setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۰ خوب تنها یک گروه پاسخ دادند. پاسخ سوالات این گروه بعد بررسی های لازم در این تاپیک اعلام خواهد شد. 8 لینک به دیدگاه
behnam_r007 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 تیر، ۱۳۹۰ من يك عمراني هستم. اعلام امادگي ميكنم 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۰ بعد 2 هفته هنوز نتایج اعلام نشده؟ 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۰ سلام ببخشيد ... نتيجه بخاطربرخي مشكلات در بررسي جواب ها دير اعلام شد ... سعي ميشه تا فردا بشكل كامل اعلام بشه 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ سلام،با عرض پوزش به علت امتحانات(برخی مدیرانم خوب بالاخره دانشجو هستن) و هماهنگی های لازم درمورد پاسخ ،امشب پاسخ سوالات اعلام میشود. باتشکر از زحمات،تیم 2 که تنها گروه پاسخ دهنده در این دوره بودند تیم 2: sina-civil ~M~O~J ho0da امتیازات این گروه: قسمت شهرسازی : 180 از 200 امتیاز قسمت عمران: 170 از 200 امتیاز قسمت معماری: 150 از 200 امتیاز جمع کل: 238 امتیاز اینها هم فایل های گروه 2هستند: قسمت عمران و معماری: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قسمت شهرسازی : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خسته نباشید........:4uboxsmiley: 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۰ ممنون از دوستانی که تو این مسابقه شرکت کردن، به خصوص گروه 2 که تو مرحله نهایی هم شرکت کرد. و یه انتقاد از گروه های دیگه که واسه مرحله دوم هیچ کاری نکردن :167: 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ممنون از دوستانی که تو این مسابقه شرکت کردن، به خصوص گروه 2 که تو مرحله نهایی هم شرکت کرد. و یه انتقاد از گروه های دیگه که واسه مرحله دوم هیچ کاری نکردن :167: بخاطر اینکه واقعا بد موقعی بود....وقتی بود که استادامون همش ازمون ارائه و کنفرانس میخواستن و هم اینکه همش توئیز میگرفتن و من اصن وقت نمیکردم!!! و کاملا از هم گروهیام شرمنده شدم و ازشون عذر میخوام...متاسفم!!! 7 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دوره جدیدی واسه مسابقات گذاشته نمیشه؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ دوره جدیدی واسه مسابقات گذاشته نمیشه؟؟؟؟ می ترسیم بازم بچه ها اسم بنویسن و شرکت نکنن 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، ۱۳۹۱ حالا شما بزارید... قول میدیم شرکت کنیم.. 2 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ می ترسیم بازم بچه ها اسم بنویسن و شرکت نکنن من هستم. اما به نظرم یه وقتی باشه که با امتحانات و تحویل بچه ها همزمان نباشه خوبه. هر کی هم شرکت کنه و همکاری نکنه دیگه توجیهی واسه کارش نداره. 4 لینک به دیدگاه
pooya1371 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که ترم دو کارشناسی عمرانم میتونم شرکت کنم آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من که ترم دو کارشناسی عمرانم میتونم شرکت کنم آیا؟ بله می تونید شرکت کنید. ایشالا تابستون دور بعدی این مسابقات شروع میشه. 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راستش منم دوست دارم شرکت کنم...اما هر وقت توو مسابقات اینجوری شرکت کردم همگروه نداشتم..... 4 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ راستش منم دوست دارم شرکت کنم...اما هر وقت توو مسابقات اینجوری شرکت کردم همگروه نداشتم..... 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ منم هستم عمران شهرسازی نبوووووووود؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دوره جدیدی واسه مسابقات گذاشته نمیشه؟؟؟؟ حالا شما بزارید...قول میدیم شرکت کنیم.. راستش منم دوست دارم شرکت کنم...اما هر وقت توو مسابقات اینجوری شرکت کردم همگروه نداشتم..... منم هستمعمران شهرسازی نبوووووووود؟ خوشم میاد بچه های معماری همیشه پاین :gnugghender: ادمین محمد ؛ نفری 100 امتیاز لطف کن بده بهشون لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ خوشم میاد بچه های معماری همیشه پاین :gnugghender: ادمین محمد ؛ نفری 100 امتیاز لطف کن بده بهشون آفرین ونوس.. همیشه حق با ونوسه... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آفرین ونوس..همیشه حق با ونوسه... قربووووووووونت عزیزم؛ من حقتونو میگیرم؛ 100 امتیاااز بسته؟ مدال اینا که نمیخواین؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ هنوز نه ثبت نامی شروع شده و نه چیزی.گفتم ایشالا تابستون 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده