rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن AminNepo / شقایق / Essi بهترین مدیر انجمن peyman / spow / soheiiil با اخلاق ترین کاربران انجمن mahnaz.d /معمار67سبز / Mohammad.A با دانش ترین کاربر انجمن spow / fluid2008 / چکاوک بهترین مدیران بازنشسته yuhana / Rumi / fanous محبوبترین کاربر انجمن چکاوک / spow / amin202 زیباترین دختر انجمن hodaa / FrnzT / Atre baroon خوشتیپ ترین پسر انجمن Rumi / s.f / درود بر دوستان عزیز از نظر من همه بهترین هستند و من با توجه به شناختی که داشتم گفتم :rose: 19 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من زیاد نمیشناسمتون تا کی وقت شناسایی دارم ؟ 3 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمن ooraman بهترین مدیر انجمن amin nepo با اخلاق ترین کاربران انجمن با دانش ترین کاربر انجمن essi بهترین مدیران بازنشسته امير پاشا & Iman-Emperatour محبوبترین کاربر انجمن essi زیباترین دختر انجمن تعريف از خود نباشه خودم خوشتیپ ترین پسر انجمن امين نپو 16 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خواهرای انجمن توجه داشته باشن با رای دادن زیباترین دختر انجمن به خودشون خوشگل یا خوشگلتر نمیشن! :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من یه پیشنهادداشتم اینکه این نظرسنجی رو درهرتالاربه صورت مجزا میگرفتیدآخه کاربرتالاربرق نمیدونه مدیرتالاردیگه چطوریه؟هرکسی توتالارخودش میتونه نظربده اینجری حق مدیرهاوکاربرهای زحمت کش تالارهای دیگه ضایع میشه:w72: 17 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ بهترین کاربر انجمنNeutron - s.f - fluid2008 بهترین مدیر انجمنNightingale - Codeplus - Pianist با اخلاق ترین کاربران انجمن کتایون - Mohammad.a - Frznt با دانش ترین کاربر انجمنRezamtJame - hosein T -Spow بهترین مدیران بازنشسته میلاد - هوتن - rahele_s محبوبترین کاربر انجمن mahnaz.d - Afsaneh.m- Setareh زیباترین دختر انجمن Parvin Ahmadinejad خوشتیپ ترین پسر انجمن Sheikh (فقط به حرمت ریش هایش) - morta - danielo 24 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خوب پیمان جان اگه دیده باشی خیلی ها هم که رشته برق نیستن از امین حمایت کردن 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من یه پیشنهادداشتم اینکه این نظرسنجی رو درهرتالاربه صورت مجزا میگرفتیدآخه کاربرتالاربرق نمیدونه مدیرتالاردیگه چطوریه؟هرکسی توتالارخودش میتونه نظربده اینجری حق مدیرهاوکاربرهای زحمت کش تالارهای دیگه ضایع میشه:w72: این مسئله ای که میگین، درسته. بعضی تالارها، داخل خود تالار انتخاب های ماهانه دارن واسه فعالترین کاربر اون ماه. قطعاً اکثر دوستان جز بهترین ها هستن و انتخاب 3 نفر از این تعداد بالا کار خیلی سختی هستش. 5 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خوشتیپ ترین پسر انجمن Sheikh (فقط به حرمت ریش هایش) - morta - danielo خوب اومدی 6 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ گه دیده باشی خیلی ها هم که رشته برق نیستن از امین حمایت کردن خوب اینها شایدازرفقای نزدیکش یا مدیرانی باشندکه ایشون رو میشناسند.یکی مثل من چی؟یا کابرای تالارهای دیگه؟ترین های انجمن بایدشامل همه ی تالارها باشه نه؟ 10 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ بعضی تالارها!! پس ترین های کل انجمن نمیشه!!!! 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خوب اینها شایدازرفقای نزدیکش یا مدیرانی باشندکه ایشون رو میشناسند.یکی مثل من چی؟یا کابرای تالارهای دیگه؟ترین های انجمن بایدشامل همه ی تالارها باشه نه؟ حرفت قبول ولی حالا چرا انقدر با فونت درشت مینویسی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ درود نوانديشاني هاي گل اول بگم که خيلي خيلي کار سختي بود از بين يک باغ گل تنها 3 گل رو انتخاب کنم،دوستان بر من ببخشايند. بهترين کاربر انجمن : xmehrdadx ** fluid2008 ** from-hell بهترين مدير انجمن : sarbaz121** mahnaz.d ** aminnepo با اخلاقترين کاربران انجمن : چکاوکــــــــــــ ** FrnzT ** mim-shimi با دانش ترين کاربر انجمن : spow ** peyman ** neutron بهترين مديران بازنشسته : Mohammad.A ** Rahele_s ** fanous :icon_gol: محبوبترین کاربر انجمن : aminnepo ** چکاوکـــــــــ ** Essi و البته یوحی و دوستان زیباترین دختر انجمن : اصلا دخملی داریم که خوشگل نباشه؟؟؟ هممون خوشگلیم ، ماشالا ماشالا خوشتیپ ترین پسر انجمن : اصلا چنین چیزی هست؟؟؟؟ البته همیشه استثنا هم وجود داره ! چکاوکــــــــــ ** soheiiil ** rumi همگی پیروز و سربلند باشید 21 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خوشم میاد اسم من رو هیچکی نمی بره 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ پیمان جان من اسم هایی که بردم واقعا دیدم spow که اسم بردم زمانی که فعالیتش زیاد بود توی تمام تالار ها می چرخید و کمک می کرد به کاربرا امین که 24 ساعته سایته و سعی داره با تمام تالار ها ارتباط بر قرار کنه با کار هایی مثل زدن سفرات خونه و.................................... شقایق هم که سر همشهری بازی گفتم اسی هم از نوع نوشته ها گفتم دیگه محمد که اسم بردم ه معلومه................................ خوب تمام رو با دلیل گفتم درسته با امین دوستم اما حاظر نیستم سر به تنش باشه اما چه کنم حقیقت تلخه همیشه 7 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ خداییش خیلی سخت بود. بهترین کاربر انجمن ( انتخاب بین کاربران انجمن که از نظر علمی، اخلاقی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند) mini setare.blue partow بهترین مدیر انجمن ( انتخاب بین مدیران انجمن که از نظر علمی و اخلاقی و مدیریتی و تمامی اصول مجازی در رده بهترین ها قرار دارند ) شقایق Spow codeplus با اخلاق ترین کاربران انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از منظر الگوی رفتاری اعم از مدیر و غیر مدیر ) چکاوکــــــ s.f Pianist با دانش ترین کاربر انجمن ( انتخاب بین تمامی کاربران انجمن از نظر فنی نویسی و با دانش بودن اطلاعات در هر زمینه اعم از مدیر و غیر مدیر ) Dr.Peyman Prof.eng HoseinT بهترین مدیران بازنشسته ( انتخاب بین بهترین مدیران بازنشسته در طول یک سال گذشته در تمامی امور مجازی فنی نویسی اخلاق و دانش ) Yuhana Rumi Rahele_s محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته Mohammad.A زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته 21 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ آقا تکلیف ما رو مشخص کنید. مدیرارو توی بهترین کاربر انجمن بذاریم یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ درود دوستان عزیز بهترین کاربر انجمن بهار. ، Atre Baroon ، بهترین مدیر انجمن delnavaz ، mahnaz.d ، Nightingale، FrnzT با اخلاق ترین کاربران انجمن pesar-mashhadi ، Atre Baroon ، sookut با دانش ترین کاربر انجمن CodePlus ، RezaMTJAME ،from_hell بهترین مدیران بازنشسته Mohammad.A ، pashaa محبوبترین کاربر انجمن در یک سال گذشته: Afsaneh.M ، سمندون ، sih092 زیباترین دختر انجمن در یک سال گذشته همشون خوشگلن ... خوشتیپ ترین پسر انجمن در یک سال گذشته Neutron با معرفت ترین beautiful_life ، ven000s_68 انتخاب خیلی سخت بود ... 20 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ آقا تکلیف ما رو مشخص کنید.مدیرارو توی بهترین کاربر انجمن بذاریم یا نه؟ پرتو بعد رای من مدیر شد 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ پرتو بعد رای من مدیر شد نه بابا آخه من به خود حضرتعالی رای داده بودم گفتن مدیر نباید توی بهترین کاربر باشه ما هم حذف نمودیم حضرتعالی را! حالا چی؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده