داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ مردم اغلب غیر منطقی و خود محور هستند، با این حال آنها را ببخشید.اگر مهربان باشید، ممکن است بگویند که تظاهر می کنید و انگیزه های پنهان دارید، با این حال مهربان باشید. اگر موفق باشید، دوستان کاذبی دورتان جمع می شوند، همچنین دشمنانی صادق، با این حال موفق باقی بمانید. اگر صادق باشید، اشخاصی ممکن است سرتان کلاه بگذارند، با این حال صادق باقی بمانید. آنچه را طی سال ها ایجاد کرده اید، ممکن است کسانی یک شبه نابود کنند، با این حال همچنان سازنده باشید. اگر خوشبخت شوید ممکن است کسانی به شما حسادت کنند، اما با این حال خوشبخت باقی بمانید. کار خوب امروز شما را ممکن است مردم فردا فراموش کنند، با این حال به کار خوب خود ادامه دهید. به دنیا خدمت کنید، هر چند ممکن است کافی نباشد، با این حال با تمام وجود به خدمت کردن ادامه دهید. می بینید که در نهایت آنچه هست، میان شما و خداوند است؛ هرگز میان شما و اشخاص نیست. -- مادر ترزا :icon_gol:مرسي 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی. فرقى نميكند گودال آب كوچكى باشى يا درياى بيكران، زلال و پاک كه باشى تصویر آسمان در توست. دیشب باز هم به خودم قول دادم من سلام میگویم و لبخند میزنم و قسم میخورم و میدانم عشق همین ساد گی... برای همسایهایکه نان مرا ربود ، نان برای دوستی که قلب مرا شکست ، مهربانی برای آنکه روح مرا آزرد ، بخشایش و برای خویشتن خویش آگاهی و عشق آرزو دارم واقعا ميتوني اينطوري باشي ؟ اگه باور داشته باشی اون چیزیرو که ازت ظالمانه گرفتن زندگی بهترشو بهت پس میده غیر ممکن نیست. 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اگه باور داشته باشی اون چیزیرو که ازت ظالمانه گرفتن زندگی بهترشو بهت پس میده غیر ممکن نیست. اميدوارم همين جور باشه كه شما ميگي 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ اگه باور داشته باشی اون چیزیرو که ازت ظالمانه گرفتن زندگی بهترشو بهت پس میده غیر ممکن نیست. کاشکی...اما نمیشه این جوری فکر کرد...زندگی خودش خیلی ظالمه بعضی وقتا نمیگم تو زندگی امثال ما چون ما شانس خیلی چیزا رو داشتیم... بعضی ادما که با بدبختی به دنیا میان و در کودکی به دلیل سوءتغذیه و امثال اون میمیرن،زندگی چه جوری میخواد جواب این ظلمشو بده... 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ هیچکدامتان جای اسی بینوا نیست. خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است. کارم از گریه گذاشته،بدان میخندم... 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ هیچکدامتان جای اسی بینوا نیست. خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است. کارم از گریه گذاشته،بدان میخندم... این که خصلت آدماس همهمون فکر می کنیم دردمون خیلی بزرگه... 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ کاشکی...اما نمیشه این جوری فکر کرد...زندگی خودش خیلی ظالمه بعضی وقتا نمیگم تو زندگی امثال ما چون ما شانس خیلی چیزا رو داشتیم...بعضی ادما که با بدبختی به دنیا میان و در کودکی به دلیل سوءتغذیه و امثال اون میمیرن،زندگی چه جوری میخواد جواب این ظلمشو بده... :icon_gol::icon_gol: هیچکدامتان جای اسی بینوا نیست. خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است. کارم از گریه گذاشته،بدان میخندم... خوبه كه تو ميتوني بخندي من كه خنده يادم رفته 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ خوبه كه تو ميتوني بخندي من كه خنده يادم رفته به زمین خوردن دلقک،یا در آوردن شکلک واسه اینه که تو بخندی،مثل رسم شاه و تلخک..... 4 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ به زمین خوردن دلقک،یا در آوردن شکلکواسه اینه که تو بخندی،مثل رسم شاه و تلخک..... آهان از اين جهت ................. 2 لینک به دیدگاه
vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سمانه خانم از شما مچكرم بله فك ميكنم طرح چنين مباحثي بشدت لازمه وفك ميكنم همه با شما هم نظرند بازم مچكرم 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ سمانه خانماز شما مچكرم بله فك ميكنم طرح چنين مباحثي بشدت لازمه وفك ميكنم همه با شما هم نظرند بازم مچكرم خواهش ميكنم اما دوست عزيز شما نظرتون روننوشتيد من منتظر نظراتتون هستم 1 لینک به دیدگاه
vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ داشتم فكر ميكردم كه برخي انسانها چه راحت وجود يكي را لگد مال ميكنند بعد حتي يه عذرخواهي كوچيك هم نميكنند و رو بروي طرف وايميسن و ميخندند و انتظار خنديدن از تو هم دارند واقعا بزرگ شدن اينه كه هر روز فساد رو تو جامعه ببينم هر روز صداي شكستنم رو بشنوم و مجبور به لبخند باشم هر روز دنبال دراوردن پول باشم ..................... اگر بزرگ شدن اينه من هرگز نميخوام بزرگ بشم اين تايپيك رو زدم تا بگم ما كه تحصيل كرده و نسل جديد هستيم حداقل رعايت كنيم و وجود و شخصيت ديگران رو بي ارزش ندونيم و تنها به فكر زندگي خودمون نباشيم ديگران هم ادمند تا حالا شده از يكي متنفر باشيد اما مجبور باشيد تحملش كنيد :icon_pf (34): متا سفانه ما تو مملكتي زندگي ميكنيم كه اين جور رفتارها داره به هنجار تبديل ميشه.البته شده يكسري آدماي تن پرور و بي تعصب كه به هيچ چيزي جز انجام كاراي خودشون تازه چي اونم با هزار جور رابطه ونه ضابطه ، فك نميكنن من نميدونم چرا چيزي درست نميشه چه ترسي وجود داره بدبختي آخه يكي دوتا نيست تقريبا همه اين چيزا رو ميدونن ها ولي هيچكس به فكر صلاح اين وضع نيست بابا بسه ديگه چقدر تك خوري 3 لینک به دیدگاه
vahik 514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۸۹ آخه اين چه مملكتيه براي خودمون ساختيم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۹ اره شده گاهی از سر نیاز باید تحملشون کرد، گاهی دلسوزی و ... فقط کاش یکم ادما درک داشته باشن فقط یکم درک 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده