* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ معتاد شدیم رفت یکی با من دعوا کنه؛ تا بهونه داشته باشم برم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یکی با من دعوا کنه؛ تا بهونه داشته باشم برم بیا بریم با بهرام دعوا کنیم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بیا بریم با بهرام دعوا کنیم این حمید هم خوبه واسه دعوا؛ بذار امتحان کنم مثلا اومدی اینجا چیو نگاه میکنی؟ با این شکلکه...!!! لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این حمید هم خوبه واسه دعوا؛ بذار امتحان کنم مثلا اومدی اینجا چیو نگاه میکنی؟ با این شکلکه...!!! منو دعوا؟؟ اعصاب نداریا!!! خو اومدم نگاه کردم دیدم تاپیک سرکاریه!!! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ منو دعوا؟؟ اعصاب نداریا!!! خو اومدم نگاه کردم دیدم تاپیک سرکاریه!!! خو نگاه کردی چرا الکی پست میدی؟ نگاه کن و مثل بقیه برو بیرون ؛حتما باید اینجوری نگاه کنی با این شکلکه ؟ (یکی این پست منو گزارش بده؛ دعوا شده) لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ خو نگاه کردی چرا الکی پست میدی؟ نگاه کن و مثل بقیه برو بیرون ؛حتما باید اینجوری نگاه کنی با این شکلکه ؟ (یکی این پست منو گزارش بده؛ دعوا شده) :sad0: دمپایی بدم بزنی لهم کنی؟؟ خو شقایق نوشته بود اسپم آزاده لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ :sad0: دمپایی بدم بزنی لهم کنی؟؟ خو شقایق نوشته بود اسپم آزاده میله ای چیزی داری بده؛ دمپایی که فقط کبودت میکنه :vahidrk: لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ میله ای چیزی داری بده؛ دمپایی که فقط کبودت میکنه :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ به من توهین میکنی؟ میخوای پیام خصوصیت رو بزارم همه ببینن؟؟؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ به من توهین میکنی؟ میخوای پیام خصوصیت رو بزارم همه ببینن؟؟؟ حالت خوووبه؟؟؟ باشه بزار!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ حالت خوووبه؟؟؟ باشه بزار!!! ایول بابا؛ اصلا پایه دعوا نیستییییی خوبم ؛ تو خوبی؟ درسا خوبه؟ لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ ایول بابا؛ اصلا پایه دعوا نیستییییی خوبم ؛ تو خوبی؟ درسا خوبه؟ منم خوبم!!!! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ سلاااااام دوستانبالاخره هر اومدنی یه رفتنی هم در پی داره دیروز با بهار خواهرم صحبت میکردم میگفتم بهار به نظرت تا کی میشه نت رفت؟ تا کی میشه فروما رو زیر و رو کرد؟:w00: دیگه کم کم سنمون در حال زیاد شنده چند سال میشه ادامه داد؟ چشم ببندیم بچه هامون بزرگ میشن و زن و بچه دار میشن ما هم میشیم مادر بزرگ :icon_pf (34): به نظرت اونوقت هم میتونیم نت بریم؟:icon_pf (34): عروسمون چی میگه؟:w74: نمیگه مادر شوهرم همش تو فروما میچرخه؟:w00: بهار اینجوری نگام کرد و گفت شقی نهایتا تا سال دیگه میریم و دیگه نمیریم منم گفتم من این حرف و پارسال گفتم ولی همچنان دارم ادامه میدم به نظر شما تا کی این روند ادامه داره؟ آیا یکم سن بره تو تنمون باز هم رومون میشه با وجود عروس و نوه دار شدن باز هم بیایم و همو ببینیم؟ :w821::w821::w821::w821: شما تا کی تصمیم داری نت گردی کنید؟:putertired: برنامه ای دارید؟ حتما الان همتون فکر کردین من تاپیک خداحافظی زدم ولی اشتباه کردین در این تاپیک تا حدودی اسپم آزاد است یک سال و اندی گذشت و من همچنان میام 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ یک سال و اندی گذشت و من همچنان میام ماشاللله تو کودک نوازی مقام رو از ق.....................ها دزدیدیم سنگ پا هم داریم میدزدیم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده