mvakili 2726 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 سلام سعی کردم این سری مسابقه حدس عکس متفاوت باشه با سری های قبل در این سری من اصل عکس قرار میدم و شما باید بگید چیه؟ 3
Yekta.M 15459 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 میبینم ک سنت شکنی کردی در حد لایگا این یک عدد میز است که با تعدادی پیچ بهم وصل شده فکر کنم کاربردش توی مدارس فنی حرفه ای و اینا باشه اسمشو هم نمیدونم 4
mvakili 2726 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 گفتم یه خورده خلاقیت به خرج بدم، اگه با موازین مشکل داره عوضش کنم نه بابا 3
3Tilla 3844 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 چاپگر لیزریه؟ چاپگره دیگه ,شهدخت جواب داد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه دلیلی که من زیاد اینجا نمیام اینه که باید کلی بگردم تا عکسی ک گذاشته شده پیدا کنم 3
mvakili 2726 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 چاپگر لیزریه؟ چاپگره دیگه ,شهدخت جواب داد :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه دلیلی که من زیاد اینجا نمیام اینه که باید کلی بگردم تا عکسی ک گذاشته شده پیدا کنم ایشون به جواب اشاره نکردند عرض کردم نزدیک شدند 3
mvakili 2726 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 اسکنر یا چاپگر هست.. خیر اسکنر که نه یعنی یه جورایی دستگاه چاپ هست اما چی مهمه 1
nasim184 12256 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 [ ترکوندی هااااااااااااا بابا خداییش اسم تخصصی نخا دیگه!خوب یه نوع دستگاه چاپه برای پوسترا دیگه!!!:w127:کههههههه یه خانمم داره باش کار میکنه:(87): 2
mvakili 2726 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 پس من چی کار کنم به اولین جواب اگه کمی دقت کنید قطعا میتونید به جواب برسید ها چاپ سیلک میگم نمیدونم دومین جواب بود انگار 2
nasim184 12256 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 پس من چی کار کنم به اولین جواب اگه کمی دقت کنید قطعا میتونید به جواب برسید ها چاپ سیلک میگم نمیدونم دومین جواب بود انگار دستگاه چاپ کاغذ گلاسه...فابریانو...بنر....روغنی!اخه من فقط این سه نوع اسم بلدم.... بچه های هنرمند و اهل کاغذ بشتاپید....چاپخونه داراااا...روزنامه نگاراااااااا 1
mvakili 2726 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 یه راهنمایی دیگه این یکی از مراحل پس از چاپ یعنی کار چاپ شده و آماده شده اما هنوز یه چیزهایی بهش اضافه میشه و میتونه هم نشه اتفاق خاصی نمیفته بنا به سفارش مشتریه 2
nasim184 12256 ارسال شده در 8 شهریور، 2013 یه راهنمایی دیگه این یکی از مراحل پس از چاپ یعنی کار چاپ شده و آماده شده اما هنوز یه چیزهایی بهش اضافه میشه و میتونه هم نشه اتفاق خاصی نمیفته بنا به سفارش مشتریه یه لایه شفاف که اخر کار میدن روشتا دوامش و کیفیتش بهتر بشه.یعنی عمرا بلد باشم...میخوام تاپیک بی جواب نمونه آقااااای وکیلی بد روشیو شروع کردی!منم فردا انواع ابزار کار بابام میزارم 4
mvakili 2726 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 یه لایه شفاف که اخر کار میدن روشتا دوامش و کیفیتش بهتر بشه.یعنی عمرا بلد باشم...میخوام تاپیک بی جواب نمونه آقااااای وکیلی بد روشیو شروع کردی!منم فردا انواع ابزار کار بابام میزارم خیلی به جواب نزدیک تر شدی چه اشکالی داره همه روش ها که همیشه موفق نبودند یک سری هم با شکست روبرو میشن (این همه میمون رو بردند تو فضا ول کردن بلد نبودن برشون گردونن و از بین رفتن کسی چیزی گفت؟) وای از دست شما 3
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 چاپ زرکوب میتونه باشه ؟ یا یه چیزی تو همین مایه ها یا گالینگور چون یه بست هایی داره که نگه دارنده هستند مثل گیره 3
s4r4kh 2227 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 محمود خان باز تویی؟ خدمات بعد از چاپ یا تکمیلی Finishing هستند یا تبدیلی Converting تکمیلی ها شامل انواع ورنیزنی و وارنیش، ترموگرافی، برجستهسازی، طلاکوبی، سلفونکشی، لمینیت و ... تبدیلی ها هم شامل برش، تا و سایر عملیات صحافی، دایکات، جعبه چسبانی و... 4
mvakili 2726 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 محمود خان باز تویی؟خدمات بعد از چاپ یا تکمیلی Finishing هستند یا تبدیلی Converting تکمیلی ها شامل انواع ورنیزنی و وارنیش، ترموگرافی، برجستهسازی، طلاکوبی، سلفونکشی، لمینیت و ... تبدیلی ها هم شامل برش، تا و سایر عملیات صحافی، دایکات، جعبه چسبانی و... آره خودمم به قول شما تکمیلی اما هنوز به جواب اشاره نکردید :vahidrk: 3
nasim184 12256 ارسال شده در 9 شهریور، 2013 خیلی به جواب نزدیک تر شدی چه اشکالی داره همه روش ها که همیشه موفق نبودند یک سری هم با شکست روبرو میشن (این همه میمون رو بردند تو فضا ول کردن بلد نبودن برشون گردونن و از بین رفتن کسی چیزی گفت؟) وای از دست شما همین که نزدیکم جای شکر داره.... دیگه بقیش میسپارم به دوستان وای از دست مااااااااااااا یا وای از دست شماااااا 2
ارسال های توصیه شده