real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ کاي بي نمک اين چه شوربختي است با سست رکابي اين چه سختي است مهر 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مهر تو را دل حزين بافته بر قماش جان رشته به رشته نخ به نخ تار به تار پو به پو رَه 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ کفر زلفش ره دین می زد وآن سنگین دل در پی اش مشعلی از چهره بر افروخته بود لعل 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ من نخواهم كرد ترك لعل يار و جام مي زاهدان معذور داريدم كه اينم مذهب است دريغ 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ ای دریغ از تو اگر چون گل نرقصی با نسیم ای دریغ از من اگر مستم نسازد آفتاب ای دریغ از ما اگر کامی نگیریم از بهار گر نکوبی شیشه غم را به سنگ هفت رنگش می شود هفتاد رنگ!!! میخانه 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مطرب ميخانه دوش نكته دلكش سرود باده چشيدن خطاست باده كشيدن رواست بنياد 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ زلف بر با مده تا ندهی بر بادم ناز بنیاد مکن تا نکنی بنیادم شب 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شب فراق نداند که تا سحر چند است مگر کسی که به زندان عشق دربند است شخصی 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شب فراق نداند که تا سحر چند استمگر کسی که به زندان عشق دربند است شخصی 1 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شخصی همه شب بر سر بیمار گریست چون روز شد او بمرد و بیمار بزیست زندگی 1 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ شخصی همه شب بر سر بیمار گریستچون روز شد او بمرد و بیمار بزیست زندگی کارت خیلی درسته ها زندگی در برزخ وصل و جدایی ساده نیست کاش قدری پیش از این یا بعد از آن می زیستم نغمه 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ مرغ در دامم و مرا پروانه پرواز نیست در گلویم نغمه هست و رخصت آواز نیست نمی توان 4 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نمی توان به تو شرح بلای هجران کرد فتاده ام به بلایی که شرح نتوان کرد حائل 4 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ گفتم که آن کفتر منم پر با کلامت میزنم گفتی که آخر تا به کی شعر تو حائل میشود بازم حائل 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ میان عاشق و معشوق هیچ حائل نیست تو خود حجاب خودی حافظ از میان برخیز حباب.. 3 لینک به دیدگاه
سارا. 1380 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ بحر از جاه وسیع او اگر جوید مدد هفت دریا را ز وسعت جا دهد در یک حباب 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ کلمه ای رو نفرمودین من با دریا می گم که تو شعرتون بود چون به دریا رسید، کرد آرام شد درین دوره سیر بحر، تمام نام.. 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۱ نگاه از صدای تو ایمن می شود چه مومنانه نام مرا آواز میکنی کبوتر 4 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۱ شیر به چنگال عنف، گردن آهو شکست باز به منقار قهر، بال کبوتر گرفت شاهین.. 3 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۱ . مرغ دل باز هوادار کمان ابرویست ای کبوتر نگران باش که شاهین آمد حافظ مرغ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده