شقایق31 40377 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سلاااااام دوستان بالاخره هر اومدنی یه رفتنی هم در پی داره دیروز با بهار خواهرم صحبت میکردم میگفتم بهار به نظرت تا کی میشه نت رفت؟ تا کی میشه فروما رو زیر و رو کرد؟:w00: دیگه کم کم سنمون در حال زیاد شنده چند سال میشه ادامه داد؟ چشم ببندیم بچه هامون بزرگ میشن و زن و بچه دار میشن ما هم میشیم مادر بزرگ :icon_pf (34): به نظرت اونوقت هم میتونیم نت بریم؟:icon_pf (34): عروسمون چی میگه؟:w74: نمیگه مادر شوهرم همش تو فروما میچرخه؟:w00: بهار اینجوری نگام کرد و گفت شقی نهایتا تا سال دیگه میریم و دیگه نمیریم منم گفتم من این حرف و پارسال گفتم ولی همچنان دارم ادامه میدم به نظر شما تا کی این روند ادامه داره؟ آیا یکم سن بره تو تنمون باز هم رومون میشه با وجود عروس و نوه دار شدن باز هم بیایم و همو ببینیم؟ :w821::w821::w821::w821: شما تا کی تصمیم داری نت گردی کنید؟:putertired: برنامه ای دارید؟ حتما الان همتون فکر کردین من تاپیک خداحافظی زدم ولی اشتباه کردین در این تاپیک تا حدودی اسپم آزاد است 53 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ حتما الان همتون فکر کردین من تاپیک خداحافظی زدم ولی اشتباه کردین نیازی نیست به طور کامل حذف بشه،اما میتونه کمتر و کمتر بشه. مهم اینست که روی زندگیه واقعیتون تاثیر نذاره. یعنی روابطتون،دوستی هاتون و تعاملات اجتماعیتون و حتی عشق و عاشقی واقعیتون، با نمونه های مجازیش جایگزین نشه. . . . در واقع مثل عکس زیر نشین هرگز........ 28 لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بی مزه . . . :mornincoffee: یادم باشه همیشه تاپیکای خداحافظی رو از آخر بخونم . . .:mornincoffee: 14 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ فک کردم باز این حسین زده به کلشاااااا استارترو ندیدم:دی 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ بی مزه . . . :mornincoffee:یادم باشه همیشه تاپیکای خداحافظی رو از آخر بخونم . . .:mornincoffee: :ws28: بابا خب سر تاپیک انحرافی بود واسه جلب مشتری جواب سوالامو بده:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ فک کردم باز این حسین زده به کلشاااااااستارترو ندیدم:دی :w58: 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ سلاااااام دوستانبالاخره هر اومدنی یه رفتنی هم در پی داره دیروز با بهار خواهرم صحبت میکردم میگفتم بهار به نظرت تا کی میشه نت رفت؟ تا کی میشه فروما رو زیر و رو کرد؟:w00: دیگه کم کم سنمون در حال زیاد شنده چند سال میشه ادامه داد؟ چشم ببندیم بچه هامون بزرگ میشن و زن و بچه دار میشن ما هم میشیم مادر بزرگ :icon_pf (34): به نظرت اونوقت هم میتونیم نت بریم؟:icon_pf (34): عروسمون چی میگه؟:w74: نمیگه مادر شوهرم همش تو فروما میچرخه؟:w00: بهار اینجوری نگام کرد و گفت شقی نهایتا تا سال دیگه میریم و دیگه نمیریم منم گفتم من این حرف و پارسال گفتم ولی همچنان دارم ادامه میدم به نظر شما تا کی این روند ادامه داره؟ آیا یکم سن بره تو تنمون باز هم رومون میشه با وجود عروس و نوه دار شدن باز هم بیایم و همو ببینیم؟ :w821::w821::w821::w821: شما تا کی تصمیم داری نت گردی کنید؟:putertired: برنامه ای دارید؟ حتما الان همتون فکر کردین من تاپیک خداحافظی زدم ولی اشتباه کردین در این تاپیک تا حدودی اسپم آزاد است جدی جدی فکر کردم رفتی.ترسیدم :167::167: 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ شما تا کی تصمیم داری نت گردی کنید؟:putertired: برنامه ای دارید؟ من تا وقتی که درس بخونم و درس بدم و پژوهش کنم میام نت..... منتها دیگه اون موقع اینجوری نمیام (.....عین معتادا) 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من تا وقتی که درس بخونم و درس بدم و پژوهش کنم میام نت.....منتها دیگه اون موقع اینجوری نمیام (.....عین معتادا) یعنی الان فکر میکنی معتاد نیستی؟ راخت هر لحظه میتونی بری و نیای؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ نیازی نیست به طور کامل حذف بشه،اما میتونه کمتر و کمتر بشه. مهم اینست که روی زندگیه واقعیتون تاثیر نذاره. یعنی روابطتون،دوستی هاتون و تعاملات اجتماعیتون و حتی عشق و عاشقی واقعیتون، با نمونه های مجازیش جایگزین نشه. . . . در واقع مثل عکس زیر نشین هرگز........ آره اسی جان اصلش همینه ولی باور کن من دور و برم کسایی و میبینم که ناهارشون هم پشت نت میخورن:icon_pf (34): ولی با تمام این حرفا باز هم میشه واوجود نوه داشتن اومد نت؟:putertired: نوه مسخره نمیکنه؟ 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ یعنی الان فکر میکنی معتاد نیستی؟راخت هر لحظه میتونی بری و نیای؟ چرا!الان میدونم معتادم. راحت نیست شقایق جان.....زمان میبره . 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ چرا!الان میدونم معتادم.راحت نیست شقایق جان.....زمان میبره . دقیقا منم میدونم راحت نیست به نظر من دنیای مجازی نت مثل یه باتلاق میمونه هر چه بیشتر دست و پا بزنی بیشتر درش فرو میری و احتمال نجاتت کمتر میشه:w821: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من تا قبل ازدواج میامبعدش دیگه با اقا بچه ها میریم بیرون معتادم نیستم 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ يعني از الان فكر نوه نتيجه هاتي ؟!!!!!!! بابا ايول داري ايولاآآآآآآآ 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من تا قبل ازدواج میامبعدش دیگه با اقا بچه ها میریم بیرون معتادم نیستم :ws28: بنازم برنامه ریزی را 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ قلبم ریخت بابا این چه عنوان تاپیکیه... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ من تا قبل ازدواج میامبعدش دیگه با اقا بچه ها میریم بیرون معتادم نیستم مینا اکثر پستات منو شگفت زده میکنن یعنی وقتی میخونم اینجوری میشم -----> -------> --------> :jawdrop: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ :ws28: بنازم برنامه ریزی را من تمام زندگیم برنامه ریزی داشت مینا اکثر پستات منو شگفت زده میکنن یعنی وقتی میخونم اینجوری میشم -----> -------> --------> :jawdrop: خو راست گفتم دیگه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۸۹ اتفاقا نت واسه مسن ها بهتره. میدونید چرا ؟واسه اینکه اول نوه هاتون نمیتونند هی بگن شما از دنیا عقبید. 2-اصولا مسن ها بیشتر نیاز به هم صحبت دارند.اینجا هر چقدر دوست داشته باشید میتونید صحبت کنید،آخرش یه نفر میخونه. 3-بچه هاتون هم خوشحالند که شما سرگزمی دارید و نیازی به حضور مداوم آنها در کنار شما نیست. هنوز موردای بیشتری هم میشه گفت. 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده