رفتن به مطلب

کی، چه جوری بیدارتون می کنه؟

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

سلام...

هر روز صبح که بایداز خواب بیدار شیم یه نفر یا یه چیزی مثل موبایل یه جوری بیدارمون می کنه.

حالا کی؟ چه جوری بیدارتون می کنه؟

:bigbed:

• Like 36
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 74
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

در حال حاضر که تنهام موبایل گرامی...:ws44:

ایران که بودم...مامانم صبح که از خونه میرفت بیرون بعد از یه ساعت منم بیدار میکرد...اما غافل ازین بود که یه جوونور راس ساعت 7 پا میشه و از من غذا میخواد(گربه ام)...:ws3:

• Like 14
لینک به دیدگاه

قبلا با بالشتم هماهنگ می کردم بیدارم کنه !

ولی الان تو عصر ارتباطات (شاید هم سر شب، نمی دونم) موبایل رو می ذارم رو آلارم.

• Like 15
لینک به دیدگاه

بجز زنگ ساعت و موبایل:

وقتی خونه ی خودمون بودم: روزهای جمعه:

هییییییییییییییی بله بله صبح زیبای شما بخیر همکار گرامی....سلام به همه ی شنوندگان عزیز امیدواریم که حالتون خوب باشه.......( صبح جمعه با شما) با صدای بلند. :w74:

در بعضی موارد که مامانم زود بیدار می شد..... صدای جارو برقی- چرخ خیاطی...ظرف شستن و.... :w74:

تکه کلام مامانم: پاشیییییییییییییییییید پاشیییییییییییییییید دیر شده...یه روز خونه ایم همه کلی کار داریم ...

این دیر شده یعنی ساعت 8 صبحه! :w58:

خواهرم: ولش کن بزار بخوابه...چیکارش داری :bigbed:

همسر: مهناز...مهناز....پاشو...مهناز...مهناز...نمی خوای پاشی.... در این مواقع من مقاومت می کنم ولی مقاومتم نتیجه نمی ده :w74:

سئوالا شرو می شه: اسم اون همسایه بقلیتون که پژو داشت چی بود؟ من:آقای حمزه ای؟

خب چند تا بچه داشت؟ من : دوتا

کی اومدید این خونتون؟ وفتی من 6 سالم بود.

یه خاطره ای دبستانت بگو......

:w74:

یا میاد تو اتاق: پاشو پاشو....چی شده فرهاد؟ من دارم می رم یادت باشه تو لیست خرید بنویسی ماست نداریم .... عع بیدارت کردم؟ برو بخواب باز :w58:

• Like 23
لینک به دیدگاه

بعد از اینکه موبایل گرامی رو سیصد بار خاموش کردم

مامانم میاد در اتاقمو باز میکنه بعد میره تی وی رو روشن میکنه با صدای بلند

اگه جواب نداد در عرض 60 ثانیه صد و سی و دو بار صدام میکنه

• Like 11
لینک به دیدگاه

:ws47: بترکی مهناز مردم از خنده :ws47:

قبلا ها منم دقیقا جمعه ها با صدای رادیو از خواب میپریدم ( یه چیزی در حدی که دیوار صوتی میشکست:w74:)

بعدشم که در طی 12 سال تحصیل مامانم با اول با دخملی دخملم یوحنا عزیزم پاشو دیرت شد و ... بیدارم میکرد و چون اصولا جواب نمیگرفتflat.gif میگفت اصلا دیگه بیدارت نمیکنم بمون خواب حقته! من ِ بیچاله هم بلند میشدم :ws3:

بعضی وقتا هم که واقعا مرده ها از خواب بیدار میشدن ولی من نع! مامانم تایم رو همیشه نیم ساعت جلو تر میگفت! مثلا هفت رئ میگفت 7.30 من مثل برق میپریدم میدیدم که وای رکب خوردم!:ws3:

الان هم که دیگه موبایل رو خدا عمر بده! + یکی دوبار هم مامانم صدام میکنه4chsmu1.gif

kurby2.gif

• Like 10
لینک به دیدگاه

هی روزگار ! با موبایل از خواب بیدار میشم . :ws37:

اگه با زنگ موبایلم بیدار نشدم . مامان خانم منو بیدار میکنن . البته موقعی که حسابی دیرم شده :icon_pf (34):

• Like 10
لینک به دیدگاه

اگه با صدای مبایل پاشدم که هیچ و گرنه انقدر میخوابم تا یا گشنم بشه یا خسته بشم ینی برو بالای 15 ساعت. اما خب اگه بخوام بخوابم عالم و آدم هم نمیتونن بیدارم کنن.....:ws3:

اینم از تنهایی....

• Like 12
لینک به دیدگاه
اگه با صدای مبایل پاشدم که هیچ و گرنه انقدر میخوابم تا یا گشنم بشه یا خسته بشم ینی برو بالای 15 ساعت. اما خب اگه بخوام بخوابم عالم و آدم هم نمیتونن بیدارم کنن.....:ws3:

اینم از تنهایی....

:jawdrop: 15 ساعت ؟؟؟

• Like 6
لینک به دیدگاه

دوران راهنمایی بابام بیدارم میکرد...:icon_pf (34):. دوران دبیرستان مامانم... الان هم موبایل عزیز.....:vahidrk:

البته انقدر خوابم سبکه همیشه قبل از اینکه مامان و بابام صدام کنن.... از صدای قدمهاشون که میخواستن بیان دم در اتاقم بیدار میشدم..... و چون لباس خواب تنم بود میگفتم من بیدارم تا نیان تو اتاقم...:w74:

ولی وقتی یونی نمیرم مثل تعطیلات بین ترم و.... مامان عزیزم میاد میگه: م,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,هننننننننننننننننااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااززززززززززززززززززززززز:ws48::w74:

پاشو بیا کلی کار داریم......:ws48:... پاشووووووووووووو بیا ناهار درست کن..:brodkavelarg:....... آخه چرا انقدر میخوابی؟؟؟؟؟:4564:

مگه تو بیکاری؟؟؟؟؟؟ همه روزتو از دست دادی و.............. همینطوری ادامه میده تا من بیام پایین...

:girl_yes2:

• Like 14
لینک به دیدگاه

بیدار شدن من بستگی به شرایط داره :ws3:

مثلا شبای امتحان و تحویل پروژه من اوصولا ساعت 10 دیگه دارم بیهوش می شم :putertired:

به خاطر همین صبحش چون اضطراب دارم که کارم تموم نشده حتی 1 ساعت زودتر از این که گوشیم زنگ بزنه بیدار می شم

اما روزایی که دلم نمی خواد سر یه کلاس حاضر یا خیلی راحت خوابیدم :4chsmu1:

اول موبایلم زنگ می زنه و هم زمان هم مامانم میاد پشت در صدام می کنه و از سپیده خانوم و عزیز دلم شروع می شه تا به جهنم الان دیرت می شه هم زمان با صدا کردن مامانم صدای موبایل هم قطع می شه :ws48:

بعد نوبت بابام می رسه که پاشو اعصاب مامانت خورد شد :w000:

بعدش دوستم که می ره روی پیغا م گیر که داره دیر می شه دوباره خواب موندی بابا دیگه راهمون نمی دن :w140:

بعد داداشم که الهی بمیری سپیده که نمی ذاری آدم درست بمیره و با اعصاب آروم از جاش بلند بشه مگه حلزونی که این قدر می خوابی !!! :vahidrk:

در نهایت هم لیوان آبی که از غیب نازل میشه من رو از خواب بیدار می کنه :w42:

خلاصه که من اکثرا روی فاز مدل آخرم و به همین خاطر هم بیشتر مواقع 45 min دیر تر می رسم سر کلاس :mornincoffee:

• Like 14
لینک به دیدگاه

اگر واقعا صبح روز بعد برام خیلی مهم باشه خودم پا میشم ..........

در غیر این صورت با موبایل ..........

یه مدتم با ضبط پا میشدم خیلی باحال بود آهنگ قر دار صبح زود :ws28:

اکثرا هم اولین فردیم که بیدار میشم بعد مامی :ws3:

روزای تعطیلم که :

سحر پاشو ......... سحر پاشو ............ ساعت 11 شد پاشو ............(حالا ساعت 10:01 دقیقه هستش ولی پدر گرام وقتی یک دقیقه از یک ساعتی میگذره به نظرش زمان یک ساعت گذشته :banel_smiley_4:)

صدای تلق تولوق .......... صدای تلویزیون .............

:banel_smiley_4:

• Like 15
لینک به دیدگاه

اول ساعتم زنگ میزنه ساعت 6 بعدش موبایلم 6:15 و چون موبایلم رو یکم دورتر میزارم بلند میشم خاموشش کنم و دیگه بیدار میشم.:ws37:

• Like 9
لینک به دیدگاه

بچه که بودم تا پیش دانشگاهی از بیدار کردنم مایوس شده بودن واسه همین تو جام لباسامو میپوشوندن و میبردن میزاشتن تو ماشین و من دم در مدرسه بیدار میشدم:banel_smiley_4:

واسه همین تو عمرم نه صبحونه خوردم نه صورتمو شستم صبحها نه دستشویی رفتم:ws3:

ولی دانشگاه که رفت دو ترم اول چون خودشون انتخاب واحد میکردن اکثر کلاسام صبح بود یا دیر میرسیدم یا استاد خر میکردم

الانم دو ترم که صبحها کلاس ندارم میخوابم تا اینکه مامانم(ساعت 11) زنگ میزنه به خونه و موبایلم تا بیدار شم:banel_smiley_4:

• Like 13
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...