رفتن به مطلب

مهندسيه " پز"

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

استاد پروفسور گابریل بنکامپر (70 ساله) از اساتید بزرگ و متخصص تاریخ معماری و شهرسازی اروپا در تمام مدت حضورش در ایران به ما عادت داد که گابی صداش کنیم.

بزرگترین درسی که از این بانوی بزرگوار آموختم: درخت هرچه پرثمرتر ، خضوعش بیشتر.

• Like 6
  • پاسخ 61
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

بیشترین ارسال‌ها در این موضوع

ارسال شده در

ما یه دوستی داریم به یکی از دوستامون که تاریخ خونده هم میگه مهندس:icon_pf (34):

• Like 1
ارسال شده در

به به نو اندیشانیا چقدر خوبن همه:ws3: هیچکدوم از اونایی که میگن مهندس نیستن فقط دوستاشون میگن مهندس به اینا:ws3: من اعتراف میکنم من هم میگم مهندس تو دانشگاه به بچه ها:ws3:

• Like 2
ارسال شده در
به به نو اندیشانیا چقدر خوبن همه:ws3: هیچکدوم از اونایی که میگن مهندس نیستن فقط دوستاشون میگن مهندس به اینا:ws3: من اعتراف میکنم من هم میگم مهندس تو دانشگاه به بچه ها:ws3:

مهندس بي زحمت يه نظارت دقيقي روي شير اب ساختمو نها داشته باشيد بد نيست مخصوصا شير تواليت كه اصلا نميشه به رنگ ابي و قرمزش اعتماد كرد بنده يه خاطره دارم......

با تشكر

ارسال شده در
مهندس بي زحمت يه نظارت دقيقي روي شير اب ساختمو نها داشته باشيد بد نيست مخصوصا شير تواليت كه اصلا نميشه به رنگ ابي و قرمزش اعتماد كرد بنده يه خاطره دارم......

با تشكر

مهندس مشخص کن این شوخی بود تا من بد برداشت نکنم:ws3:

• Like 1
ارسال شده در

يه سري با جمعي از دوستان انجمن بيرون بوديم ما پسرا داشتيم جلو تر ميرفتيم خانمهاي نو انديش هم پشت سرمون بودن بعد خانمها داد زدن مهندس...بعد تمام پسرا برگشتن جز من ! (تواضع رو داشتي؟! :icon_redface::whistle:) بعد خودشون گفتن كه اتفاقا" منظورشون من بودم! :icon_pf (19):

نتيجه اخلاقي: متواضع باش تا مهندس شوي! :w58:

• Like 5
ارسال شده در
يه سري با جمعي از دوستان انجمن بيرون بوديم ما پسرا داشتيم جلو تر ميرفتيم خانمهاي نو انديش هم پشت سرمون بودن بعد خانمها داد زدن مهندس...بعد تمام پسرا برگشتن جز من ! (تواضع رو داشتي؟! :icon_redface::whistle:) بعد خودشون گفتن كه اتفاقا" منظورشون من بودم! :icon_pf (19):

نتيجه اخلاقي: متواضع باش تا مهندس شوي! :w58:

خانما معمولا با يه طرز خاصي ميگن مهدنسسسسسسس بعد اگه داد بزنند ديگه بدتر ..

حالا كي بود ؟؟! :ws3:

• Like 1
ارسال شده در
مهندس مشخص کن این شوخی بود تا من بد برداشت نک:ws3:نم

جدي بود خب:smiley (18):

• Like 1
ارسال شده در
خانما معمولا با يه طرز خاصي ميگن مهدسسسسسسس بعد اگه داد بزنند ديگه بدتر ..

حالا كي بود ؟؟! :ws3:

زياد بودن الان دقيقا يادم نيس كيا بودن ولي يكيشون تنكسش زير همون پستمه !:ws3: خودشو لو داد ! :whistle:

• Like 1
ارسال شده در
جدي بود خب:smiley (18):

e? خوب پس زیاد مهم نیس :ws3:

• Like 1
ارسال شده در
e? خوب پس زیاد مهم نیس

فقط يات باشه نسوزي يوخت:ws3:

• Like 1
ارسال شده در
فقط يات باشه نسوزي يوخت:ws3:

نه بابا اگه قرار باشه آدم با هر صدایی بسوزه توالتم نمیتونست بره دور از جون:ws3:

• Like 1
ارسال شده در
نه بابا اگه قرار باشه آدم با هر صدایی بسوزه توالتم که نمیتونست بره دور از جون:ws3:

بازم ميگم مهندس اين رنگ قرمز و ابي شير تواليتو جدي بگير اشتباه نشه در ضمن موقه طراحي حتما يه فن بزرگ و پر سر صدا لحاظ كن براي اين قسمت مخصوصا براي اپارتمان هاي بزرگ:ws3:

• Like 1
ارسال شده در
بازم ميگم مهندس اين رنگ قرمز و ابي شير تواليتو جدي بگير اشتباه نشه در ضمن موقه طراحي حتما يه فن بزرگ و پر سر صدا لحاظ كن براي اين قسمت مخصوصا براي اپارتمان هاي بزرگ:ws3:

البته مهندس از شما بعیده بی سواد باشی اون کار مهندس تاسیساته:ws3: من فقط میتونم ابعاد توالتو برات تنظیم کنم راحت باشی، میخوای از اتاق نشیمن بزنم بزارم رو توالت؟ :ws3: اینجوری خنک تر میشه:ws3:

• Like 2
ارسال شده در
البته مهندس از شما بعیده بی سواد باشی اون کار مهندس تاسیساته:ws3: من فقط میتونم ابعاد توالتو برات تنظیم کنم راحت باشی، میخوای از اتاق نشیمن بزنم بزارم رو توالت؟ :ws3: اینجوری خنک تر میشه

خواهش ميكنم مهندس نميدونستم تاسيساتم مهندس داره فك ميكردم كاراي ساختمونا رو مهندساي عمران ومعماري انجام ميدن ...در ضمن يك تواليت و ايضا حمام خوب از اصول اساسي يك ساختمون و با يد جادار زيبا و مطمعن باشه :ws3:

• Like 1
ارسال شده در
خواهش ميكنم مهندس نميدونستم تاسيساتم مهندس داره فك ميكردم كاراي ساختمونا رو مهندساي عمران ومعماري انجام ميدن ...در ضمن يك تواليت و ايضا حمام خوب از اصول اساسي يك ساختمون و با يد جادار زيبا و مطمعن باشه :ws3:

100٪ مهندس اصلا توالت قلب ساختمونه:ws3: مخصوصا برای دفع صداهای اضافی خیلی حیاتیه:ws3:

• Like 1
ارسال شده در
100٪ مهندس اصلا توالت قلب ساختمونه:ws3: مخصوصا برای دفع صداهای اضافی خیلی حیاتیه:ws3:

قلب چه ربطي به صدا داره ؟؟!:w127:

حالا نميشد يه مثال بهتر بزني ؟ۀ؟

بازم خوب شد نگفتي مغز ساختمونه

• Like 1
ارسال شده در
قلب چه ربطي به صدا داره ؟؟!:w127:

حالا نميشد يه مثال بهتر بزني ؟ۀ؟

بازم خوب شد نگفتي مغز ساختمونه

خوب اگه این صداهای جای دیگه منتشر بشه به سلامت جسمی، روحی و روانی افراد صدمه میزنه، پس خیلی حیاتیه:w16:

• Like 1
ارسال شده در
خوب اگه این صداهای جای دیگه منتشر بشه به سلامت جسمی، روحی و روانی افراد صدمه میزنه، پس خیلی حیاتیه

باشه مهندس :w16:

شب بخير مهندس

• Like 1
  • 10 ماه بعد...
ارسال شده در

اوهوم اوهوم

چقدر گرد و خاک نشسته اینجا :ws37:

• Like 2

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

• اضافه کردن...