VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ خواستن توانستن است... 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ این قدیمیا روغن حیوونی خوردن میتونن 7 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ [ این قدیمیا روغن حیوونی خوردن میتونن میاوردنش تبلیغ زود انزالی () 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ [ میاوردنش تبلیغ زود انزالی () نوچ طرز استفاده از ک.. رو باید بهش یاد میدادن 2 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ آره مردا تا آخر عمر این توانایی رو دارن!!! 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop: تنها می تونم بگم خسته نباشی حاجی !!! 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ تو نمیتونی این سوالا رو خصوصی بپرسی دختر؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:تنها می تونم بگم خسته نباشی حاجی !!! :ws28: تو نمیتونی این سوالا رو خصوصی بپرسی دختر؟!!! هوماخه استاد گفته بود نمیشه 1 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ :ws28: هوماخه استاد گفته بود نمیشه استاد واسه خانوما گفته بود نه آقایون :ws3: حاج علی لوح افتخار از محمودی میگیره بخاطر این کارش اگه اون زمانم یه محمود داشتن الان میدونی چند تا یه میلیون تومن بهش میداد:thumbsdownsmiley: لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ استاد واسه خانوما گفته بود نه آقایون :ws3: حاج علی لوح افتخار از محمودی میگیره بخاطر این کارش اگه اون زمانم یه محمود داشتن الان میدونی چند تا یه میلیون تومن بهش میداد:thumbsdownsmiley: یارانه اش حدودا 18 و نیم میلیون میشد:imoksmiley: 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ یارانه اش حدودا 18 و نیم میلیون میشد:imoksmiley: اگه الان بود و محمود میخاس 18 ملیون بده ، برای صرفه جویی جیزش میکردن 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اگه الان بود و محمود میخاس 18 ملیون بده ، برای صرفه جویی جیزش میکردن نه بابا 18 میلیون برا اینا چیزی نیست 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ نه بابا 18 میلیون برا اینا چیزی نیست در این که شکی نیست. این حاجی ادم پر مصرف بوده ، به پر مصرفا یارانه نمیدن. برای همین میگم . 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ سارا من از نزديك اين قوم و ديدم 26زن بعضي قديمي ها ميگن نزديك به 35تا مي رسيده اينجوري كه شنيدم حالا رسمي +غير رسمي كل اون روستا از نسل اونهاست از شاه هم جايزه گرفته .بعضي از برادر خواهرا همديگرو نميشناسن و جاهاي ديگه هم شاخه زدن .خدا پدر مادر وايكينگ ها رو بيا مورزه 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ سارا من از نزديك اين قوم و ديدم 26زن بعضي قديمي ها ميگن نزديك به 35تا مي رسيده اينجوري كه شنيدم حالا رسمي +غير رسمي كل اون روستا از نسل اونهاست از شاه هم جايزه گرفته .بعضي از برادر خواهرا همديگرو نميشناسن و جاهاي ديگه هم شاخه زدن .خدا پدر مادر وايكينگ ها رو بيا مورزه این حاج علی با این آمارش باید جزء قویترین مردان جهان معرفی بشه 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ استاد واسه خانوما گفته بود نه آقایون :ws3: حاج علی لوح افتخار از محمودی میگیره بخاطر این کارش اگه اون زمانم یه محمود داشتن الان میدونی چند تا یه میلیون تومن بهش میداد:thumbsdownsmiley: نه گفت زنا تا 50 سالگی مردا 60 سالگی سارا من از نزديك اين قوم و ديدم 26زن بعضي قديمي ها ميگن نزديك به 35تا مي رسيده اينجوري كه شنيدم حالا رسمي +غير رسمي كل اون روستا از نسل اونهاست از شاه هم جايزه گرفته .بعضي از برادر خواهرا همديگرو نميشناسن و جاهاي ديگه هم شاخه زدن .خدا پدر مادر وايكينگ ها رو بيا مورزه :ws28:نصف جمعیت ایرانو این تشکیل داده:ws28: چی میکشیدن بچه هاش:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ بنده خدا اخرين زنش چند وقت پيش مثل اينكه فوت كرد بعضي ها وقت نشد بچه دار شن . خدايا منو ببخش شركته مرغ مادر اينقد ر توليد نداشت 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ بنده خدا اخرين زنش چند وقت پيش مثل اينكه فوت كرد بعضي ها وقت نشد بچه دار شن . خدايا منو ببخش شركته مرغ مادر اينقد ر توليد نداشت :ws28: واااااااااااا مگه میشه؟ این حاجی کارش درسته همون یه بار...............:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ بچه ها يه قويتر يافتم ولي ايراني نيست :: یک خانواده هندی بزرگترین خانوادهای در جهان هستند که همه افراد آن با هم در یک خانه زندگی میکنند. زیونا چانا بزرگترین خانواده دنیا را دارد . او به همراه 39 همسر و 94 فرزند و14 عروس و 33نوه اش در یک خانه بزرگ زندگی میکند .البته لفظ ساختمان شاید برای توصیف آن بهتر باشد چون این منزل چهار طبقه بیش از یکصد اتاق دارد و در مرکز دهکده باکتوانگ در ایالت میزورام هندوستان قرار گرفته است .آقای چانا به روزنامه سان گفت :من از اینکه بنده خاص خدا بوده ام خوشحالم و او مسئولیت نگهداری از افراد زیادی را به من داده است .من از اینکه 39 همسر دارم و بزرگترین خانواده جهان را اداره می کنم خوشحالم.اداره این اردوگاه بزرگ به انضباط نظامی نیاز دارد و زاتیانگی مسن ترین همسر چانا وظیفه نظم و ترتیب دادن به امور این منزل بزرگ و شست و شو، پخت وپز و تمیز کردن را برعهده دارد . برای یک وعده غذای این عده بیش از 30 مرغ ،شصت کیلو سیب زمینی و 100 کیلو برنج نیاز است .آقای چانا سابقه ازدواج با ده زن در یک سال را هم دارد و همیشه جوان ترین زن با اوزندگی می کند و سایر زنان باید در سایر اتاقها و طبقات منزل باشند.رینکمینی یکی اززنان او که 35 سال دارد چانا را خوش تیپ ترین مرد دهکده می داند .او 17 سال قبل و پس از نامه ای که از چانا برای دعوت به زندگی مشترک دریافت کرد به عقد او درآمد.چانا با وجود اداره این تعداد همسر باز هم به فکر ازدواج است و در تدارک سفری به آمریکا برای ازدواجی جدید در آنجاست. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده