pianist 31129 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ خواستن توانستن است... 6
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ این قدیمیا روغن حیوونی خوردن میتونن 7
VINA 31339 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 [ این قدیمیا روغن حیوونی خوردن میتونن میاوردنش تبلیغ زود انزالی () 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 [ میاوردنش تبلیغ زود انزالی () نوچ طرز استفاده از ک.. رو باید بهش یاد میدادن 2
MechJJ 11368 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ آره مردا تا آخر عمر این توانایی رو دارن!!! 3
shaden. 18583 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 مگه بعد 60 سالگی هم میتونن بچه دار شن؟ تو نمیتونی این سوالا رو خصوصی بپرسی دختر؟ 1
VINA 31339 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 :jawdrop:تنها می تونم بگم خسته نباشی حاجی !!! :ws28: تو نمیتونی این سوالا رو خصوصی بپرسی دختر؟!!! هوماخه استاد گفته بود نمیشه 1
eder 13732 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2011 :ws28: هوماخه استاد گفته بود نمیشه استاد واسه خانوما گفته بود نه آقایون :ws3: حاج علی لوح افتخار از محمودی میگیره بخاطر این کارش اگه اون زمانم یه محمود داشتن الان میدونی چند تا یه میلیون تومن بهش میداد:thumbsdownsmiley:
afshin18 11175 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 استاد واسه خانوما گفته بود نه آقایون :ws3: حاج علی لوح افتخار از محمودی میگیره بخاطر این کارش اگه اون زمانم یه محمود داشتن الان میدونی چند تا یه میلیون تومن بهش میداد:thumbsdownsmiley: یارانه اش حدودا 18 و نیم میلیون میشد:imoksmiley: 3
masoume 5751 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 یارانه اش حدودا 18 و نیم میلیون میشد:imoksmiley: اگه الان بود و محمود میخاس 18 ملیون بده ، برای صرفه جویی جیزش میکردن 5
afshin18 11175 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 اگه الان بود و محمود میخاس 18 ملیون بده ، برای صرفه جویی جیزش میکردن نه بابا 18 میلیون برا اینا چیزی نیست 2
masoume 5751 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 نه بابا 18 میلیون برا اینا چیزی نیست در این که شکی نیست. این حاجی ادم پر مصرف بوده ، به پر مصرفا یارانه نمیدن. برای همین میگم . 4
داريوش 2148 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 سارا من از نزديك اين قوم و ديدم 26زن بعضي قديمي ها ميگن نزديك به 35تا مي رسيده اينجوري كه شنيدم حالا رسمي +غير رسمي كل اون روستا از نسل اونهاست از شاه هم جايزه گرفته .بعضي از برادر خواهرا همديگرو نميشناسن و جاهاي ديگه هم شاخه زدن .خدا پدر مادر وايكينگ ها رو بيا مورزه 5
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 سارا من از نزديك اين قوم و ديدم 26زن بعضي قديمي ها ميگن نزديك به 35تا مي رسيده اينجوري كه شنيدم حالا رسمي +غير رسمي كل اون روستا از نسل اونهاست از شاه هم جايزه گرفته .بعضي از برادر خواهرا همديگرو نميشناسن و جاهاي ديگه هم شاخه زدن .خدا پدر مادر وايكينگ ها رو بيا مورزه این حاج علی با این آمارش باید جزء قویترین مردان جهان معرفی بشه 3
VINA 31339 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 استاد واسه خانوما گفته بود نه آقایون :ws3: حاج علی لوح افتخار از محمودی میگیره بخاطر این کارش اگه اون زمانم یه محمود داشتن الان میدونی چند تا یه میلیون تومن بهش میداد:thumbsdownsmiley: نه گفت زنا تا 50 سالگی مردا 60 سالگی سارا من از نزديك اين قوم و ديدم 26زن بعضي قديمي ها ميگن نزديك به 35تا مي رسيده اينجوري كه شنيدم حالا رسمي +غير رسمي كل اون روستا از نسل اونهاست از شاه هم جايزه گرفته .بعضي از برادر خواهرا همديگرو نميشناسن و جاهاي ديگه هم شاخه زدن .خدا پدر مادر وايكينگ ها رو بيا مورزه :ws28:نصف جمعیت ایرانو این تشکیل داده:ws28: چی میکشیدن بچه هاش:icon_pf (34): 4
داريوش 2148 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 بنده خدا اخرين زنش چند وقت پيش مثل اينكه فوت كرد بعضي ها وقت نشد بچه دار شن . خدايا منو ببخش شركته مرغ مادر اينقد ر توليد نداشت 3
شقایق31 40377 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 بنده خدا اخرين زنش چند وقت پيش مثل اينكه فوت كرد بعضي ها وقت نشد بچه دار شن . خدايا منو ببخش شركته مرغ مادر اينقد ر توليد نداشت :ws28: واااااااااااا مگه میشه؟ این حاجی کارش درسته همون یه بار...............:icon_pf (34): 2
masoume 5751 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2011 بچه ها يه قويتر يافتم ولي ايراني نيست :: یک خانواده هندی بزرگترین خانوادهای در جهان هستند که همه افراد آن با هم در یک خانه زندگی میکنند. زیونا چانا بزرگترین خانواده دنیا را دارد . او به همراه 39 همسر و 94 فرزند و14 عروس و 33نوه اش در یک خانه بزرگ زندگی میکند .البته لفظ ساختمان شاید برای توصیف آن بهتر باشد چون این منزل چهار طبقه بیش از یکصد اتاق دارد و در مرکز دهکده باکتوانگ در ایالت میزورام هندوستان قرار گرفته است .آقای چانا به روزنامه سان گفت :من از اینکه بنده خاص خدا بوده ام خوشحالم و او مسئولیت نگهداری از افراد زیادی را به من داده است .من از اینکه 39 همسر دارم و بزرگترین خانواده جهان را اداره می کنم خوشحالم.اداره این اردوگاه بزرگ به انضباط نظامی نیاز دارد و زاتیانگی مسن ترین همسر چانا وظیفه نظم و ترتیب دادن به امور این منزل بزرگ و شست و شو، پخت وپز و تمیز کردن را برعهده دارد . برای یک وعده غذای این عده بیش از 30 مرغ ،شصت کیلو سیب زمینی و 100 کیلو برنج نیاز است .آقای چانا سابقه ازدواج با ده زن در یک سال را هم دارد و همیشه جوان ترین زن با اوزندگی می کند و سایر زنان باید در سایر اتاقها و طبقات منزل باشند.رینکمینی یکی اززنان او که 35 سال دارد چانا را خوش تیپ ترین مرد دهکده می داند .او 17 سال قبل و پس از نامه ای که از چانا برای دعوت به زندگی مشترک دریافت کرد به عقد او درآمد.چانا با وجود اداره این تعداد همسر باز هم به فکر ازدواج است و در تدارک سفری به آمریکا برای ازدواجی جدید در آنجاست. 5
ارسال های توصیه شده