AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۰ كار پاكان را قياس از خود مگير گرچه باشد در نبشتن شير و شير افسون 5 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ ده روز مهر گردون، افسانه است و افسون نیکی به جای یاران، فرصت شمار یارا تاج 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۰ تویی که بر سر خوبان کشوری چون تاج سزد اگر همه دلبران دهندت باج دیده 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۰ اتش اندر اب هرگز دیده ای عنبر اندر تاب هر گز دیده ای شمشیر 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۰ بیفشارد شمشیر بر دست راست به نام جهاندار بر پای خاست ازاده... 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ پس ازاده بستور پور زریر به پیش افکند اسب چون نره شیر هامون 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۰ جهاني در پي َت مفتون بجاي آب گريان خون عجب ميدارم از هامون كه چون دريا نميباشد صراحي 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ بدان سان سوخت چون شمعم که بر من صراحی گریه و بربط فغان کرد کاش 2 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ ای کاش که بخت سازگاری کردی با جور زمانه یار یاری کردی از دست جوانیام چو بربود عنان پیری چو رکاب پایداری کردی فغان .... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۰ فغان که ان مه نامهربان مهر گسل بترک صحبت یاران خود چه اسان گفت دهقان 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ نگر تا سخنگوی دهقان چه گفت که راز دل ان دید کو دل نهفت افسر 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۰ اگرچه زيب سرش افسر و كلاهي نيست گداي كوي تو كمتر ز پادشاهي نيست تاج 4 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ کمند زلف به دوش افکن و به صحرا زن که چشم مانده به ره آهوان صحرا را غم ... 3 لینک به دیدگاه
layla 639 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۰ غم عشق امد و غمهای دیگر پاک ببرد سوزنی باید کزپای برارد خاری عشق 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۰ هزار کاکلی شاد در چشمان توست هزار کبوتر غمگین در صدای من ای کاش عشق را زبان سخن بود قدح.... 1 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۰ بيا که ترک فلک خوان روزه غارت کرد هلال عيد به دور قدح اشارت کرد غبار ..... 3 لینک به دیدگاه
نیمه ماه 2908 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ با نسیم دعوتت برخاستم مثل غبار بلكه بنشینم كنارت دست كم مثل غبار با وجود پیچش باد مخالف،آمدم با دلی سنگین،سبك پا،مثل غم،مثل غبار دل... 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ دلا تا کی در این زندان فریب اینو ان بینی یکی زین چاه ظلمانی برونا تا جهان بینی ترس.... 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۰ ترس از آن دارم...که بمیرم..... و ندانم که شجاعت... در بیشه ی من هم بود... ولی پیدا نکردم...او را... مه زده بود....خاطرم...و این... شاید بهانه ی خوبی باشد.... برای بازماندگانم.....تا مرثیه بسرایند برایم... قطره... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ میگذارم دست خود را چون صدف بر روی هم قطرهٔ آبی اگر همچون گهر باشد مرا صدف 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده