رفتن به مطلب

قابل توجه بچه های تهران و دیگر شهر ها( از کجا لباس می خرین)

p mehdi q

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 99
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بچه های تهران هلپ می :ws44: کمک فوری میخوام

دیروز تو ی سایت مدل چن تا کوله پشتی نازو فانتزی دیدم ولی سایتش خرابه نمیشه خرید کرد :ws44: از این مدلا ewbv50.php?fn=.%2Fshop%2Fimg_6421.gif&width=75&height=0 ewbv50.php?fn=.%2Fshop%2Fimg_6415.gif&width=75&height=0ewbv50.php?fn=.%2Fshop%2Fimg_6502.gif&width=75&height=0جایی دیدین داشته باشه ؟

اولی از سمت چپ چقدر خوشگله:w16:

بنده کلا خرید نمیکنم... مخصوصا لباس... :w16:

:w58::w58:

من اگه از کرج خرید کنم معمولا از بلوار جمهوری یا گهردشت یا مرکز تجاری یا مهستان خرید میکنم

ولی بیشتر اوقات برای خرید میرم تهران گلستان- میلادنور -تیراژه-پاساژ گیشاو...

• Like 4
لینک به دیدگاه
اولی از سمت چپ چقدر خوشگله:w16:

:w58::w58:

من اگه از کرج خرید کنم معمولا از بلوار جمهوری یا گهردشت یا مرکز تجاری یا مهستان خرید میکنم

ولی بیشتر اوقات برای خرید میرم تهران گلستان- میلادنور -تیراژه-پاساژ گیشاو...

دقیقا گرون ترین مکان های تهران.....حالا ما پسرها کمتر اینطوری هستیم..حداقل اگه خوشمون بیاد پول زیاد میدیم...

• Like 1
لینک به دیدگاه

جنس پسرونه فقط پلاسکو و پاساژ فردوسی. طبقه پایین پاساژ فردوسی کفش وکتونیاش عالیه قیمتاهم واقعا مناسبه.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
آره تور دوروزه دارن از تبریز

حمایت از اجناس ملی چی پس ؟:icon_razz:

حالا چند میشه تورش؟ خوبه ما هم بریم؟ چجوری باید جا رزو کرد:gnugghender:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حمایت از اجناس ملی چی پس ؟:icon_razz:

حالا چند میشه تورش؟ خوبه ما هم بریم؟ چجوری باید جا رزو کرد:gnugghender:

حمایت برا بعد تعطیلات فعلا همه دولت اونورن:whistle:

زیاد نیست از تبریز 100 تومن میگیرن ویزاو پاسپورت باخودت:w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

بستگی داره...پولیورو تیشرت:(jean west-POLO)جین وست که همیشه خدا حراجه جنساشم قیمتش مناسبه ولی پولو یه تایم خاصی حراج میزاره قیمتاش به شدت بالا و کیفیتشم خیلی خوبه.من خودم پولیور رو تو حراجش 100 گرفتم ولی انصافا کیفیتش عالیه.و فقط و فقط هم یک نمایندگی تو کل تهران داره اونم میرداماد قبل از محسنیه یه نمایندگی نوی توحید شمالی اصفهان داره و یه نمایندگی هم توی بلوار سجاد مشهد.جین وست هم که دیگه همه جا شعبه داره. برای کفش هم ecco و geoxکیفتاشون عالیه و sisley بد نیست ونایک میدان سرو(جنساش اکثرا سفارش آمریکاست).برای کفش اگه یکم کمتر بخواهیم هزینه کنیم پاساژ کویتی ها همه قیمتی داره. برای شلوار جین اسپریت خوبه که اونم چندتا فروشگاه تو ونک وشهرک و ... داره.دوستانی هم که از بنتون خرید کرده بودن از کیفیتش راضی بودن منتها اونم قیمتاش یکم تنده.دوستانی هم که دنبال تخفیف فروشگاه ها هستن این سایت زمان تخفیف ها رو اعلام میکنه:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 1
لینک به دیدگاه

مهدی هم با این تاپیکاش!

من لباسامو اغلب(16-17 سالی میشه) میدم میدوزن

یه خیاط خوب(با سلیقم جور درمیاد) دارم اون میدوزه تیپ من همیشه حالت رسمی داره وگرنه اگه تیپ رسمی نپوشم از هر چیزی هر کجا باشه و خوشم بیاد و قیمتش معقول باشه خرید میکنم

خیاطی 2ب2 خیابان ششگلان

کفشم یه کفاشی داشتم خدابیامرزدش کارش معرکه بود تو بالاتر از چهاراه منصور ... کفش چرم تبریز نه نیازی به تعریف داره نه توضیح

الان از چهارراه شهناز و کفش ستار میخرم اگر کفش چرم بخوام از سی سی یا ممتاز تو بازار کفش

جورابامو به صورت دوجین از کهنه بازار:ws3:

عطر و ادکلن چون بازار همش تقلبی هست تهران سر میرداماد اسم مغازه یادم نیست جنساش خوبه یا به دوستان میسپریم از اونور بیارن!

پیراهنم یه مرده بود همش تو زندون بود موقعی که بیرون بود یه چندماهی مغازه داشت میرفتم میدادم اون میدوخت بعد دوباره میرفت زندون باز منتظرم میذاشت الان هرکجا لازمم باشه میگردم یکی مناسبشو پیدا میکنم

کت و شلوارممو همون 2ب2 کتاشو از ترکیه میاره شلواراشو خودش میدوزه کارش حرف نداره

این از قسمت اول

----------------

دوستمون گفت ترکیه

اگر دنبال مارک هستید جنسای تهران نزدیک به اصل یا اصل با قیمتهای تخیلی و نجومی

میتونین زمان ایندیریم(تخفیف) اخرای اسفند اخرای شهریور به شهرهای وان یا ایغدیر برین و با قیمت هایی خیلی خیلی پایین تر از ایران ماسب ترین پوشاک رو بخرید. ترکیه ویزا نمیخواد فقط پاسپورت داشته باشین کافیه البته اگه وسعتون بکشه برید تو ترکیه کاملا بچرخید و به بازار استامبول سر بزنید تا تفاوت رو واقعا احساس کنید

صد البته داشتن اشنا مهمترین فاکتور مزیتی برای سفرتون میتونه باشه

اینم از قسمت دوم

------------------

تو همه شهرهای ایران از نظر قیمت البسه و پوشاک هیچ شهری ارزونتر و با کیفیت تر از تبریز نمیتونید پیدا کنید

برای تعریف اینو نمیگم میتونید بپرسید یا یه بار تجربه کنید

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...
  • 4 هفته بعد...

خودتون گفتید اونم که تو امریکاست هم بگه ... خدا شاهده من نمی خواستم بگم. دیدم اصرار می کنید.:ws3:

آقا یکی از بهترین برند ها برای پالتو و اینا talbots و

Kalvin Clain هست. هیچ چیشون مرگ نداره. البته یه مقدار گرونه و باید تو حراجیش خرید کرد.

Tjmax هم خوبه

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

من معمولا از پیرهن فروشی، پیرهن

از شلوار فروشی، شلوار

از کت و کاپشن فروشی، کت و کاپشن

و از مترو، جوراب هام رو تهیه میکنم :)

• Like 3
لینک به دیدگاه
من معمولا از پیرهن فروشی، پیرهن

از شلوار فروشی، شلوار

از کت و کاپشن فروشی، کت و کاپشن

و از مترو، جوراب هام رو تهیه میکنم :)

اینوواقعا می گم می دونی اگه همه اینجوری رفتارمی کردند چقدرخوب می شد.

می تونست خیلی به درامدکمک کنداینکه مردم ازکنارخیابونی ودست فروش نحرن.

ولی سعی کن همون جوراب هم ازمغازه تهیه کنی:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

تهران هستم من. والا اینجا نمیشه آدم راه بیافته تو خیابون دنبال لباس بگرده. من اول از این سایتایی که مدل لباس مغازه ها رو میزارن میگردم پیدا میکنم. بعد از اینکه پسندیدم میرم همون مغازه پرو میکنم و میخرم. مثلا سایت ست شو و ...

برای کیف و اینجور چیزا هم که پرو کردن ندارن شماره مغازه رو از تو سایت برمیدارم زنگ میزنم برام بفرستن.:w16::ws3:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...