رفتن به مطلب

مهندسيه " پز"

ارسال های توصیه شده

او لي : سلام مهندس

دومي : سلام مهندس ..خوبيد مهندس ؟

اولي : ممنون مهندس ..چه خبر از مهندس .....؟

دومي: سلام رسوند مهندس ..خوبن

اولي : اقايون مهندس x مهندس yمهندس z هستند از شركت مپنا اومدن مهندس

دومي : سلام مهندس ..سلام ....سلام ..خوشبختم

اولي : مهندسان نهار نخوردن مهندس ..من برم سفاش بدم براشون

دومي : باشه مهندس ...به مهندس فلان هم بگو اگه وقت داشت بياد اينجا مهندس ....

.

.

.

.

فكرشو بكن اگه وا‍ژه ي مهندسو از بعضي اقايون و خانما بگيرن ديگه جملاتشون ميشه يه مشت حروف اضافه و افعال دستوري اخه تو اين دوره زمونه كه تو سر گربه بزني مهندسي ميو ميو ميكنه مهندس بودنم ايقد پز داره از اون بدتر قلابي شم زياد شده فت فراووون ..

البته به برو بچ مهندس نو انديش توهين نباشه فقط خواستم بگم ادم گاهي وقتا حالش به هم ميخوره از اين همه القاب عنواين زيادي كه براي پاچه خواري استفاده ميشه

• Like 39
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 61
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

متاسفانه من دیدم که تو دانشگاه هم دانشجوهای مهندسی به هم میگن!

یکبار یه نفر میخواست از من جزوه بگیره من رو صدا زد و گفت مهندس........

چند بار دیگه این لغت رو گفت که دیگه حالم داشت بهم میخورد ولی نشد بهش بگم که من مهندس نیستم دوست هم ندارم من رو اینجوری خطاب کنی... :banel_smiley_4:

• Like 20
لینک به دیدگاه

ولی به نظر من امروزه بیشتر به دانشجویان ضعیفی که در دانشگاه های دره پیت درس خوانده اند بیشتر به تمسخر گفته میشه مهندس....

• Like 26
لینک به دیدگاه

یه بارم تو دانشگاه یکی هی میگفت مهندس! مهندس!! (منظورش من بودم!! :w58:) اما من از همه جا بی خبر اصلا انتظارشو نداشتم کسی منو مهندس خطاب کنه!! آخرش طرف بی خیال شد گفت خانوم فلانی...منم گفتم بله؟؟؟:banel_smiley_4:

• Like 14
لینک به دیدگاه

ولی به نظر من امروزه بیشتر به دانشجویان ضعیفی که در دانشگاه های دره پیت درس خوانده اند بیشتر به تمسخر گفته میشه مهندس....

يكي رو سراغ دادم به همه ميگه مهندس حتي به راننده تاكسي بقال سركوچه شون يا كارمند بانك و ادارات كلا عشقش اينه كه به ملت بگه مهندس تا اونا هم بش بگن مهندس تازه دانشگاه علم و صنعت هم مدرك گرفته

• Like 10
لینک به دیدگاه
یه بارم تو دانشگاه یکی هی میگفت مهندس! مهندس!! (منظورش من بودم!! :w58:) اما من از همه جا بی خبر اصلا انتظارشو نداشتم کسی منو مهندس خطاب کنه!! آخرش طرف بی خیال شد گفت خانوم فلانی...منم گفتم بله؟؟؟:banel_smiley_4:

البته بعضيا هم ميگن ما رفتيم چهار پنج سال درس خونديم خودمون كشتيم مدرك گرفتيم بايد يه فرقي باشه

شايدم براي احترام لازم باشه اما نه اونقد كه لوس بشه

• Like 8
لینک به دیدگاه
يكي رو سراغ دادم به همه ميگه مهندس حتي به راننده تاكسي بقال سركوچه شون يا كارمند بانك و ادارات كلا عشقش اينه كه به ملت بگه مهندس تا اونا هم بش بگن مهندس تازه دانشگاه علم و صنعت هم مدرك گرفته

من که از شنیدن مهندس بدم میاد. :ws46:

اما موارد زیادی را میبینم که تنبل ها با شنیدن لغت مهندس،قند در دلشان آب میشود. :ws44:

• Like 11
لینک به دیدگاه

بابا این که چیزی نیست من یه نفرو میشناسم به امپول زنش میگه دکتر.وقتی میخواد امپول بزنه میگه به دکترم بگید بیاد.ما ترم اول که بودیم به جای مهندس بمون جوجه مهندس یا مهندس کوچولو میگفتند

• Like 7
لینک به دیدگاه
البته بعضيا هم ميگن ما رفتيم چهار پنج سال درس خونديم خودمون كشتيم مدرك گرفتيم بايد يه فرقي باشه

شايدم براي احترام لازم باشه اما نه اونقد كه لوس بشه

درسته ولی به قول شما بعضیا انقدر لوسش کردن و بی مورد از این کلمه استفاده کردن که باعث شده آدم خجالت بکشه کسی مهندس خطابش کنه!(منکه اینجوریم)

• Like 5
لینک به دیدگاه
بابا این که چیزی نیست من یه نفرو میشناسم به امپول زنش میگه دکتر.وقتی میخواد امپول بزنه میگه به دکترم بگید بیاد.ما ترم اول که بودیم به جای مهندس بمون جوجه مهندس یا مهندس کوچولو میگفتند

فكرشو بكن اون خانومايي كه به ريسشون ميگن مهندسسسسسسس...

چندشناكه واقعن كه !!

• Like 4
لینک به دیدگاه
درسته ولی به قول شما بعضیا انقدر لوسش کردن و بی مورد از این کلمه استفاده کردن که باعث شده آدم خجالت بکشه کسی مهندس خطابش کنه!(منکه اینجوریم)

حالا جالب اينجاس تو يه شركت صدتا مهندس هست بعضيا فقط به ريس شركتشون مين مهندس تازه ريسشون هم مهندسيشو دانشگاه ازاد دهات اباد ناشناخته اي گرفته كه پفكم نمي ارزه

• Like 2
لینک به دیدگاه
فكرشو بكن اون خانومايي كه به ريسشون ميگن مهندسسسسسسس...

چندشناكه واقعن كه !!

البته یه چیزی هم هست من دیدم طرف مهندسه اما کاسبه مثلا سوپرمارکت داره اینم خدایی زور داره طرف رفته درس خونده بعد به کارش نیومده

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws44: یکی نیس به ما بگه مهندس...

این همه زحمت میکشیم آخرش یه مهندسم نمیشیم:ws44:

مهندس جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

خوبه فدات؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
مهندس جاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان

خوبه فدات؟

میسی عسلم:persiana__hat: ولی چه فایده مهندس نمیشیم که آخر واقعا:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws44: یکی نیس به ما بگه مهندس...

این همه زحمت میکشیم آخرش یه مهندسم نمیشیم:ws44:

مهندس....چرا بنزین تموم شد:icon_redface:

مگه نشنيدي ميگن : با مهندس مهندس گفتن دهن شيرن نميشه مهندسم نميشي

تازه ماركس "ع" هم گفته مهندس افيون تودهاست .

• Like 3
لینک به دیدگاه

زمانی که بچه بودم یادمه وقتی به اطرافیانم میگفتن مهندس کلی به خودم میبالیدم....فکر کنم مهندسای اون موقع یه ارج و قربی داشتن.....اما العان ،با وجود این همه مثلا مهندس...از شنیدنش حالم بد میشه....آخه دیگه هر کور و کچلی یه مدرک دستشه....العان بیشتر کسایی این لغت رو استفاده میکنن که اون دوره تو حسرت این بودن که یه روز مهندس بشن بلکه تو اجتماع واسشون یه مقام یا عزتی بیاره....

راستی گمونم علتش اینه که دانشگاه آزاد قور قور آباد هم کلی رشته مهندسی داره....هر کدوم هم کلی ظرفیت....خوب معلومه که اوضاع اینجوری میشه که از هر 10 نفر که میبینیم 7تاشون مهندس هستن:icon_pf (34):

اگه دانشگاه آزاد پزشکی رو هم اینجوری پوشش میداد...العان اسم اونم مثل مهندسی به لجن کشیده شده بود

• Like 3
لینک به دیدگاه

بستگي به جاش داره!

بعضي جاها واقعا مسخرس...بعضي جاها واقعا لازم!

يكي از بچه هاي دانشگاه ما هست...هرچي مينويسه تهش مينويسه مهندس ... !!!!

رو اعصابمه واقعا

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...