partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ آقا تکلیف ما رو مشخص کنید.مدیرارو توی بهترین کاربر انجمن بذاریم یا نه؟ عع ... یعنی نباید باشه؟ :JC_thinking: پس من پستم رو اصلاح کردم ... پرتو بعد رای من مدیر شد خیلی هم ممنون ... امیدوارم موفق باشم ... 4 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا آخه من به خود حضرتعالی رای داده بودم گفتن مدیر نباید توی بهترین کاربر باشه ما هم حذف نمودیم حضرتعالی را! حالا چی؟ حالا تو رای بده شاید کاربر عادی شدم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) mahnaz.d-from hell-nutron بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) mohammad.a-mahnaz.d-sepide&alireza با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) spow-چکاوک-mohammad.a-farznazt(آقا زیادن خوووو) با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) nutron-mahnaz.d-doctor shovan بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) mohammad.a-rahele-youhanna محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته :ws52: خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته پ.ن: دوستان گل...انتخاب واقعا سخت بود...برای هر گزینه بیشتر از 20 نفر داستیم...اما متاسفانه مجدودیت داشت...به بزرگواری خودتون ببخشید..... 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) nutron, pari daryaii, معمار سبز 67 بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) codplus, FrnzT, spow با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) nutron, mini, frnzT با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) nutron, spow, coleplus بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) ممل mohammad.A:w000: یوحی عسل پسل youhanna:aghosh: راحله عجقم Raheleh.s:aghosh: محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته فرنوجی frnzT سپیده sepideh.mt خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته حسام Rumi باباییم چکاوک حامد pianist مهربون ترین عضو انجمن: رضا REZAMJT 18 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ و هنوز خبری از ما نیست اسپمر انجمن pesare irani 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ خوب خدا رو شکر ما هم عاقبت به خیر شدیم نرناز جان اسم ما یادت نره بنویسی 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن: panarom niaz, parttow بهترین مدیر انجمن: spow setare blue amin nepo با اخلاق ترین کاربران انجمن mini afarin معمار 67 سبز با دانش ترین کاربر انجمن armin.eleman mr. spicific nutron بهترین مدیران بازنشسته mohammad.A youhanna rumi محبوبترین کاربر انجمن amin202 میلاد amin nepo زیباترین دختر انجمن asal.sadra خوشتیپ ترین پسر انجمن عموی خودم mr.spicific 21 لینک به دیدگاه
آرماندیس 4786 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ نقل قول: نوشته اصلی توسط FrnzT بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) میلاد ، Nightingale , shadmehrbaz, بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) CodePlus ، sarbaz121 ، FarnazT با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) aminNepo ، mahnaz.d، Essi با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) چکاوک ، spow ، chame بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) mohammad.A ،ebrahim heydari محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته شقایق , Essi , میلاد زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته مینایی که میومد کوه اسم کاربریش یادم لفته ... فک کنم دخترک شهرساز بود اصلاح می شود mini . خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته :ws52: Shadmehrbaz:ws3: این پست ادامه دارد 17 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ببخشید اسپم کردم ولی زمانش تا کیه.............؟؟؟؟؟؟؟؟ یه صحبتی دارم من منظورم به خودم نیست که به اینجانب رای بدید_رای یک چیز شخصیه از دوستان عزیزم میخوام یکم رو رای هاشون فکر کنند و کاربران و مدیران رو باتوجه به زحمات و فعالیتشون انتخاب کنند. البته خیلی دوستان توجه به این موضع داشتند که بسیار ممنونم:icon_gol: سخترین کار انتخاب بین افرادیه که تعدادشون هم کم نیست.......... 18 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ مینایی که میومد کوه اسم کاربریش یادم لفته ... فک کنم دخترک شهرساز بود اون مینی بودmini:w16: 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ لی حالا چرا انقدر با فونت درشت مینویسی؟؟ ازاینکه اسپم میکنم عذر میخوام قصدبدی نداشتم نمی دونستم نباید درشت نوشت بازهم معذرت:w554: 5 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ ازاینکه اسپم میکنم عذر میخوام قصدبدی نداشتم نمی دونستم نباید درشت نوشت بازهم معذرت:w554: پیمان جان صد در صد هر کسی که رای میده به کسانی که بیشتر با اونها رابطه داره رای میده. من خودم با بیشتر مدیران و کاربران در ارتباطم و زمانی که میخواستم رای بدم به افرادی که این اواخر بیشتر در ذهنم بود رای دادم. مسلما با انتخاب سه نفر حق مطلب ادا نمیشه و شرایط موضوع ایجاب میکنه که با محدودیت بیشتری برگزار بشه.:flowerysmile: با این حال رای شما نشون میده که نظر شما نسبت به دوستانتو چگونه ست. شاید این موضوع اصلا برنده ای نداشته باشه . فقط بهانه ای میشه برای اینکه بتونیم از دوستانمون یاد کنیم. 13 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ شاید این موضوع اصلا برنده ای نداشته باشه . فقط بهانه ای میشه برای اینکه بتونیم از دوستانمون یاد کنیم. منم قصدجسارت ندارم من بهرحال یه تازه واردم هنوز شخصی رو نمیشناسم ازاینکه منودرجمعتون پذیرفتیدسپاسگزارم:w72: 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن.............panoram، بهار., بهترین مدیر انجمن.........spow, CodePlus, Nightingale, با اخلاق ترین کاربران انجمن........RezaMTJAME (آقا رضا واقعا تکه),وآریوبرزن عزیز، pianist,mohsen88، با دانش ترین کاربر انجمن.............neutron,omid vakili , spow بهترین مدیران بازنشسته............... ebrahim heidari, mohamad .a ,لیلیان محبوبترین کاربر انجمن.............asal sadra,هوتن زیباترین دختر انجمن ............Afsaneh.M, خوشتیپ ترین پسر انجمن ...............antonio montana این گل هم تقدیم به تماااااااام دوستان گل نواندیشم که خیلی دوستشون دارم.... 19 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن............. اسی ، وافن ، میلاد بهترین مدیر انجمن........ اسپو ، سرباز ، سپیده و علیرضا با اخلاق ترین کاربران انجمن........ پیانیست ، رضا ام تی جیم ، یوحنا با دانش ترین کاربر انجمن............ امیرجی بی ، اسپو ، اسی بهترین مدیران بازنشسته............... یوحنا ، راحله ، دخترک شهرساز محبوبترین کاربر انجمن............. اسی 20 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) Atre Baroon sheikh.m737 بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) Codepluse FrnzT mahnaz.d با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) RezaMTJame با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) mahnaz.d spow بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) Mohammad.A Rumi محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته Essi زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته FrnzT Delnavaz خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته هوین 17 لینک به دیدگاه
حـامد 584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن mammad_1313 بهترین مدیر انجمن ؛ FrnzT ؛ نازفر با اخلاق ترین کاربران انجمن نازفر با دانش ترین کاربر انجمن Spow ؛ بهترین مدیران بازنشسته Mohammad.A محبوبترین کاربر انجمن فرنزتی زیباترین دختر انجمن frnzt خوشتیپ ترین پسر انجمن :دی 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده