EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ یک درخت بسیار بسیار بلند نارگیل بود و 4 حیوان زیر : یک شیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک میمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک زرافه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و ... یک سنجاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آنها تصمیم گرفتند که مسابقه بدهند تا ببینند که کدامیک برای برداشتن یک موز از درخت از همه سریعتر است فکر میکنی کدامیک برنده می شود؟ جواب سوال بازگو کننده شخصیت توست پس بادقت فکر کن جواب را در زیر ببینید . . . . . . . . . . . . . . . . . شیر = خسته و کسل هستی میمون = خنگ هستی زرافه = کاملا احمق هستی سنجاب = ناامید هستی چرا ؟! براي اينكه : درخت نارگیل که موز ندارد !!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشخصه که تحت فشارید و زیاد کار کرديد ... باید یه مدتی کار نكنيد و خستگی در كنيد .. :ws2: . 26 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: :ws28: من احمق شدم جاتون خالی 9 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ یک درخت بسیار بسیار بلند نارگیل بود و 4 حیوان زیر : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک شیر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک میمون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک زرافه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام AND... و ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یک سنجاب برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام to get a banana off the tree. آنها تصمیم گرفتند که مسابف بدهند تا ببینند که کدامیک برای برداشتن یک موز از درخت از همه سریعتر است برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فکر میکنی کدامیک برنده می شود؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب سوال بازگو کننده شخصیت توست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پس بادقت فکر کن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جواب را در زیر ببینید . . . . . . . . . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :اگر جوابت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شیر است = خسته و کسل هستی Chimpanzee = you're dense. میمون = خنگ هستی Giraffe = you're a complete moron. زرافه = کاملا احمق هستی Squirrel = you're hopeless. سنجاب = ناامید هستی Why?! چرا ؟! For This Reason : برای اینکه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درخت نارگیل که موز ندارد !!!!! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام You should take some time off and relax مشخصه که تحت فشارید و زیاد کار کردید ... باید یه مدتی کار نکنید و خستگی در کنید ... شاد باشید 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۰ من گول نخوردم چون قبلا دیده بودم 1 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ وااااااااااااای من خنگ بودم... خیلی باحال بود.:ws47: 7 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اشتباه نکردم جالب بود ممنون 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من اشتباه نکردم جالب بود ممنون و ما نیز همینطور! 7 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سنجاب = ناامید هستی :ws28: :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلتون بسوزه منم اشتباه نکردم 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دلتون بسوزه منم اشتباه نکردم سلام چه طوری مهمون نواز؟ واسه چی اشتباه نکردی؟:w00: ایششششششششششششش 8 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام چه طوری مهمون نواز؟ واسه چی اشتباه نکردی؟:w00: ایششششششششششششش چایی بیارم خدمتتون دیگه ما اینیم دیگه 7 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چایی بیارم خدمتتون دیگه ما اینیم دیگه تا استاتر تاپیک بیرونمون نکرده دوتا چایی بریز بیار بخوریم و الفرار 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسی با ذکاوت تشریف دارم من... 7 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ تا استاتر تاپیک بیرونمون نکرده دوتا چایی بریز بیار بخوریم و الفرار بد اسپم میکنیم تاپیکش بالا بمونه ؟؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بسی با ذکاوت تشریف دارم من... :ws28: بد اسپم میکنیم تاپیکش بالا بمونه ؟؟؟؟ نه عزیزم کار ما که اشتباه نیست ولی نمیدونم چرا همه منو از تاپیکشون میندازن بیرون:ws28: همین اسی میفته دنبالم میخواد خفم کنه 6 لینک به دیدگاه
Hossein.B 3666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ از درخت نارگیل که موز بر نمی دارن....:ws2:... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده