رفتن به مطلب

اعتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــماد به نفس داری یا نداری

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

صرفا اعتماد به توانایی خودمون در عمل کردن و اقدام کردن هر کاریه.

خیلی ممنون از توضیح کاملت . من که استفاده کردم

اما به نظر من هیچ کس نمی تونه همه کارها رو به نحو احسن انجام بده . بالاخره هر کس توانایی هاش محدوده . مثلا لیونل مسی بازیکن فوق العاده باهوش و با اعتماد به نفس بالاییه اما بعید می دونم اگر یک سری فوریه سینوسی رو بهش بدن تا حل کنه حتی این جراتو داشته باشه تا به مساله نگاه کنه !

من می خوام بگم اگه این طوری باشه پس هیچ انسان با اعتماد به نفس بالایی در جهان وجود نداره ؟

از طرفی یک دکتر که از خواب پا میشه می تونه یه صبحانه عالی برای خانوادش آماده کنه و همه رو بیدار کنه تا از کارش لذت ببرن

بعد بره سر کار و توانایی هاشو نشون بده . بعد از اون در موقع برگشتن به خونه در سر چهار راهی به یک جوون فقیر کمک کنه تا بیاد و آبدارچی بیمارستان بشه و یه کاری پیدا کنه .

و سرتو درد نیارم در هر زمینه ای مثل محبت کردن به همسر و بچه هاش و از این قبیل همه چی رو به نحو احس انجام بده . اون تمام روزشو با اعتماد به نفس کامل سپری کرده . حتی اگر نتونه پنجری لاستیک ماشینشو بگیره اون با اعتماد به نفس کامله

من تاکید من کنم که اعتماد به نفس به عمل درآوردن توانایی های درونیه

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 51
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خدمت دوستان گلم که عرض کنم :ws52:

بیاید بگید چقدر اعتماد به نفستون بالاست یا پایینه ؟

اگه بالاست چه عواملی باعث اون شده؟

و اگه پایینه چه عواملی باعث اون شده ؟

آهان راستی اینم بگید که مثل اگه یکی بهتون بگه من اعتماد به نفسم خیلی زیاده و واقعا هم همینطور باشه لجتون میگیره ؟

از پسرهای عزیز هم خواهش میکنم زیاد غلو نکنید و چیزی که هستید رو بگید

خودمم هم میگم بعدا:w16:

شما ککه اعتماد به نفستون بالاست

• Like 3
لینک به دیدگاه

اطرافیانم میگن زیادی بالاست.ولی خودم حس میکنم گاهی اوقات شارژ تموم میکنم.ولی سعی میکنم سریع دوباره شارژ بشم

• Like 3
لینک به دیدگاه
واقعا؟؟؟ :ws3:

چه خوووووووووووووووووووووب :girl_in_dreams:

:ws37:

خوبه موقعه کل کل کردن میره بالا.. اما سعی کن با متانت حالشونو بگیلی:ws50:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:ws37:

خوبه موقعه کل کل کردن میره بالا.. اما سعی کن با متانت حالشونو بگیلی:ws50:

امروز اتفاقا يه كل كل حسابي داشتيم!

يكي از سال بالاييامون گير داده بود به من و يكي از همكلاسيام...مي گفت خيلي به هم مياين!!!

يه جا نشسته بوديم هي صندلي طرفو ميچسبوند به صندلي من!

آخر با متانت تمام يه بسته پفكو سرش خالي كردم آدم شد :4chsmu1:

• Like 4
لینک به دیدگاه

برا کنکورکارشناسی اعتماد به نفسم بالا بود.تو ارائه و سمینارهم اعتماد به نفس بالایی دارم ولی توی یه سری مسائل اعتماد به نفسه پایینی دارم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
خیلی ممنون از توضیح کاملت . من که استفاده کردم

اما به نظر من هیچ کس نمی تونه همه کارها رو به نحو احسن انجام بده . بالاخره هر کس توانایی هاش محدوده . مثلا لیونل مسی بازیکن فوق العاده باهوش و با اعتماد به نفس بالاییه اما بعید می دونم اگر یک سری فوریه سینوسی رو بهش بدن تا حل کنه حتی این جراتو داشته باشه تا به مساله نگاه کنه !

من می خوام بگم اگه این طوری باشه پس هیچ انسان با اعتماد به نفس بالایی در جهان وجود نداره ؟

از طرفی یک دکتر که از خواب پا میشه می تونه یه صبحانه عالی برای خانوادش آماده کنه و همه رو بیدار کنه تا از کارش لذت ببرن

بعد بره سر کار و توانایی هاشو نشون بده . بعد از اون در موقع برگشتن به خونه در سر چهار راهی به یک جوون فقیر کمک کنه تا بیاد و آبدارچی بیمارستان بشه و یه کاری پیدا کنه .

و سرتو درد نیارم در هر زمینه ای مثل محبت کردن به همسر و بچه هاش و از این قبیل همه چی رو به نحو احس انجام بده . اون تمام روزشو با اعتماد به نفس کامل سپری کرده . حتی اگر نتونه پنجری لاستیک ماشینشو بگیره اون با اعتماد به نفس کامله

من تاکید من کنم که اعتماد به نفس به عمل درآوردن توانایی های درونیه

100 درصد همین طوره. و دقیقا به خاطر همینه که اگه کسی ملاک اعتماد به نفسشو فقط کارهایی که تواناییشو داره بذاره در حقیقت فقط خودش رو گول می زنه. دقیقا درسته هر کس توانایی هاش محدوده. اگه اعتماد به نفس مسی بالا باشه این هیچ تناقضی نداره با این که نتونه یه سری فوریه رو حل کنه. و این نشونه ضعف اعتماد به نفسش نیست. یعنی اصلا لزومی نداره که اون بخواد یه سری فوریه رو حل بکنه همون طوری که لزومی نداره من الان بخوام یه جراحی مغز و اعصاب انجام بدم. و اگه یکی بگه بیا تومور مغز منو در بیار و من پا پس بکشمو و بگم نمی تونم نشونه ضعف اعتماد به نفسم نیست.

ولی اگر مسی واقعا اعتماد به نفس بالایی داشته باشه آدمیه که اگه همین الان یه استاد ریاضی مهندسی بخواد فوریه بهش یاد بده علی رغم ظاهر سختش جا نزنه و براش مهم نباشه که در نهایت یاد می گیره یا نه. ملاکش رو این قرار نده که چه نتیجه ای عایدش می شه و فقط با خودش عهد کنه که اون چه که در توان داره انجام می ده. اعتماد به نفسش ناشی از این حقیقت باشه که اگه تصمیم بگیره کاری رو انجام بده حتما اون رو انجام می ده. یعنی خواست، تمایل ، عزم و اراده.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اعتماد به نفس واقعی نتیجه این باور هست که شما هر کاری رو که بخواهید، می تونید انجام بدید

اگر واقعا اینطور که مریم عزیز می گویند باشه من اعتماد به نفسم 99از 100 است..چون هرچیزی رو که بخوام انجام میدم.........ممنون مریم بابت تعریف بجات:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
100 درصد همین طوره. و دقیقا به خاطر همینه که اگه کسی ملاک اعتماد به نفسشو فقط کارهایی که تواناییشو داره بذاره در حقیقت فقط خودش رو گول می زنه. دقیقا درسته هر کس توانایی هاش محدوده. اگه اعتماد به نفس مسی بالا باشه این هیچ تناقضی نداره با این که نتونه یه سری فوریه رو حل کنه. و این نشونه ضعف اعتماد به نفسش نیست. یعنی اصلا لزومی نداره که اون بخواد یه سری فوریه رو حل بکنه همون طوری که لزومی نداره من الان بخوام یه جراحی مغز و اعصاب انجام بدم. و اگه یکی بگه بیا تومور مغز منو در بیار و من پا پس بکشمو و بگم نمی تونم نشونه ضعف اعتماد به نفسم نیست.

ولی اگر مسی واقعا اعتماد به نفس بالایی داشته باشه آدمیه که اگه همین الان یه استاد ریاضی مهندسی بخواد فوریه بهش یاد بده علی رغم ظاهر سختش جا نزنه و براش مهم نباشه که در نهایت یاد می گیره یا نه. ملاکش رو این قرار نده که چه نتیجه ای عایدش می شه و فقط با خودش عهد کنه که اون چه که در توان داره انجام می ده. اعتماد به نفسش ناشی از این حقیقت باشه که اگه تصمیم بگیره کاری رو انجام بده حتما اون رو انجام می ده. یعنی خواست، تمایل ، عزم و اراده.

من برای نظرت ارزش قائلم

اما اگر یکی به من بگه بیا پزشکی بخون و تا جراحی قلب پیش برو . حتی اگر این کار رو برای خودم نشدنی بدونم..... با اعتماد به نفس کامل میگم

لزومی نمی بینم که خارج از تخصص خودم مطالعه کنم

:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

راستش من اعتماد به نفسم یه کم زیادی بالاست :ws2:

یعنی از 100 به خودم 110 می دم :ws3:

دلیلش هم شاید به این خاطره که همیشه به خاطر داشته هام صدر نشین محفلی بودم که توش حضور داشتم :ws37:

و هر چه که خواستم رو به دست آوردم

چون خودم خودم رو قبول دارم نه از تعریف کسی قند توی دلم آب می شه و نه از تکذیب کسی ناراحت می شم

البته خیلیا از این خصیصه ام خوششون نمیاد اما به هر حال برای من اهمیتی نداره .... :banel_smiley_4: اینی که هستم رو دوست دارم :girl_yes2:

• Like 3
لینک به دیدگاه
راستش من اعتماد به نفسم یه کم زیادی بالاست :ws2:

یعنی از 100 به خودم 110 می دم :ws3:

دلیلش هم شاید به این خاطره که همیشه به خاطر داشته هام صدر نشین محفلی بودم که توش حضور داشتم :ws37:

و هر چه که خواستم رو به دست آوردم

چون خودم خودم رو قبول دارم نه از تعریف کسی قند توی دلم آب می شه و نه از تکذیب کسی ناراحت می شم

البته خیلیا از این خصیصه ام خوششون نمیاد اما به هر حال برای من اهمیتی نداره .... :banel_smiley_4: اینی که هستم رو دوست دارم :girl_yes2:

البته غرور یکم با اعتماد به نفس متفاوته دوست من ( جرات نکردم بگم خیلی )

اینکه آدم صدر نشین باشه و هر چی رو می خواد بدست بیاره مربوط نمیشه به اعتماد به نفس

یه مثال می زنم . فرض کنید کوکب خانوم همه ی ویژگی هایی رو که برشمردین داشته باشه

یهو زمین گرامی یک قره کمری به خودش بده و زلزله بیاد و همه ی دارایی هاش با خاک یکسان شه از قضا دو پای کوکب خانوم هم زیر آوار بمونه و فلج شه .

بعد از برگشتن اوضاع به شرایط اول . کوکب خانوم فقیر شده و نمی تونه هر چی میخواد بدست بیاره و همچنین پاهاشم از دست داده و نمی تونه به صدر مجلس برسه .

اون دیگه نباید اعتماد به نفس داشته باشه؟

سپیده خانوم اصلا به خودت نگیری ها . این مشکله خیلی هاس . من کلی گفتم :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
راستی حاج مهدی زننده تاپیک:

شما یک جا گفتین قبلا خیلی خجالتی بودین و از رفتن به مغازه هم خجالت میکشیدین.

اما بعدا رویتان بسیار باز شده و همه از دستتون عاصی شده اند.

چه اتفاقی افتاد که همچین تغییری کردین؟

نمی دونم والا .... فکر کنم شوخی کردم

چون من اعتماد به نفسم خیلی پایینه از 100% مثلا میشه داد 7.02%

اسی جان حالا از کجا فهمیدی من حاجی شدم :ws52:

من یه بار تا قشم رفتم ولی راستش هنوز اونور آب کامل نرفتیم

خدا قسمت کنه . ما موافقیم حاجی شیم :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چون من اعتماد به نفسم خیلی پایینه از 100% مثلا میشه داد 7.02%

جدی !!!

ولی من از صبح داشتم رو این قضیه فکر میکردم و بسیار هم متعجب بودم که چطور ممکنه !! :w00:

چون معمولا اگه ما تو کودکی اعتماد به نفسمون در اثر تحقیر شدن و... بیاد پایین؛تو جوانی خیلی سخت میشه جبرانش کرد.

مگر با بالارفتن سن و احساس بزرگی کردن در جامعه که کم کم اعتماد به نفس بالا میاد.

• Like 5
لینک به دیدگاه

اعتماد به نفسم زیاد بالا نیست . . .

در اکثر زمینه ها خودم رو به نفع بقیه کنار میکشم چون فکر میکنم اونا بهتر از پس کار بر میان! جالبه خیلی از موارد کاملا برعکس بوده!! ;)

• Like 3
لینک به دیدگاه
جدی !!!

ولی من از صبح داشتم رو این قضیه فکر میکردم و بسیار هم متعجب بودم که چطور ممکنه !! :w00:

چون معمولا اگه ما تو کودکی اعتماد به نفسمون در اثر تحقیر شدن و... بیاد پایین؛تو جوانی خیلی سخت میشه جبرانش کرد.

مگر با بالارفتن سن و احساس بزرگی کردن در جامعه که کم کم اعتماد به نفس بالا میاد.

خوب البته اعتماد به نفس من یه سیستمی داره که یه تابع نمایی در یک تابع پله ضرب میشه

و این بستگی داره به طرف مقابلم .

مثلا الان که این جمله ی سبزتو دیدم احساس می کنم اون بخش از اعتماد به نفسم فعال شده که تابع نمایی روش اثر داره و مقدار x ش هم به بی نهایت میل میکنه

اون موقع خطرناک میشم من

• Like 1
لینک به دیدگاه
حالا شما در کودکی با مشکل سرزنش های پی در پی و اینکه به این دست نزن،بشین سر جات،تو بی عرضه ای و..... روبرو بودی یا نه؟

اسی جان خوبی عزیزم . :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

لینک به دیدگاه

من اگه تنها باشم اعتماد به نفسم رو 50-60 هستش

ولی وقتی کسی باهام باشه میره رو 95:ws3: البته نه به این معنی چون حمایت کسی که پیشمو دارما ، در واقع من از اونا حمایت میکنم اما نمیدونم چه جوریاس که اینجوریاس :w16: دوستام سر هرچی خجالت بکشن و بترسن منو میندازن جلو:ws52:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...