mvakili 2726 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 ولا ما که همه چیزو توضیح دادیم دیگه چی بگم خیلی چاپ ها هست که برجسته هستن...مثلههههههچاپ برجسته چاپ باسمه ایی چاپ سری چاپ تامپو چاپ ترموگرافی چاپ داغی چاپ سنگی:yawn: شما خیلی زرنگید اول میگید اسم دستگاه رو حدس بزنید بعد میکشونید به اینکه چی کار میکنه...:vahidrk: خوب عکس دستگاه که به صورت کامل هست راهنمایی و حدس دوستان هم که کارکرد دستگاه مشخص کرده فقط میمونه اسم دستگاه دیگه ببینید من نگفتم چاپ برجسته ها بعدا نگی نگفتی اشاره به جواب شد اما اسم دستگاه گفته نشد 2
mvakili 2726 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 ماشین آج زن یا ماشین امباس ؟ این دومی که گفتید نمیدونم چیه تا حالا نشنیدم 5
mvakili 2726 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 میخوایم برای این سواله رکورد گینس ثبت کنیم.... خوب خودتون جواب نمیدید دیگه من چی کار کنم تازشم گفتم جواب بگم گفتی اونوقت دوباره من باید عکس بعدی بزارم 2
boyeee barann 995 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 نه شما بگو اسمو من عکس بعدی رو میذارم... ولی واقعا فکر خوبی هست که نه فقط این سوالو بلکه تمام سوالایی که تا الان گفتید رو تو گنیس ثبت کنید... 2
nasim184 12256 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 دستگاه uv که اصطلاحا به این کار میگن uv موضعی اصلا داخل گوگلم اینو نداشت.خسته نباشی مهندس....
nasim184 12256 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 نه برا خنده گفتم حدس بزنید این چه عکسی هستش... هندونه اایااااااااااااا:(50): 1
boyeee barann 995 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 با سلام نه هیچ کدوم از اینایی که تا حالا گفتید نیست ولی بعضی ها یک کوچولو نزدیک شدن... 3
boyeee barann 995 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 نه یکم فکر کنید اسون میشه یک چند نفر دیگه بیان نظر بدن عکسو یکم کامل تر میکنم...ولی باید اینجا در نظر بگیرن از این به بعد یک امتیازی به اونایی که حدس درست میزنن بدن حداقل ادم یک رقبتی واسه شرکت داشته باشه موافقید دوستان... 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 11 شهریور، 2013 نون تافتون یا سنگک هست... از اوناش که ریگی بود یادش بخیر 1
ارسال های توصیه شده