ooraman 22216 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 حامد میدونستی عقاید خیلی زیبایی داری؟ دختر روستایی میگیری طلا ملا که نمیخواد هر روز فک و فامیلش خراب نمیشن خونت فقط سالی یه بار بابا ننش میان خونه بعد نه ماشین لباسشویی میخواد بخری نه ماشین ظرف شویی نه کلا هیچی از صبح پامیشه یه صبحونه مشتی برات درست میکنه میگه آقا بفرما بخور بعد میگی اه این چی بود اونم میزنه زیر گریه چه حالی میده بعد میاد شهر و میبینه فک میکنه عقب مونده همه عقب موندگیاش و یه جا تلافی میکنه!!!! اونجوری بیشتر حال میده 3
Neutron 60972 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 آمپول, نسوان, روزگار ... نه بابا حرفی میزنیا... نسوان؟ من؟ درد؟ بام؟ شیب؟ جنگل سرمایه ی ملی است؟ 2
eder 13733 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 بعد میاد شهر و میبینه فک میکنه عقب مونده همه عقب موندگیاش و یه جا تلافی میکنه!!!!اونجوری بیشتر حال میده دههه دختر روستایی ها حرف شنویی خیلی دارن یه نگاه غضب آلود کنی بنده خدا 3 روز حرف نمیزنه:184: این چیزی که میگی در این حالت که یه دختر شهری ، روستایی باشه 2
ooraman 22216 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 دهههدختر روستایی ها حرف شنویی خیلی دارن یه نگاه غضب آلود کنی بنده خدا 3 روز حرف نمیزنه:184: این چیزی که میگی در این حالت که یه دختر شهری ، روستایی باشه اون دختر دهاتیای قدیمی بودن الان دیگه نصف شهریا رو میبرن لب چشمه تشنه بر میگردونن ادم چش و گوش باز حد اقل خیالت راحته هرچی که بوده دیده اول و آخر همینه دیگه بد و خوب هر چی هست همینه ولی امان از روزی که ادم چش و گوش بسته چش و گوشش باز بشه!اونوقت همه نشنیده ها و ندیده ها رو میخواد یه شبه ببینه و بشنوه :smiley (18): 2
eder 13733 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 اون دختر دهاتیای قدیمی بودن الان دیگه نصف شهریا رو میبرن لب چشمه تشنه بر میگردونن ادم چش و گوش باز حد اقل خیالت راحته هرچی که بوده دیده اول و آخر همینه دیگه بد و خوب هر چی هست همینه ولی امان از روزی که ادم چش و گوش بسته چش و گوشش باز بشه!اونوقت همه نشنیده ها و ندیده ها رو میخواد یه شبه ببینه و بشنوه :smiley (18): کاملا حق باهاته دیدم از این چیزا ..... فکر کنم بهترین کیس برای ازدواج پیر زن ها باشن 4
شاران 768 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 راستش به نظر من این اصلا ربطی به تحصیلات یا خونه نشینی نداره به نظرم این بیشتر برمی گرده به احساس نیاز که فکر می کنم یکی از شروط مهم برای تصمیم به ازدواجه خب دختر/ پسر که به سمت تحصیلات می ره شاید توی اون برهه زمانی نیازش فقط و فقط همینه و نیازی به شخص دومی در کنار خودش نداره اما بعده ها به جایی می رسه که اشباع می شه و این نیاز به وجود کس دیگه ای در زندگیش آشکار می شه گاهی هم این نیاز به همسر در اولویت قرار داره و طرف ترجیح می ده اول ازدواج کنه و بعد درسش رو ادامه بده البته این تحصیلات رو من مطابق گفته استارتر مثال زدم اما کار. تفریح. آزادی عمل یا هر چیزی دیگه ای می تونه باشه 2
jonny depp 8297 ارسال شده در 21 خرداد، 2012 داشتم این تاپیک نگاه می کردم دیدم چقدر بد و عصبی صحبت کردم
اتیکا 246 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 زیاد بهش فکر نکن حامد بیخیال مهم اینه که وقتی پسرا عقل نداشته باشن زن میگیرن زن گرفتنیه؟ مگه کالاس؟ :vahidrk: 1
اتیکا 246 ارسال شده در 22 خرداد، 2012 منم پستامو خوندم دیدم چه خوش اخلاق بودم اون موقع تو توی مهندسان هم بودی؟ اونجا اسمت چی بود؟ آره جدیدا آروم شدی، وقت عروسی کردنت شده. :hapydancsmil: 1
El Roman 31720 سازنده ارسال شده در 22 خرداد، 2012 تو توی مهندسان هم بودی؟اونجا اسمت چی بود؟ آره جدیدا آروم شدی، وقت عروسی کردنت شده. :hapydancsmil: نه مهندسان نبودم من 1
eder 13733 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 نه خریدنیه نه گرفتنی، همدوشه. موضوع سخت شد من میگم اصلا زن گرفتن اشتباست ببین خودتون هم موافقین 2
اتیکا 246 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 موضوع سخت شد من میگم اصلا زن گرفتن اشتباست ببین خودتون هم موافقین آره زن گرفتن کلا اشتباهه، کسی که فکر میکنه زن گرفتنیه،باید بره یا زن بگیره یا بمیره. 1
eder 13733 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 آره زن گرفتن کلا اشتباهه، کسی که فکر میکنه زن گرفتنیه،باید بره یا زن بگیره یا بمیره. ایشششش همین کارا رو میکنین نسل بشر رو منقرض میکنین 1
Narges.Z 222 ارسال شده در 23 خرداد، 2012 به نظر من هرکس توی هر شرایط و موقعیت هر وقت که آدم ایده آل و مورد نظرشو پیدا کنه و به قول بعضیا قسمتش بشه ازدواج می کنه، حالا چه دکتر مهندس باشه چه بیکار. به دخترای مجرد هم توصیه میکنم هر وقت موقعیت مناسب پیدا شد ازدواج کنید و نگید قصد ادامه تحصیل دارم.:ha5t4lmd53df3cpu2lq 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری