mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ولا ما که همه چیزو توضیح دادیم دیگه چی بگم خیلی چاپ ها هست که برجسته هستن...مثلههههههچاپ برجسته چاپ باسمه ایی چاپ سری چاپ تامپو چاپ ترموگرافی چاپ داغی چاپ سنگی:yawn: شما خیلی زرنگید اول میگید اسم دستگاه رو حدس بزنید بعد میکشونید به اینکه چی کار میکنه...:vahidrk: خوب عکس دستگاه که به صورت کامل هست راهنمایی و حدس دوستان هم که کارکرد دستگاه مشخص کرده فقط میمونه اسم دستگاه دیگه ببینید من نگفتم چاپ برجسته ها بعدا نگی نگفتی اشاره به جواب شد اما اسم دستگاه گفته نشد 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ماشین آج زن یا ماشین امباس ؟ 5 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ماشین آج زن یا ماشین امباس ؟ این دومی که گفتید نمیدونم چیه تا حالا نشنیدم 5 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ میخوایم برای این سواله رکورد گینس ثبت کنیم.... 4 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ میخوایم برای این سواله رکورد گینس ثبت کنیم.... خوب خودتون جواب نمیدید دیگه من چی کار کنم تازشم گفتم جواب بگم گفتی اونوقت دوباره من باید عکس بعدی بزارم 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه شما بگو اسمو من عکس بعدی رو میذارم... ولی واقعا فکر خوبی هست که نه فقط این سوالو بلکه تمام سوالایی که تا الان گفتید رو تو گنیس ثبت کنید... 2 لینک به دیدگاه
mvakili 2726 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دستگاه uv که اصطلاحا به این کار میگن uv موضعی 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خوب حالا من عکس نمیدارم .... 3 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه برا خنده گفتم حدس بزنید این چه عکسی هستش... 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دستگاه uv که اصطلاحا به این کار میگن uv موضعی اصلا داخل گوگلم اینو نداشت.خسته نباشی مهندس.... لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه برا خنده گفتم حدس بزنید این چه عکسی هستش... هندونه اایااااااااااااا:(50): 1 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام نه هیچ کدوم از اینایی که تا حالا گفتید نیست ولی بعضی ها یک کوچولو نزدیک شدن... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه برا خنده گفتم حدس بزنید این چه عکسی هستش... سخته 2 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ نه یکم فکر کنید اسون میشه یک چند نفر دیگه بیان نظر بدن عکسو یکم کامل تر میکنم...ولی باید اینجا در نظر بگیرن از این به بعد یک امتیازی به اونایی که حدس درست میزنن بدن حداقل ادم یک رقبتی واسه شرکت داشته باشه موافقید دوستان... 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ نون تافتون یا سنگک هست... از اوناش که ریگی بود یادش بخیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده