که اون دوره تو حسرت این بودن که یه روز مهندس بشن بلکه تو اجتماع واسشون یه مقام یا عزتی بیاره.... راستی گمونم علتش اینه که دانشگاه آزاد قور قور آباد هم کلی رشته مهندسی داره....هر کدوم هم کلی ظرفیت....خوب معلومه که اوضاع اینجوری میشه که از هر 10 نفر که میبینیم 7تاشون مهندس هستن:icon_pf (34): اگه دانشگاه آزاد پزشکی رو هم اینجوری پوشش میداد...العان اسم اونم مثل مهندسی به لجن کشیده شده بود آره واقعا الان به قول يكي از بچه ها هر پاره آجري رو بر ميداري زيرش بيستا مهندس مياد بيرون دانشگاه ازاد فقط فكر پول نه امكانات نه تخصص نه هيچ فقط جذب و دفع ميكنه 2 لینک به دیدگاه
Atishpare_Shahi 1736 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ هییییییییییییی من که مهندس نیستم :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ برای خدمت به بشریت نیازی به مهندس بودن نیست! بعدا که مشهور و یک شخصیت جهانی و به قول فرنگیا role model شدم این جمله منو در کتابها میخونید 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آره واقعا الان به قول يكي از بچه ها هر پاره آجري رو بر ميداري زيرش بيستا مهندس مياد بيرون دانشگاه ازاد فقط فكر پول نه امكانات نه تخصص نه هيچ فقط جذب و دفع ميكنه بخدا بیشترین صدمه هم همین دانشجوهای بدبخت میبینن لنگش خود من استاد دارم جوون تازه مدرک از دانشگاه ازاد گرفته ببخشیدا ولی خود استاده هیچی حالیش نیست بعد میاد به ما درس میده اونم چه درسی هیچی نمیفهمیم .بخدا ترم قبل یه استاد داشتم که بش میگفتم جوجه استاد نمیذاشت اشکالامونو ازش بپرسیم چون میدونست نمیتونه جواب بده جالب اینجاس که من با نمره جالبی قبول نشدم رفتم بش گفتم من ترم دیگه با شما درس برنمیدارم اما متاسفانه این ترم بجای 1درس 2درس باش دارم 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بستگي به جاش داره!بعضي جاها واقعا مسخرس...بعضي جاها واقعا لازم! يكي از بچه هاي دانشگاه ما هست...هرچي مينويسه تهش مينويسه مهندس ... !!!! رو اعصابمه واقعا اره ديگه اينجوري بعضي جا ها لازمه براي احترام و تشكر اما فك كنم اروپايي ها استفاده نمي كنند كلا بابا گفتم دل بچه شاد شه ...اره افرين ...اما حالا تو بزار فارغ تحصيل بشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ مگه نشنيدي ميگن : با مهندس مهندس گفتن دهن شيرن نميشه مهندسم نميشي تازه ماركس "ع" هم گفته مهندس افيون تودهاست . :banel_smiley_4:الان حس کردی من مثلا دارم جدی میگممممممم؟ تا میکروبیولوژیست بهم میگن مهندس میخوام چیکار تازه آخرش دکتر باشیم مهندس باشیم پرستار باشیم چاه کن باشیم حمال باشیم آخر عاقبت هممون یکیه...خاک 4 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ آره واقعا الان به قول يكي از بچه ها هر پاره آجري رو بر ميداري زيرش بيستا مهندس مياد بيرون دانشگاه ازاد فقط فكر پول نه امكانات نه تخصص نه هيچ فقط جذب و دفع ميكنه اوضاع کارشناسی رو که همه از نزدیک دیدن....به دوستان مژده بدم که اوضاع کارشناسی ارشد هم همین داره میشه....امسال دانشگاه ما 32 تا مهر ورداشته 33تا بهمن....و خبر خوب هم رسیده که علوم تحقیقات قزوین هم امسال کن ف یکن کرده از رتبه های داغون 60 تا واسه بهمن گرفته(به اسم تکمیل ظرفیت):w00: تازه رشته ما مثلا یه رشته گمنامیه....وای به حال بقیه رشته ها....آدم میمونه که سر کلاس کارشناسیه یا ارشد:icon_pf (34): خلاصه ادامه تحصیل تو دانشگاه آزاد فقط پول دور ریختنه.... البته راه خوبی یاد گرفتن....کار ندارن بدن به جونا....اینجوری از دادن حقوق به این جمعیت جوون طفره میرن هیچ....یه منبع درامدی هم پیدا کردن 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:الان حس کردی من مثلا دارم جدی میگممممممم؟تا میکروبیولوژیست بهم میگن مهندس میخوام چیکار تازه آخرش دکتر باشیم مهندس باشیم پرستار باشیم چاه کن باشیم حمال باشیم آخر عاقبت هممون یکیه...خاک بابا تو ديگه كي هستيييييي؟ خيلي نه خييييييلييييي داغوني مهندس !!! معلوم كلا با زندگي مشكل داري مهندسي بهونه است نكنه عاشق شدي ؟؟! 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بابا تو ديگه كي هستيييييي؟ خيلي نه خييييييلييييي داغوني مهندس !!!معلوم كلا با زندگي مشكل داري مهندسي بهونه است نكنه عاشق شدي ؟؟! جان؟:jawdrop: الان چه ربطی به عشق داشت؟سیخی چند ؟عشق چی هست اصلا؟ کی داغونه؟:167: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بخدا بیشترین صدمه هم همین دانشجوهای بدبخت میبینن لنگش خود من استاد دارم جوون تازه مدرک از دانشگاه ازاد گرفته ببخشیدا ولی خود استاده هیچی حالیش نیست بعد میاد به ما درس میده اونم چه درسی هیچی نمیفهمیم .بخدا ترم قبل یه استاد داشتم که بش میگفتم جوجه استاد نمیذاشت اشکالامونو ازش بپرسیم چون میدونست نمیتونه جواب بده جالب اینجاس که من با نمره جالبی قبول نشدم رفتم بش گفتم من ترم دیگه با شما درس برنمیدارم اما متاسفانه این ترم بجای 1درس 2درس باش دارم آره ديگه گردن دانشجو از مو باريكتره ..بعضي استادا هم تو كار خفه كردنند همچين ميگن خفههه خففهه ..... كه نگو (البته تو برگه امتحان ) 1 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ما معلم شیمیمون سر کلاس به بچا میگه مهندس البته دلیلش اینه که بعد 2 سال هنوز بیشتر از اسم 5 6 نفر رو حفظ نشده 3 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ای بابا این همه دانشگاه درس خوندیم پدرمون دراومد هیچ نفعی نبردیم الا اینکه بمون راست یا دروغ میگن مهندس حالا همینم شما میخواین از خودمون بگیرین مسبت شکر:167: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ یه بنده خدایی به مادر من هی می گفت مهندس. مادر من هم میگفت عزیزم من کارشناس مدیریتم... بعد از مدتها تو یه عروسی دیدیمشون...گفت به به دختر خانوم مهندس! گفتم بله؟ 9 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ کارشناس های اموزش دانشگاه ما به همه میگفتند مهندس. فکر کن یارو کاردانی رشته انسانی داشته میخونده.بهش میگفت مهندس 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اينا كه گفتيد خوبه توي فاميلمون يكي دخترش رو داد به يه دكتره از روزي كه اينا عقد كردند اين خودش رو كشت كه بايد اينو دكتر صدا بزنيد همه از روي اجبار هم كه شده بهش ميگن آقاي دكتر اما من اصلا صداش نميزنم اين چه مسخره بازي 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من بدم میاد یکی بهم بگه مهندس و کلی می خجالتم وقتی لفظ مهندس میشنوم......البته بعضیا....نه همه کس مثلا یه استاد به دانشجوش بگه مهندس کلی ذوق میکنه آدم ،خو!!! ولی ما یه همسایه ای داشتیم پسرش دکتر مغزو اعصاب بود و اون موقع دانشجو بود و هنوز دکتر کامل نشده بود و همیشه میومد بهمون میگفت دکتر اینجوری گفت ،دکتر اینکارو کرد،دکتر رفت،دکتر اومد،دکتر اِله دکتر بــِله و...... و ما همیشه اینجور میشدیم :viannen_38: 6 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اما بعضی ها قند تو دلشون آب میشه وقتی بهشون میگن مهندس یکی میشناسم همچین که نتیجه کنکور پسرش اومد پسرشو مهندس صدا میکنه تازه به همه هم گفته همینو بگن 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ جان؟:jawdrop:الان چه ربطی به عشق داشت؟سیخی چند ؟عشق چی هست اصلا؟ کی داغونه؟:167: خيليم ربط داره اصلن اين يكي به همه چي ربط داره حتي به چيزاي بي ربط بعله مهندس 1 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من احساس میکنم پشت این تایپیک انسانی ها هستن که از حسودیشون میخوان تفرقه بندازن بین ما ای استارتره عامل دست انسانی به دامان نظام مقدس مهندسی برگرد 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ من احساس میکنم پشت این تایپیک انسانی ها هستن که از حسودیشون میخوان تفرقه بندازن بین ماای استارتره عامل دست انسانی به دامان نظام مقدس مهندسی برگرد بنده يك سوال دارم از شما كه مهندس عمرانيد ايا نظارت بر لوله كشي اب ساختمان ساختمان جزوظايف كاري شماست ؟! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده