Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ سلام... هر روز صبح که بایداز خواب بیدار شیم یه نفر یا یه چیزی مثل موبایل یه جوری بیدارمون می کنه. حالا کی؟ چه جوری بیدارتون می کنه؟ :bigbed: 36 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ در حال حاضر که تنهام موبایل گرامی... ایران که بودم...مامانم صبح که از خونه میرفت بیرون بعد از یه ساعت منم بیدار میکرد...اما غافل ازین بود که یه جوونور راس ساعت 7 پا میشه و از من غذا میخواد(گربه ام)... 14 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ قبلا با بالشتم هماهنگ می کردم بیدارم کنه ! ولی الان تو عصر ارتباطات (شاید هم سر شب، نمی دونم) موبایل رو می ذارم رو آلارم. 15 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بجز زنگ ساعت و موبایل: وقتی خونه ی خودمون بودم: روزهای جمعه: هییییییییییییییی بله بله صبح زیبای شما بخیر همکار گرامی....سلام به همه ی شنوندگان عزیز امیدواریم که حالتون خوب باشه.......( صبح جمعه با شما) با صدای بلند. :w74: در بعضی موارد که مامانم زود بیدار می شد..... صدای جارو برقی- چرخ خیاطی...ظرف شستن و.... :w74: تکه کلام مامانم: پاشیییییییییییییییییید پاشیییییییییییییییید دیر شده...یه روز خونه ایم همه کلی کار داریم ... این دیر شده یعنی ساعت 8 صبحه! خواهرم: ولش کن بزار بخوابه...چیکارش داری :bigbed: همسر: مهناز...مهناز....پاشو...مهناز...مهناز...نمی خوای پاشی.... در این مواقع من مقاومت می کنم ولی مقاومتم نتیجه نمی ده :w74: سئوالا شرو می شه: اسم اون همسایه بقلیتون که پژو داشت چی بود؟ من:آقای حمزه ای؟ خب چند تا بچه داشت؟ من : دوتا کی اومدید این خونتون؟ وفتی من 6 سالم بود. یه خاطره ای دبستانت بگو...... :w74: یا میاد تو اتاق: پاشو پاشو....چی شده فرهاد؟ من دارم می رم یادت باشه تو لیست خرید بنویسی ماست نداریم .... عع بیدارت کردم؟ برو بخواب باز 23 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بعد از اینکه موبایل گرامی رو سیصد بار خاموش کردم مامانم میاد در اتاقمو باز میکنه بعد میره تی وی رو روشن میکنه با صدای بلند اگه جواب نداد در عرض 60 ثانیه صد و سی و دو بار صدام میکنه 11 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بترکی مهناز مردم از خنده قبلا ها منم دقیقا جمعه ها با صدای رادیو از خواب میپریدم ( یه چیزی در حدی که دیوار صوتی میشکست:w74:) بعدشم که در طی 12 سال تحصیل مامانم با اول با دخملی دخملم یوحنا عزیزم پاشو دیرت شد و ... بیدارم میکرد و چون اصولا جواب نمیگرفت میگفت اصلا دیگه بیدارت نمیکنم بمون خواب حقته! من ِ بیچاله هم بلند میشدم بعضی وقتا هم که واقعا مرده ها از خواب بیدار میشدن ولی من نع! مامانم تایم رو همیشه نیم ساعت جلو تر میگفت! مثلا هفت رئ میگفت 7.30 من مثل برق میپریدم میدیدم که وای رکب خوردم! الان هم که دیگه موبایل رو خدا عمر بده! + یکی دوبار هم مامانم صدام میکنه 10 لینک به دیدگاه
#Rosa# 179 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ هی روزگار ! با موبایل از خواب بیدار میشم . اگه با زنگ موبایلم بیدار نشدم . مامان خانم منو بیدار میکنن . البته موقعی که حسابی دیرم شده :icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اگه با صدای مبایل پاشدم که هیچ و گرنه انقدر میخوابم تا یا گشنم بشه یا خسته بشم ینی برو بالای 15 ساعت. اما خب اگه بخوام بخوابم عالم و آدم هم نمیتونن بیدارم کنن..... اینم از تنهایی.... 12 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ چی بگم که دلم خون از دست وحید بگم یا امیر هی! 14 لینک به دیدگاه
#Rosa# 179 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اگه با صدای مبایل پاشدم که هیچ و گرنه انقدر میخوابم تا یا گشنم بشه یا خسته بشم ینی برو بالای 15 ساعت. اما خب اگه بخوام بخوابم عالم و آدم هم نمیتونن بیدارم کنن.....اینم از تنهایی.... :jawdrop: 15 ساعت ؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: 15 ساعت ؟؟؟ بیش اینا هم خوابیدم اما خب قبل یا بعد خواب بیش از 30 ساعت بیدار بودم 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ با لگد و مشت :167:اگه كار داشته باشم استرس منو بيدار مي كنه 8 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ کسی منو بیدار نمیکنه من باید همه رو بیدار کنم 9 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ دوران راهنمایی بابام بیدارم میکرد...:icon_pf (34):. دوران دبیرستان مامانم... الان هم موبایل عزیز.....:vahidrk: البته انقدر خوابم سبکه همیشه قبل از اینکه مامان و بابام صدام کنن.... از صدای قدمهاشون که میخواستن بیان دم در اتاقم بیدار میشدم..... و چون لباس خواب تنم بود میگفتم من بیدارم تا نیان تو اتاقم...:w74: ولی وقتی یونی نمیرم مثل تعطیلات بین ترم و.... مامان عزیزم میاد میگه: م,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,هننننننننننننننننااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااززززززززززززززززززززززز:w74: پاشو بیا کلی کار داریم......... پاشووووووووووووو بیا ناهار درست کن..:brodkavelarg:....... آخه چرا انقدر میخوابی؟؟؟؟؟ مگه تو بیکاری؟؟؟؟؟؟ همه روزتو از دست دادی و.............. همینطوری ادامه میده تا من بیام پایین... :girl_yes2: 14 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بیدار شدن من بستگی به شرایط داره مثلا شبای امتحان و تحویل پروژه من اوصولا ساعت 10 دیگه دارم بیهوش می شم :putertired: به خاطر همین صبحش چون اضطراب دارم که کارم تموم نشده حتی 1 ساعت زودتر از این که گوشیم زنگ بزنه بیدار می شم اما روزایی که دلم نمی خواد سر یه کلاس حاضر یا خیلی راحت خوابیدم :4chsmu1: اول موبایلم زنگ می زنه و هم زمان هم مامانم میاد پشت در صدام می کنه و از سپیده خانوم و عزیز دلم شروع می شه تا به جهنم الان دیرت می شه هم زمان با صدا کردن مامانم صدای موبایل هم قطع می شه بعد نوبت بابام می رسه که پاشو اعصاب مامانت خورد شد بعدش دوستم که می ره روی پیغا م گیر که داره دیر می شه دوباره خواب موندی بابا دیگه راهمون نمی دن :w140: بعد داداشم که الهی بمیری سپیده که نمی ذاری آدم درست بمیره و با اعصاب آروم از جاش بلند بشه مگه حلزونی که این قدر می خوابی !!! :vahidrk: در نهایت هم لیوان آبی که از غیب نازل میشه من رو از خواب بیدار می کنه :w42: خلاصه که من اکثرا روی فاز مدل آخرم و به همین خاطر هم بیشتر مواقع 45 min دیر تر می رسم سر کلاس :mornincoffee: 14 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ من همیشه خودم بیدار می شم هیچ وقت ساعت نذاشتم 10 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اگر واقعا صبح روز بعد برام خیلی مهم باشه خودم پا میشم .......... در غیر این صورت با موبایل .......... یه مدتم با ضبط پا میشدم خیلی باحال بود آهنگ قر دار صبح زود اکثرا هم اولین فردیم که بیدار میشم بعد مامی روزای تعطیلم که : سحر پاشو ......... سحر پاشو ............ ساعت 11 شد پاشو ............(حالا ساعت 10:01 دقیقه هستش ولی پدر گرام وقتی یک دقیقه از یک ساعتی میگذره به نظرش زمان یک ساعت گذشته ) صدای تلق تولوق .......... صدای تلویزیون ............. 15 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بچه بودم همیشه مامانم... روزهای تعطیل میومد میگفت پاشین ساعت 12 شد. بلند میشدیم میدیدیم ساعت 9 بوده. الان هم یا خودم بیدار میشم یا با موبایل 14 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ اول ساعتم زنگ میزنه ساعت 6 بعدش موبایلم 6:15 و چون موبایلم رو یکم دورتر میزارم بلند میشم خاموشش کنم و دیگه بیدار میشم. 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ بچه که بودم تا پیش دانشگاهی از بیدار کردنم مایوس شده بودن واسه همین تو جام لباسامو میپوشوندن و میبردن میزاشتن تو ماشین و من دم در مدرسه بیدار میشدم واسه همین تو عمرم نه صبحونه خوردم نه صورتمو شستم صبحها نه دستشویی رفتم ولی دانشگاه که رفت دو ترم اول چون خودشون انتخاب واحد میکردن اکثر کلاسام صبح بود یا دیر میرسیدم یا استاد خر میکردم الانم دو ترم که صبحها کلاس ندارم میخوابم تا اینکه مامانم(ساعت 11) زنگ میزنه به خونه و موبایلم تا بیدار شم 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده