samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اینجا رو گذاشتم با اسم دوستامون رو بنویسیم شاید همدیگه رو بعد از سالها پیدا کردیم 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اول خودم رخن ثمره سیمین مهوش پریا ارام مدرسه ابتدایی عباس کامیاب خیابان علوی دبیرستان مریم سهیمه علیه زینب (ججی ) عاطفه دبیرستان صدیقه کبری 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ مهدکودک و کودکستان پروانه ها مصطفی-حامد-مدیسا ابتدایی و راهنمایی کوثر ندا-پاییزه-صفورا-پروانه-مریم-سهیلا-مهشید-زهره-فرناز دبیرستان و پیش دانشگاهی قائم حانیه-نعیمه-بهجت-شهره-فرناز-زهره-معصومه-زهرا-ساناز-رضوان-ارغوان هییییییییییییی روزگار 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من دوست صمیمی اول ابتداییمو تو فیس بوک پیدا کردم.جالبه که هم رشته هم از آب در اومدیم 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من دوست صمیمی اول ابتداییمو تو فیس بوک پیدا کردم.جالبه که هم رشته هم از آب در اومدیم خوش به حالت....چقد قشنگ ولی من متاسفانه فامیلیاشون یادم نیس که پیداشون کنم 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ دلم برای این دوستانم تنگ شده: اولیور،نورمن،چارلی و...... 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خوش به حالت....چقد قشنگولی من متاسفانه فامیلیاشون یادم نیس که پیداشون کنم وای راست میگی؟؟؟ نه من فامیلی اکثر بچه های کلاسامو از اول ابتدایی تا الان می دونم.همشونو تو فیس بوک سرچ کردم.چندتا شونو هم پیدا کردم. از ابتدایی بگیر تا دبیرستان 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ دلم برای این دوستانم تنگ شده: اولیور،نورمن،چارلی و...... خدا بیامرزه اسی خان... مردان نیکی بودن..... ----- من که هیچ دوست و رفیقی نداشتم و ندارم که بخوام دنبالشون بگردم 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من که هیچ دوست و رفیقی نداشتم و ندارم که بخوام دنبالشون بگردم حالا true love نداشتی، true friend هم نداری؟ 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ حالا true love نداشتی، true friend هم نداری؟ نه ندارم I'm an alien 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ کودکستان: فاطمه ابتدایی: نیره راهنمایی: ماهرخ دبیرستان: الهام و اکرم دانشگاه: نازیلا که الان با همشون در ارتباطم به جز ماهرخ 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نه ندارمI'm an alien oh. poor alien. 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ oh. poor alien. Oh, thanks essi..I'm ok with that..It's my destiny:w16: 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من اسمشون رو بنویسم هم فایده ای نداره.چون هیچکدوم اهل نت نیستن.:w00: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ من اسمشون رو بنویسم هم فایده ای نداره.چون هیچکدوم اهل نت نیستن.:w00: دقیقا :w00::viannen_38: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ مهدکودک و کودکستان پروانه هامصطفی-حامد-مدیسا ابتدایی و راهنمایی کوثر ندا-پاییزه-صفورا-پروانه-مریم-سهیلا-مهشید-زهره-فرناز دبیرستان و پیش دانشگاهی قائم حانیه-نعیمه-بهجت-شهره-فرناز-زهره-معصومه-زهرا-ساناز-رضوان-ارغوان هییییییییییییی روزگار هانيه من اسماشون يادم نيس 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ هانيه من اسماشون يادم نيس نه این حانیه با ح ئه !یه معنی دیگه هم داره با اون هانیه می فرقه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ نه این حانیه با ح ئه !یه معنی دیگه هم داره با اون هانیه می فرقه چه جالب:jawdrop: معنيش چيه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ چه جالب:jawdrop: معنيش چيه نام دیگر حضرت فاطمه (س) ست .....خواهرزاده منم اسمش هانیه ست و دوست من حانیه و دوتاشونم میگن معنی اسمشون اینه ولی مثِ اینکه حانیه درسته لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۸۹ من اسم ها زیاد به خاطرم نمیمونه! واسه اینه متاسفانه یادم نمیاد! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده