رفتن به مطلب

عارف غفوری - جوان ارومیه ای که در ترکیه شاهکار میکند

El Roman

ارسال های توصیه شده

سیما یه میز دراز بود ، روش لیوان و بشقاب و اینا بود ، روهش میزد اونارو منداخت زمین‌، خدایی در حد شعبده بازای درجه 1 دنیاست و شاید سرتر از اونا

همشهریمه :w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 205
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سیما یه میز دراز بود ، روش لیوان و بشقاب و اینا بود ، روهش میزد اونارو منداخت زمین‌، خدایی در حد شعبده بازای درجه 1 دنیاست و شاید سرتر از اونا

همشهریمه :w16:

من ندیدم ولی اینجوری که میگی باید ترسناک باشه:banel_smiley_52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
چه کانالی نشونش میده؟؟؟:smiley (18):

show tv ترکیه

نوبت اجرای عارف تموم شد به زودی به عنوان برنده جایزه 500000 لیره ای معرفی میشه 99.9٪

از فردا کله بخش های خبری ترکیه نشونش میدن

خیلی جالبه عارف فقط اومد نشست رو یه صندلی تا آخر برنامه و بیهوش بود ولی یه کاری کرد همه کپ کردن:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آره .......

خیلی خفن بود همه این شکلی بودن :banel_smiley_52:

منتظرم جایزه رو ببره :ws3:

من منتظر نیستم چون مطمئنن برده :ws3: اگه تو برنامه با کلاس جهانی هم شرکت کنه شانس بردن داره به نظر من

• Like 2
لینک به دیدگاه

اینجور افراد با موجودات غیر ارگانیک در ارتباطن.:ws3: و همه کارهایی که میکنن با کمک اونها ست.:w16:

ولی در آخر اونها عزیزترین چیز شخص رو ازش میگیرن....... مثل جونش.... بچش... و خیلی چیزای دیگه.:cryingf:

منم برنامه هاشو دیدم اما چون در این موارد اطلاعات دارم به اندازه شما شکه نشدم.:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اینجور افراد با موجودات غیر ارگانیک در ارتباطن.:ws3: و همه کارهایی که میکنن با کمک اونها ست.:w16:

ولی در آخر اونها عزیزترین چیز شخص رو ازش میگیرن....... مثل جونش.... بچش... و خیلی چیزای دیگه.:cryingf:

منم برنامه هاشو دیدم اما چون در این موارد اطلاعات دارم به اندازه شما شکه نشدم.:ws37:

:w58:

لینک به دیدگاه

خوب پس چرا نمیتونه پیش بینی کنه که ایا اول میشه یا نه ؟

پس چرا خودشو توی یه مسابقه اونم تو کشور ترکیه مطرح کرده ؟

چرا روحشو نمیفرسته اون دنیا ببینه و بیاد تعریف کنه ؟

یعنی با این همه استعداد و چزای عجیب غریب در همین سطح باید خودشو نشون بده ؟

من به چشم خودم هیپنوتیزم از نزدیک دیدم و وافعا فکم زمین خورد وقتی فهمیدم واقعیته ...

ولی اینکه کسی بتونه روح از بدن خودش جدا کنه غیر واقعیه ...

مثل جدا کردن ماهی از اب میمونه

در دنیا مکانیک به اینجور چیزا میگن سرکاری محض ...

• Like 6
لینک به دیدگاه

از دو حال خارج نیست

یا قدرت ماورایی داره یا شعبده بازی میکنه

اگر کاراش شعبده است که پس یعنی یه کلکی تو کارشه..مثل همه شعبده بازهای تاریخ..دیگه ترس نداره

اگر قدرت خاصی داره که معمولا این جور آدمها قدرتشون رو نمیان تو تلویزیون و جلوی ملت نمایش بدن...حالا چی شده این داره این کارهارو میکنه خدا میدونه..شاید اونی که بهش قدرتهارو داده دستور این نمایش رو هم داده....

• Like 2
لینک به دیدگاه

خوب پس چرا نمیتونه پیش بینی کنه که ایا اول میشه یا نه ؟ مطمئن باش که میتونه

پس چرا خودشو توی یه مسابقه اونم تو کشور ترکیه مطرح کرده ؟ بالاخره باید از یک جایی شروع میکرده...

چرا روحشو نمیفرسته اون دنیا ببینه و بیاد تعریف کنه ؟ روحشو نمیفرسته... موجودات غیر ارگانیک خیلی از پرده هارو براش باز میکنن..:w16:.. اگه یکی بیاد الان بگه من امام زمانم ... باور میکنییییی؟ :w000:

یعنی با این همه استعداد و چزای عجیب غریب در همین سطح باید خودشو نشون بده ؟ همیشه از کارای کم و کوچیک شروع میکنن....:thk: چون همه ظرفیت ندارن...:w16:

من به چشم خودم هیپنوتیزم از نزدیک دیدم و وافعا فکم زمین خورد وقتی فهمیدم واقعیته ...

ولی اینکه کسی بتونه روح از بدن خودش جدا کنه غیر واقعیه ... :banel_smiley_4: مگه قبل از نتیجه هیپنوتیزم باورش داشتی؟

در دنیا مکانیک به اینجور چیزا میگن سرکاری محض :45645:

• Like 3
لینک به دیدگاه

از کجا میدونی پیشبینی نمیکنه؟

چیکار میکرد یهو از یه مسابقه در سطح جهانی سر در میاورد؟

روحشو از بدن در میاره اما آدرسه اون دنیا رو نمیدونه که بفرسته اونجا :ws3:

تازه شروع کاره منتظر آیندش باش

مسلمه که نه جادوگره نه خدا

ولی قدرتهایی هم هست که از لحاظ فزیکی قابل توجیح نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوب پس چرا نمیتونه پیش بینی کنه که ایا اول میشه یا نه ؟ مطمئن باش که میتونه

شما از کجا میدونی که میتونه ؟ یکی از پیش بینی هاش رو بگین . مثلا بگه اخرش کره ی شمالی با کره ی جنوبی جنگ میکنه یا متحد میشه ...

بالاخره باید از یک جایی شروع میکرده...

ایا پیامبران و امامان برای خود نمایی کاری کردند ؟

چرا روحشو نمیفرسته اون دنیا ببینه و بیاد تعریف کنه ؟ روحشو نمیفرسته... موجودات غیر ارگانیک خیلی از پرده هارو براش باز میکنن..:w16:.. اگه یکی بیاد الان بگه من امام زمانم ... باور میکنییییی؟ :w000:

والا اگه هرکسی بیاد بگه من امام زمانم معلومه باور نمیکنم . اما زمان یه سری خصوصیت داره که تو روایات اومده . بعدشم امام زمان هرجا بیاد تو مسابقه برای 500000 لیره نمیاد

همیشه از کارای کم و کوچیک شروع میکنن....:thk: چون همه ظرفیت ندارن...:w16:

یعنی پیغمبر اسلام کار کوچیکی کرد ؟

:banel_smiley_4: مگه قبل از نتیجه هیپنوتیزم باورش داشتی؟

خوب هیپنوتیزم یه عمل کاملا علمی و اثبات شده هست . با دلایل و مستندات کاملا اثبات شده .

ولی شکتن 4 تا بشقاب و ... که چیزی رو اثبات نمیکنه ...

منم گفتم از نزدیک ( فاصله کمتر از نیم متر ) با چشم خودم دیدم و تست کردم ) دیدم تا باورم شد نه از پشت تلوزیون اونم از یه کشور دیگه . اونم نه یه برنامه ی علمی بلکه یه برنامه ی کاملا تفریحی و فان ... !!!

حالا شما خیلی دوست داری بگی ایشون سر دسته ی اجنه و ملائکه و این جور چیزاس ؟

خوب باشه . شما برو خوش باش

:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44):

• Like 2
لینک به دیدگاه

از کجا میدونی پیشبینی نمیکنه؟

چیکار میکرد یهو از یه مسابقه در سطح جهانی سر در میاورد؟

روحشو از بدن در میاره اما آدرسه اون دنیا رو نمیدونه که بفرسته اونجا :ws3:

تازه شروع کاره منتظر آیندش باش

مسلمه که نه جادوگره نه خدا

ولی قدرتهایی هم هست که از لحاظ فزیکی قابل توجیح نیست

پست 35 ایضا

لینک به دیدگاه

بعضی ها انقدر بسته ان که توضیح دادن براشون کار اشتباهیه..... ( وقت و انرژی تلف کردن):girl_in_dreams:

همه آدما ظرفیت دیدن و فهمیدن همه چیزو ندارن....... خیلی دوست دارم بدونم که چرا میان دنبالش وقتی انقدر مخالفشن؟؟:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
قضیه ی آدام و کریس چی بود؟:ws52:

شب رای گیری اخرین مرحله وقتی رای هارو شمردن دیدن از ایالتی که کریس اهل اونجاست و فقط 2.8 میلیون نفر جمعیت داره یعنی آرکانزاس، براش 38 میلیون رای اومده...این از نظر خیلیا بوی تقلب میداد....

نمیخواستن آدام اول بشه به خاطر همون چیزها:ws3:

لینک به دیدگاه

اگه داورا نفر اول رو انتخاب میکردن 100٪ عارف بود اما چون رای گیری از بینندگان بود ، مردم احساسی رای دادن و برنده شدن هموطنشون رو انتخاب کردن ، از ارزشهای عارف چیزی کم نمیشه ؛ یقینن خیلی بیشتر ازش خواهیم شنید :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...