El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی ما پیر میشیم چقدر تو کف تکنولوژی های جدید خواهیم بود نوه هامون نصف شب میرن تو یه دستگاه بلافاصله سر از اتاق دوس دخترشون در میارن اونوقت منم یکی از این دستگاها تو اتاقم دارم ، یهو میبینم چراغش روشن شد ، یعنی یکی داره میاد خوشحال میشم به سروصورتم میرسم ، یهو میبینم ...... (سانسور) 98 ساله اومد تو اتاقم الان 3 ساعت باید غر بزنم که خانم جان 98 سالته از تو گذشته دیگه اینکارا پاشو برو بزار بخوابم 1 لینک به دیدگاه
terajedi21 2134 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ بی معنی ترین تاپیک ها همین خداحافظیه!:w00: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ بی معنی ترین تاپیک ها همین خداحافظیه!:w00: تاپیک بخون بابا خدافظی نیست که.... حرفش چیز دیگست 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ نه شقایق نرو ولی شقایق بعد از این تایپیک کمرنگ شده ........ خیلی کم میاد و زودی هم میره 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بابا کمرنگ نشدم تو مرخصی ام تا 13 فروردین من هستم ولی چون با موبایلم آنم فقط نظاره گرم انشالله از 14ام میام 6 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بابا کمرنگ نشدم تو مرخصی ام تا 13 فروردین من هستم ولی چون با موبایلم آنم فقط نظاره گرم انشالله از 14ام میام اتاق كنترل راه انداختي شقايقي...دوربين مدار بسته داري؟:gol cheshmak: 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ بابا کمرنگ نشدم تو مرخصی ام تا 13 فروردین من هستم ولی چون با موبایلم آنم فقط نظاره گرم انشالله از 14ام میام :w155: ایول .... پس تعطیلات خوش بگذره 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی ادر جان جای همه خالیه اره محسن شدیدا کنترلید شما مقابل دوربین مخفی هستید لطفا لبخند بزنید!قااه قااه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ مرسی ادر جان جای همه خالیهاره محسن شدیدا کنترلید شما مقابل دوربین مخفی هستید لطفا لبخند بزنید!قااه قااه اینارو ولش کن امیرحسین و علی حالشون چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
HaMeD-GibsoN 1859 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ ابجیت چطوره مامان شقی؟؟ شنیدم گیساش سفید شدن لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک خدا حافظی ممنوعه الکی اپ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ تاپیک خدا حافظی ممنوعه الکی اپ نه بابا دیگه وقته خداحافظیه 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نه بابادیگه وقته خداحافظیه خب همین الان اینجا بنویس خدا حافظ منم میگم نه تو رو خدا نرو بعد تو میگی نمیشه باید برم من میگم نهههههه نههههههههه تو میگی ارههههههه ارهههههههههه و اخرش معلوم نیست چی میشه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ نه نه اینا کلیشه ای شده من میگم بریم بعد همه بریم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بریم.... امیدوارم منم به زودی بتونم خدافظی کنم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بریم.... امیدوارم منم به زودی بتونم خدافظی کنم منم دیگه نفسای اخرو میزنم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ منم دیگه نفسای اخرو میزنم هر وقت خواستم به طور جدی برم یه اتفاقی افتاد موندگار شدم لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ هر وقت خواستم به طور جدی برم یه اتفاقی افتاد موندگار شدم معتاد شدیم رفت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده