moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ من ملک بودم و فردوس برین جایم بود آدم آورد در این دیر خراب آبادم صبا ... 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد شاد 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ [highlight][/highlight] دستهایم را در باغچه میکارمسبز خواهد شد میدانم میدانم میدانم و پرستوها در گودی انگشتان جوهری ام تخم خواهند گذاشت افتاب مادر ای آفتاب هستی بخش زیر پایت بهشت جاوید است دامن پاکت ای فرشته مهر باغ آینه گون توحید است 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ [highlight][/highlight] ساقیا بده جامی زان شراب روحانیتا دمی بیاسایم زین حیات جسمانی شب شب وصل استوطی شد نامه هجر سلام فیه حتی مطلع الفجر دلا درعاشقی ثابت قدم باش که در این ره نباشد کار بی اجر سلام 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۰ سایه خورشید بر دریا فتاد مه تبسم برلب آمد شاد شاد ... خرامان لینک به دیدگاه
گیتار 291 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ هرگز از ياد من آن سرو خرامان نرود از دماغ من سرگشتـه خيال دهــنت "ساربان" 2 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۰ ساربان رفته منزل به منزل قصه کاروان مانده در دل مست 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۰ مستی نه از پیاله نه از خم شروع شد از جاده ی سه شنبه شب قم شروع شد نفس 1 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد مسجد 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ گفت تا داروغه را گوییم در مسجد بخواب گفت مسجد خوابگاه مردم بدکار نیست پروین 2 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۰ ما به داغ عشقبازیها نشستیم و هنوز چشم پروین همچنان چشمک پرانی میکند غمزه ... 5 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۰ ناز چشم یارها، غمزه ی نگارها رفته از نیاز و ناز بر جهان چه کارها شراره 5 لینک به دیدگاه
ermia_rooz 4760 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۰ هزار قله آتشفشان برآرد سر ازین شراره که در جان روزگار افتاد نقطه 4 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی نگاه 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ تو قد بيني و مجنون جلوه ي ناز تو چشم و او نگاه ناوك انداز طالع 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ کوکب بخت مرا هیچ منجم نشناخت یارب از مادر گیتی به چه طالع زادم رواق ... 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ رواق منظر چشم من آشيانه ي تُست كرم نما و فرود آ كه خانه خانه ي تُست جان 2 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ دست از طلب ندارم تا کام من بر آید یا تن رسد به جانان یا جان ز تن بر آید حسرت 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ حسرت نبرم به خواب آن مرداب كآرام درون دشت شب خفته ست دريايم و نيست باكم از طوفان دريا همه عمر خوابش آشفته ست دُر 3 لینک به دیدگاه
moh@mad 5513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۰ در کشوری که عشق شود قابل فروش در یتیم و آبله دل برابر است دیار... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده