Neutron 60972 ارسال شده در 1 خرداد، 2011 استاد پروفسور گابریل بنکامپر (70 ساله) از اساتید بزرگ و متخصص تاریخ معماری و شهرسازی اروپا در تمام مدت حضورش در ایران به ما عادت داد که گابی صداش کنیم. بزرگترین درسی که از این بانوی بزرگوار آموختم: درخت هرچه پرثمرتر ، خضوعش بیشتر. 6
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 ما یه دوستی داریم به یکی از دوستامون که تاریخ خونده هم میگه مهندس:icon_pf (34): 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 به به نو اندیشانیا چقدر خوبن همه هیچکدوم از اونایی که میگن مهندس نیستن فقط دوستاشون میگن مهندس به اینا من اعتراف میکنم من هم میگم مهندس تو دانشگاه به بچه ها 2
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 به به نو اندیشانیا چقدر خوبن همه هیچکدوم از اونایی که میگن مهندس نیستن فقط دوستاشون میگن مهندس به اینا من اعتراف میکنم من هم میگم مهندس تو دانشگاه به بچه ها مهندس بي زحمت يه نظارت دقيقي روي شير اب ساختمو نها داشته باشيد بد نيست مخصوصا شير تواليت كه اصلا نميشه به رنگ ابي و قرمزش اعتماد كرد بنده يه خاطره دارم...... با تشكر
El Roman 31720 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 مهندس بي زحمت يه نظارت دقيقي روي شير اب ساختمو نها داشته باشيد بد نيست مخصوصا شير تواليت كه اصلا نميشه به رنگ ابي و قرمزش اعتماد كرد بنده يه خاطره دارم...... با تشكر مهندس مشخص کن این شوخی بود تا من بد برداشت نکنم 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 يه سري با جمعي از دوستان انجمن بيرون بوديم ما پسرا داشتيم جلو تر ميرفتيم خانمهاي نو انديش هم پشت سرمون بودن بعد خانمها داد زدن مهندس...بعد تمام پسرا برگشتن جز من ! (تواضع رو داشتي؟! ) بعد خودشون گفتن كه اتفاقا" منظورشون من بودم! :icon_pf (19): نتيجه اخلاقي: متواضع باش تا مهندس شوي! 5
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 يه سري با جمعي از دوستان انجمن بيرون بوديم ما پسرا داشتيم جلو تر ميرفتيم خانمهاي نو انديش هم پشت سرمون بودن بعد خانمها داد زدن مهندس...بعد تمام پسرا برگشتن جز من ! (تواضع رو داشتي؟! ) بعد خودشون گفتن كه اتفاقا" منظورشون من بودم! :icon_pf (19): نتيجه اخلاقي: متواضع باش تا مهندس شوي! خانما معمولا با يه طرز خاصي ميگن مهدنسسسسسسس بعد اگه داد بزنند ديگه بدتر .. حالا كي بود ؟؟! 1
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 مهندس مشخص کن این شوخی بود تا من بد برداشت نکنم جدي بود خب:smiley (18): 1
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 خانما معمولا با يه طرز خاصي ميگن مهدسسسسسسس بعد اگه داد بزنند ديگه بدتر .. حالا كي بود ؟؟! زياد بودن الان دقيقا يادم نيس كيا بودن ولي يكيشون تنكسش زير همون پستمه ! خودشو لو داد ! 1
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 e? خوب پس زیاد مهم نیس فقط يات باشه نسوزي يوخت 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 فقط يات باشه نسوزي يوخت نه بابا اگه قرار باشه آدم با هر صدایی بسوزه توالتم نمیتونست بره دور از جون 1
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 نه بابا اگه قرار باشه آدم با هر صدایی بسوزه توالتم که نمیتونست بره دور از جون بازم ميگم مهندس اين رنگ قرمز و ابي شير تواليتو جدي بگير اشتباه نشه در ضمن موقه طراحي حتما يه فن بزرگ و پر سر صدا لحاظ كن براي اين قسمت مخصوصا براي اپارتمان هاي بزرگ 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 بازم ميگم مهندس اين رنگ قرمز و ابي شير تواليتو جدي بگير اشتباه نشه در ضمن موقه طراحي حتما يه فن بزرگ و پر سر صدا لحاظ كن براي اين قسمت مخصوصا براي اپارتمان هاي بزرگ البته مهندس از شما بعیده بی سواد باشی اون کار مهندس تاسیساته من فقط میتونم ابعاد توالتو برات تنظیم کنم راحت باشی، میخوای از اتاق نشیمن بزنم بزارم رو توالت؟ اینجوری خنک تر میشه 2
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 البته مهندس از شما بعیده بی سواد باشی اون کار مهندس تاسیساته من فقط میتونم ابعاد توالتو برات تنظیم کنم راحت باشی، میخوای از اتاق نشیمن بزنم بزارم رو توالت؟ اینجوری خنک تر میشه خواهش ميكنم مهندس نميدونستم تاسيساتم مهندس داره فك ميكردم كاراي ساختمونا رو مهندساي عمران ومعماري انجام ميدن ...در ضمن يك تواليت و ايضا حمام خوب از اصول اساسي يك ساختمون و با يد جادار زيبا و مطمعن باشه 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 خواهش ميكنم مهندس نميدونستم تاسيساتم مهندس داره فك ميكردم كاراي ساختمونا رو مهندساي عمران ومعماري انجام ميدن ...در ضمن يك تواليت و ايضا حمام خوب از اصول اساسي يك ساختمون و با يد جادار زيبا و مطمعن باشه 100٪ مهندس اصلا توالت قلب ساختمونه مخصوصا برای دفع صداهای اضافی خیلی حیاتیه 1
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 100٪ مهندس اصلا توالت قلب ساختمونه مخصوصا برای دفع صداهای اضافی خیلی حیاتیه قلب چه ربطي به صدا داره ؟؟!:w127: حالا نميشد يه مثال بهتر بزني ؟ۀ؟ بازم خوب شد نگفتي مغز ساختمونه 1
El Roman 31720 ارسال شده در 2 خرداد، 2011 قلب چه ربطي به صدا داره ؟؟!:w127:حالا نميشد يه مثال بهتر بزني ؟ۀ؟ بازم خوب شد نگفتي مغز ساختمونه خوب اگه این صداهای جای دیگه منتشر بشه به سلامت جسمی، روحی و روانی افراد صدمه میزنه، پس خیلی حیاتیه 1
هولدن کالفیلد 19948 سازنده ارسال شده در 2 خرداد، 2011 خوب اگه این صداهای جای دیگه منتشر بشه به سلامت جسمی، روحی و روانی افراد صدمه میزنه، پس خیلی حیاتیه باشه مهندس شب بخير مهندس 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری