ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امکانش هست که وقت مسابقه بیشتر از 2 هفته باشه؟ الآن دقیقا وقته تحویل پروژه های دانشگاست... من تا 2 هفته دیگه باید 3 تا پروژه تحویل بدم... 6 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امكانش هست اما الان همون 2 هفتست اما بعد اون بعيد مي دونم بتونيم خيلي بهتون وقت بديم بازم بايد ببينيم نظر بقيه داوران چيه پس سعيتون كنيد تو همين مدت تممومش كنيد و خيلي اميدوار به وقت اضافه نباشيد 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ امکانش هست که وقت مسابقه بیشتر از 2 هفته باشه؟ الآن دقیقا وقته تحویل پروژه های دانشگاست... من تا 2 هفته دیگه باید 3 تا پروژه تحویل بدم... دقیقا....منم همش کنفرانس و برداشت دارم برداشت من از مرحله دوم مسابقه...زمینی داریم به ابعاد موجود در عکس زیر: مساحت زمین مورد نظر 280 متر مربع می باشد. قراره در این زمین ساختمانی 3 طبقه ساخته بشه که تهیه نقشه های معماری شامل پلان -برش -نما-سایت پلان توسط دوستان معماری و تهیه نقشه های سازه ای شامل جزئیات اجرایی مقاطع تیر و ستون و.. توسط عمرانی ها انجام بگیره چند سوال: نوع سازه: فلزی یا بتنی؟ نوع سیستم سازه ای :قاب ساده یا خمشی؟ درصد تراکم :آیا باید 60 درصد در نظر گرفته شود؟ نوع کاربری طبقه همکف؟ ارائه نقشه های سازه ای مستلزم تحلیل و طراحی سازه مورد نظر با نرم افزارهای عمرانی می باشه ارائه فایل مربوط به نرم افزار تحلیل و طراحی لازمه یا نه فایل اتوکدی کفایت می کند؟ ارائه نقشه سازه ای پی ساختمان آیا لازمه؟ زمان مسابقه بیشتر از دو هفته در نظر گرفته شود در پایان یک توصیه به دوستان عمرانی شرکت کننده در مسایقه... دوستان عزیز در مسابقه مرگ و زندگی شرکت نکرده اید که...با خونسردی بیشتری رفتار کنید. مرسی از توضیحت من الان فهمیدم چی شد:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دوستان سوال پرسیدن در مورد کاربری طبقات این قطعه زمین. طبقه همکف تجاری هستش و دوطبقه بعدی مسکونی 7 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام_بچه ها حواستون به مهلت مسابقه باشه تنها یک هفته مونده_هیچ پاسخی از گروهی نداشتیم موفق باشین 10 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خوب آخه من هنوز فرصت نکردم بشینم پاش!!!شدید درگیر پروژه هام! 3 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ دقیقا همینطوره ... منم اصلا وقت نکردم بهش نیگاه بندازم نه تنها من ، هیچ یک از اعضای تیمم هم نیستند . همه درگیر کارای دانشگاهیم اگه تمدید نشه زمان بعیده بتونیم کاری تحویل بدیم 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مهلت مسابقه تمدید میشه_مدت زمان تمدید به زودی اعلام خواهد شد. این هم امتیازاتی بود که هفته پیش اصلاح شد.:icon_gol: امتیازات مرحله اول تیم 1: Hamed&Mahi 0امتیاز pesar mashhadi 0امتیاز mohandese shahrsaz 0امتیاز جمع کل امتیازات گروه: 0امتیاز تیم 2: sina-civil 100امتیاز ~M~O~J 100امتیاز ho0da 90امتیاز جمع کل امتیازات گروه: 290امتیاز تیم 3: sara 20 70امتیاز Afsaneh.M 100امتیاز دخترک شهرساز 90امتیاز جمع کل امتیازات گروه: 260امتیاز تیم 4: bahram_first007 83امتیاز hilda 75امتیاز Miladt 70امتیاز جمع کل امتیازات گروه: 228امتیاز تیم 5: آرانوس 79امتیاز b4gher 50امتیاز bpcom 50امتیاز جمع کل امتیازات گروه: 179امتیاز تیم 6: hamed.zizo 82امتیاز Atre Baroon 75امتیاز amirzahedi 50امتیاز جمع کل امتیازات گروه: 207امتیاز 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۰ من هم چنان سرم شلوغه و اصن هیچ کاری نکردم....تمدید کنین دیگه! 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان خب ظاهرا هنوز كار دوستان آماده نشد خيلي دوست داشتم كه حداقل گزارشي از روند كارشون بهمون ارائه مي دادند اما به هر حال من اومدم كه بگم با اجازه بقيه داوران مدت مسابقه تا 2 هفته ديگر تمديد شد و اينكه دوباره تمديد ميشه يا نه قرار طي يه برنامه اي مشخص بشه شايد بعد مجبور بشيم بگيم هر تيمي زودتر تحويل داد كار استپ بخره و كارهاي نميه كاره تحويل بگيريم فعلا همين .... موفق باشيد چون مي دونم كه ميتونيد موفق باشيد :flowerysmile: 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۰ چیزی تا آخر هفته و تموم شدن مهلت مسابقه نمونده ها 6 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::obm: 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بچه ها کسی کاراشو انجام داده؟؟؟:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۰ يكي از گروه ها كارشو تحويل داده لطفا عجله كنيد 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۰ سلام مهلت مسابقه از تاریخ 1390/2/31 به مدت دوهفته یعنی تا اخر تاریخ 1390/3/13روز جمعه تمدید شد. دوستان توجه داشته باشند مهلت مسابقه دیگر تمدید نخواهد شدو این اخرین فرصت است. برای گروهی که زودتر کارشون رو تحویل بدهند پوئن مثبت در نظر گرفته میشود. موفق باشین 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ چیزی تا پایان مسابقه نمونده و هفته آخره 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ مهلت مسابقه پایان یافته است. درصورتی که پاسخی به طور ناقص نیز داریدهمین امروز ارسال نمایید.:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده