rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ دلت خوشهاااطلای ما رو پسر همسایمون زده بود مادرش رفته بود اب کرده بود :jawdrop: :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ دلت خوشهاااطلای ما رو پسر همسایمون زده بود مادرش رفته بود اب کرده بود خوب این نمونه یک کارگروهی حساب شده بوده.........اول مامانه بررسی کرده پسره دزدیده بعدمامانه آبش کرده......عیبش کجاست؟ بهش آفرین بگید پسره خلف بوده:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ :jawdrop: :icon_pf (34): تعجب نداره که جالبش اینه وقتی ما گفتیم به اینا شک داریم اومد جلو همه گفت شما داری تهمت میزنین:banel_smiley_52: وقتی خونواده از مکه اومدن گفتن اومدید از ما رضایت گرفتید رفتید بعدم گفتن چرا بیخبر رفتین(:jawdrop:) ما هم با اجازه گفتیم دو ساعت نبودم طلاها رو زدن میدونستن دو هفته نیستیم خونه رو جارو میکردن خوب این نمونه یک کارگروهی حساب شده بوده.........اول مامانه بررسی کرده پسره دزدیده بعدمامانه آبش کرده......عیبش کجاست؟ بهش آفرین بگید پسره خلف بوده:4chsmu1: اره ارهپسره میدزدید میداد به مامانش ایشونم میرفتن طلافروشی ها اب میکردن 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ تعجب نداره که جالبش اینه وقتی ما گفتیم به اینا شک داریم اومد جلو همه گفت شما داری تهمت میزنین:banel_smiley_52: وقتی خونواده از مکه اومدن گفتن اومدید از ما رضایت گرفتید رفتید بعدم گفتن چرا بیخبر رفتین(:jawdrop:) ما هم با اجازه گفتیم دو ساعت نبودم طلاها رو زدن میدونستن دو هفته نیستیم خونه رو جارو میکردن اره ارهپسره میدزدید میداد به مامانش ایشونم میرفتن طلافروشی ها اب میکردن میگم از کجا فهمیدین کار اونا بوده ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ میگم از کجا فهمیدین کار اونا بوده ؟؟؟ من نفهمیدم همشم میگفتم تهمت نزنید :w00: اما بقیه خونواده گفتن اونه:banel_smiley_52:بعدش رفت خونه یه همسایه دیگه دزدی ، اشتباهی رفت گواهینامه هم بلند کرد همینطوری لو رفتطلای ما هم نداد میگه خرجش کردمبعدش مامانشم لو رفت که این اب میکرده 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ من نفهمیدم همشم میگفتم تهمت نزنید :w00: اما بقیه خونواده گفتن اونه:banel_smiley_52:بعدش رفت خونه یه همسایه دیگه دزدی ، اشتباهی رفت گواهینامه هم بلند کرد همینطوری لو رفتطلای ما هم نداد میگه خرجش کردمبعدش مامانشم لو رفت که این اب میکرده خب عقرب سیاه بعدش چی شد 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ خب عقرب سیاه بعدش چی شد اونو قراره خودم روش اسید بریزم جه روش خوبی مادرش روش اسید بریزه 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۸۹ اونو قراره خودم روش اسید بریزم جه روش خوبی مادرش روش اسید بریزه مگه تو مامانشی:w58: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۸۹ مگه تو مامانشی:w58: نه اجرا کننده عدالتم(:jawdrop:) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده