AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ رنگ چشمش را چه ميپرسي ز من رنگ چشمش كي مرا پابند كرد آتشي كز ديدگانش سر كشيد اين دل ديوانه را دربند كرد جفا 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ جفا مکن که جفا رسم دلربائی نیست جدا مشو که مرا طاقت جدائی نیست عبید زاکانی . . دلداده [TABLE=width: 100%] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اینهمه دلها بری ز دست ولیکن خاطر دلدادهئی بدست نیاری اسیر 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ نگاه كن كه غم درون ديده ام چگونه قطره قطره آب ميشود چگونه سايه سياه سركشم اسير دست آفتاب ميشود باده 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ خواب از خمار باده نوشین بامداد بر بستر شقایق خودروی خوشترست گلستان 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ اگر رفيق شفيقي درست پيمان باش حريف خانه و گرمابه و گلستان باش پيمان 3 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ تارعنکبوت بر چشم پنجره ام نشسته بغض شکسته در گلو در هنجره ام نشسته پیمان آتش عشقت همش رویا بود همه خواب و خیالم به اندازه دریا بود از پیمان شکنیت آهن و سنگ شدم از این همه خیانت دل تنگ شدم درتار زخم تنم دگر آهنگی نیست در دل شکسته ام دیگر یکرنگی نیست . . . مستی 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ هنگام تنگدستي در عيش كوش و مستي كاين كيمياي هستي قارون كند گدا را سپهر 3 لینک به دیدگاه
atefe.sh 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۰ زاده ی عرش بودم ، به زمین وصلم شد اشــــرف خلق گشتم ، به ثنا کارم شد ز سپـــــهر آمدم ، بهر لقا جنگیدم در نهایت به آغوش قضا جایم شد سکوت 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نیست حالی در دل شاعر خیال انگیز تر از سکوت خلوت اندیشه زای نیمشب وصل 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ وصل تو اجل را ز سرم دور همی داشت از دولت هجر تو کنون دور نماندست زلف 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ زلف بر باد مده تا ندهي بر بادم ناز بنياد مكن تا نكني بنيادم سفر 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ نشان یار سفر کرده از که پرسم باز که هر چه گفت برید صبا پریشام گفت عشوه... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ فكر بلبل همه آن است كه گل شد يارش گل در انديشه كه چون عشوه كند در كارش دريا 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ این جهان دریا و موجند ای بشر رهسپاران در قفای یکدگر موج من گفتم ،نه موجی،شبنمی سر به سر عمرت در این عالم دمی ناله... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ بيهوده مزن در كه در اين خانه كسي نيست بيهوده مكن ناله كه فريادرسي نيست خال 3 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ اگر ان ترک شیرازی به دست ارد دل ما را به خال هندویش بخشم سمرقند و بخارا را فتنه... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ باز امد ان قیامت با فتنه وملامت گفتم که افتابی یا نور نور نوری تهمتن 2 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۰ چو خورشید بر زد سر از تیر کوه تهمتن ز خواب خوش امد ستوه دشمن... 4 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ هزار دشمنم ار میکنند قصد هلاک گرم تو دوستی از دشمنان ندارم باک شیر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده