Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 من يه پيشنهادي دارم درباره بخش مقالات شهرسازيبه نظرتون اگه مقالات برنامه ريزي مسكن و مقالات حمل و نقل شهري رو جدا كنيم، بهتر نيست؟ البته بازم نظر مديران ملاكه! این تغییره انجام شد 3
maryam39 8211 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 سلام اسکیس هایی که تو این تاپیک: http://www.noandishaan.com/forums/thread11546.html هستن خیلی کوچیکن. من سیو هم که می کنم هم چنان کوچیکند. مشکلش چیه؟نمیشه بزرگ دیدشون؟ 4
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 19 فروردین، 2014 سلام اسکیس هایی که تو این تاپیک: http://www.noandishaan.com/forums/thread11546.html هستن خیلی کوچیکن. من سیو هم که می کنم هم چنان کوچیکند. مشکلش چیه؟نمیشه بزرگ دیدشون؟ سلام. مرسی اطلاع دادی. چون زیاده به مرور دارم اصلاح میکنم که با کلیک روشون عکسای بزرگ نشون داده بشه 6
B nam o neshan 12214 ارسال شده در 20 فروردین، 2014 این تغییره انجام شد ممنون از توجه تون مهندس:rose: 4
pari.v 10304 ارسال شده در 9 مرداد، 2014 سلام دوستان چند تا نکته هست که فک می کنم باید مطرح بشه! 1. نکته ای که به نظر من خیلی مهمه و دلیل اصلی جمع شدن ما تو این سایته کمک به هم و ارائه هر چیزی هست که به نظرمون می تونه واسه دیگران هم مفید باشه. پس این هدفو کنار نذاریمو بیشتر بهش توجه کنیم. 2. از این به بعد روی فعالیت های تالار بیشتر دقت میشه و هر ماه کاربر فعال تالار معرفی میشه که به تایید مدیران ارشد می رسه و مدال داده میشه. اگه فعالیت خیــــلی ویژه ای داشته باشه کسی یه امتیاز خاص هم براش در نظر می گیرم 3. اگر نظری در رابطه با مدیریت تالار، فعالیت ها، موضوعات میزگرد و مسابقه ها دارین حتما در میون بذارین تا بتونیم شاهد پیشرفت تالارمون باشیم 4. برای فعال تر شدن تالار و داشتن نظرات و ایده های مختلف می تونین از دوستانتون دعوت کنین و سایتو بهشون معرفی کنین. 5. و در آخر، برای تقویت روحیه همکاریمون! هر کسی می تونه مسئولیت یک تاپیک یا بخشو به عهده بگیره (البته با هماهنگی قبلی) و اگر باعث پیشرفت اون بخش بشه عنوان مسئولیت اون بخشو بهش میدیم از اینکه وقتتونو بهم دادین ممنونم 20
pari.v 10304 ارسال شده در 9 مرداد، 2014 نکته ای که فراموش کردم بگم راجع به برچسب تاپیک ها بود!! هر تاپیکی که می زنین قسمت پایینش بخشی به نام برچسب ها داره. تو این قسمت باید کلمات کلیدی پستتون که فک می کنین مهمه بنویسین. این کلمات تو سرچ گوگل و پیدا کردن تاپیک و انجمن خیلی کمک می کنه. برای جدا کردن کلمات از ویرگول انگلیسی استفاده کنین. اگه سوالی راجع به این موضوع دارین حتما بپرسین :icon_gol: 11
raypuor 1027 ارسال شده در 10 مرداد، 2014 آی گفتی.... این مساله کمک کردن به هم فراموش نشه خیلی مهمه...علی الاصول هدف هر انجمنی به اشتراک گذاری تجربیات، ایده ها، داشته ها و همکاری هست.....اما متاسفانه...اما متاسفانه در بسیاری از این انجمنها این اهداف فراموش میشه و اهداف و نیات دیگری پیدا میشه که با اساس و زیربنای وجودی پیدایش انجمنها متناقضه....برای نمونه میشه مثلا تعداد پستهای برخی از کاربران را بررسی کرد. ممکنه به قول عمو پورنگ هزار و شصت و شونزده تا پست داشته باشه...اما هزار و شصت و پونزده تای اونها حرفهای خاله زنکی و اسپم و نظایر این باشه...جالبتر این هست که خوانندگان این پستها نیز الکی الکی از اونها تشکر میکنند...بعضی وقتها میمونم واقعا برای چی تشکر باید کرد وقتی یه اپسیلون به بار علمی انجمن کمکی نمیکنه...واقعا چرا... امیدوارم روز به روز معنای واقعی انجمن و هدف از تشکیل اون رو بهتر بفهمیم....هممون. 6
setare.blue 23086 ارسال شده در 21 مهر، 2014 خلاصه کتاب معماری معاصر غرب سلام، این تاپیک بهتر نیست تالار معماری باشه؟ نمیگم برای بچه های شهرسازی کاربری نداره،اما کتابیه که برای رشته ما کاربری تره 5
pari.v 10304 ارسال شده در 21 مهر، 2014 خلاصه کتاب معماری معاصر غرب سلام، این تاپیک بهتر نیست تالار معماری باشه؟ نمیگم برای بچه های شهرسازی کاربری نداره،اما کتابیه که برای رشته ما کاربری تره آره ستاره جون منم همینه نظرم مرسی که گفتی 6
pari.v 10304 ارسال شده در 26 مهر، 2014 با سلام به دوستان عزیز نواندیشانی با توجه به صحبت هایی که اخیرا صورت گرفت تصمیم گرفتیم تا قدمی برای ارتباط بیشتر تالارها برداریم هدف از این کار آشنایی بیشتر با کار و فعالیت تالارهای دیگه و بررسی ارتباط علوم مختلف است با مشورت بچه های دو تالار می تونیم تاپیک هایی داشته باشیم با موضوعات مختلف مثل میزگرد، مسابقه، نظرسنجی و ... هر تالاری که مایل به همکاری با ماست میتونه همینجا اعلام کنه و یک نماینده به عنوان سفیر معرفی کنه با آرزوی موفقیت .. تالار شهرسازی انجمن علمی آموزشی نواندیشان :icon_gol: 19
soil eng 17164 ارسال شده در 28 مهر، 2014 از تالار ما معصومه(salamat) به عنوان سفیر انتخاب شد. لطفا هر موقع برنامه تون شروع شد مارم در جریان بزارین 5
setare.blue 23086 ارسال شده در 6 آبان، 2014 [h=1]کمک در مورد نشیمن گاهها در پیاده روهها و مبلمان شهری[/h] سلام ،این تاپیک بره بایگانی 4
niyan.d 1473 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلاااااام. میگم میشه یه قسمتی رو جدا به بافت فرسوده اختصاص بدیم که بشه مقالاتش رو اونجا گذاشت؟؟ و به گفته Mohammad Aref گرامی موضوعش کلی تر باشه که مقالات با عنوانهای بیشتری رو شامل بشه و پوشش بده. ممنوووووووون میشم رسیدگی کنید. سپاس :love070: 3
soil eng 17164 ارسال شده در 12 آبان، 2014 سلام. پری این برنامه جدیدت چی شد؟ همینجوری سفیر انتخاب کردیم موند رو هوا؟ 4
pari.v 10304 ارسال شده در 16 آبان، 2014 سلاااااام. میگم میشه یه قسمتی رو جدا به بافت فرسوده اختصاص بدیم که بشه مقالاتش رو اونجا گذاشت؟؟ و به گفته Mohammad Aref گرامی موضوعش کلی تر باشه که مقالات با عنوانهای بیشتری رو شامل بشه و پوشش بده. ممنوووووووون میشم رسیدگی کنید. سپاس :love070: رسیدگی میشه کمک در مورد نشیمن گاهها در پیاده روهها و مبلمان شهری سلام ،این تاپیک بره بایگانی مرسی ستاره جان سلام.پری این برنامه جدیدت چی شد؟ همینجوری سفیر انتخاب کردیم موند رو هوا؟ ببخش عزیزم نبودم یه مدت. ایشالا شروع می کنیم 6
Moment 15228 ارسال شده در 19 آبان، 2014 قرار بود یه مجله شهرسازی چاپ کنید ها یعنی یادمه ادمین سبز کچلمون کرد یه سری انقدر استرس وارد کرد من با این همه خستگیم چند ماه پیش مقالم رو براتون فرستادم ولی دریغ از مجله، انگار مسئولین از من خسته خسته ترن 6
pari.v 10304 ارسال شده در 19 آبان، 2014 قرار بود یه مجله شهرسازی چاپ کنید هایعنی یادمه ادمین سبز کچلمون کرد یه سری انقدر استرس وارد کرد من با این همه خستگیم چند ماه پیش مقالم رو براتون فرستادم ولی دریغ از مجله، انگار مسئولین از من خسته خسته ترن صفحه آراییش داره انجام میشه.. ایشالا به زودی چاپ میشه 4
niyan.d 1473 ارسال شده در 25 آبان، 2014 سلااااااااااااااام. امیدوارم خوب باشید. در رابطه با بافت فرسوده به نتیجه نرسیدین؟ الان مقاله هاشو کدوم قسمت بذارم؟ 2
ارسال های توصیه شده