moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۱ تجربه ثابت کرده که نسیان ریشه ی اشتباهات مکرر هست. بنویس بزار جلوی چشمت باشه اینقد یک اشتباه رو دوبار که سهله صد بار تکرار نکنی. حالا باز تاپیک رو ببند بگو یادم می مونه! والله اگه دو روز دیگه یادت باشه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ مردان در صید عشق به وسعت نا منتهایی نامردند!! تا وقتی مطمئن به تسخیر قلب زن نشدند عشق را گدایی میکنند! اما... همین که مطمئن شدند، مردانگی را در کمال نامردی به جا می آورند.... 5 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۱ یه جاهایی باید سکوت کرد وقتی نمیخوای دروغ بگی و صداقتت هم موجب ضربه خوردنت میشه.. هرکسی بعد از مدتی شخصیت واقعی خودشو نشون میده مخصوصا توی عصبانیت پس اگر دیدید کسی توی همچین مواقعی به شخصیت همه توهین کرد و هیچ حدی رو نگه نداشت رابطهتونو باهاش کم کنید .. طبل تو خالی نباشید که یه روزی یه جایی از یک روزنی خالی بودنتون نمایان بشه بعدش دیگه هیچ صدای زیبایی ازتون بگوش کسی نرسه.. 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۱ حواستون باشه ه ه ه ه ه بد زمونه ای شده ملت همه دنبال شوهر اند 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ یه وقتایی اینقدر زندگی بهتون فشار میاره که حاضرید همون لحظه 10-15 سال برگردید به عقب..... یه پیشنهاد: هیچوقت بزرگ نشید:icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به خیلی ها خوبی نیومده مخصوصا کسانی که دنبال شوهر انددددد به طرف رو بدی ببینه خبری نیست اخر برا ادم خودش رو بگیره 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم این پسرا چرا انقد توهمی اند تا یه دختر باهشون حرف میزنه میرن هوا فضا که اووووووووووووووووووووووو دلش برا من غش و ضعف میره دنبال شوهره دیگه خبر نداره اونی که رکد خورده خودشه نه دختره 2 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ وقتی لکه روغن ریخت روی لباستون! یه ذره مایع ظرفشویی بریزید رو یه مسواک شروع کنید حدود 10 دقیقه روی لکه روغن بکشید! بعدش با نوشابه لکه رو خیس کنید! بعد با آب گرم بشوریدش و پهنش کنید تا خشک بشه! لباس شما بروز اولش برمی گرده ^_^ 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ تا مجبور نشدید از اجناس چینی استفاده نکنید(جنس درست و حسابی چینی به بازار ایران نمیاد الا محصولات برندهای مونتاژ چین که اونم غالبا تو گوشی موبایل مصداق داره) مخصوصا در موقعیت هایی که خطر جانی در صورت استفاده وجود داشته باشه اگر به خودتون رحم نمیکنید به فکر نفرات دیگه ای باشین که ممکنه از اون وسیله استفاده کنن و اسیب ببینن! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اغلب ما هنگام رانندگی از خوراکیهای مختلف استفاده می کنیم (اگرچه بهتره توقف کنیم) گفته میشه خوردن آجیل مخصوصا تخمه از خواب آلودگی جلوگیری میکنه . در یکی از مسافرتها اتفاقا در حال خوردن تخمه بودم. خیلی لذت بخش بود نه بخاطر تخمه به خاطر اینکه خانومم کنارم نشسته بود اما اما اما اتفاقی افتاد که هر وقت به یادش می افتم تنم می لرزه. خواستم پوست تخمه ها رو که تو دستم جمع کرده بودم از پنجره به بیرون پرت کنم . یه خورده اول پنجره رو کشیدم پایین بعد اینجاش مهمه ، خواستم ببینم چی؟ ببینم (یعنی چشم از جلو برداشتم) ببینم که دقیقا قسمت باز پنجره کجاست. یک صدم ثانیه کافی بود تا چرخ سمت شاگرد از جاده خارج بشه و شد فقط زود به جاده برنگشتم این رو قبلا پدرم به من گفته بود که هر وقت چرخ ماشین از جاده خارج شد سعی نکن سریع برگردی، چیزی نمونده بود ماشین چپ بشه. متاسفانه بعد شنیدم یکی از همکارا دقیقا به خاطر همین تخمه ماشینش چپ شد اما خدارو شکر خودش زنده موند. آقا جان من، هر کار می کنی فقط چشم از جلو حتی برای یک ثانیه برندار. همیشه شاد باشی : )) 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اغلب ما هنگام رانندگی از خوراکیهای مختلف استفاده می کنیم (اگرچه بهتره توقف کنیم) گفته میشه خوردن آجیل مخصوصا تخمه از خواب آلودگی جلوگیری میکنه . در یکی از مسافرتها اتفاقا در حال خوردن تخمه بودم. خیلی لذت بخش بود نه بخاطر تخمه به خاطر اینکه خانومم کنارم نشسته بود اما اما اما اتفاقی افتاد که هر وقت به یادش می افتم تنم می لرزه. خواستم پوست تخمه ها رو که تو دستم جمع کرده بودم از پنجره به بیرون پرت کنم . یه خورده اول پنجره رو کشیدم پایین بعد اینجاش مهمه ، خواستم ببینم چی؟ ببینم (یعنی چشم از جلو برداشتم) ببینم که دقیقا قسمت باز پنجره کجاست. یک صدم ثانیه کافی بود تا چرخ سمت شاگرد از جاده خارج بشه و شد فقط زود به جاده برنگشتم این رو قبلا پدرم به من گفته بود که هر وقت چرخ ماشین از جاده خارج شد سعی نکن سریع برگردی، چیزی نمونده بود ماشین چپ بشه. متاسفانه بعد شنیدم یکی از همکارا دقیقا به خاطر همین تخمه ماشینش چپ شد اما خدارو شکر خودش زنده موند. آقا جان من، هر کار می کنی فقط چشم از جلو حتی برای یک ثانیه برندار. همیشه شاد باشی : )) تجربه شخصی باشه بهتره البته نقل قول گرفتم که یه نکته رو بگم درباره تخمه. تخمه آفتابگردون اگه تازه باشه، نه تنها خواب رو نمیپرونه، به شدت خواب آورم هست مواظب باشید اگه تخمه هم میخواین بخورین موقع رانندگی یا قبلش، از نوع تازش نباشه 9 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ تجربه شخصی باشه بهتره البته نقل قول گرفتم که یه نکته رو بگم درباره تخمه. تخمه آفتابگردون اگه تازه باشه، نه تنها خواب رو نمیپرونه، به شدت خواب آورم هست مواظب باشید اگه تخمه هم میخواین بخورین موقع رانندگی یا قبلش، از نوع تازش نباشه تخمه ژاپنی چی؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ تخمه ژاپنی چی؟ تخمه ژاپنی شکستنش چون سخت تره، موقع رانندگی توصیه نمیشه 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۳ تخمه ژاپنی شکستنش چون سخت تره، موقع رانندگی توصیه نمیشه کدو؟ لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ سلام به همههدفم از ارسال این تاپیک با این مضمون اینه که دوستان بیان و تجربه های مهمی و که تو زندگی (چه خوب و چه بد) کسب کردن و بگن تا شاید عبرتی شود برای آیندگان همکاری کنیم و تجربه هامون و بگیم فکر کنم یه جایی بدرد بخوره و شاید از مسیر اشتباه بر گردونتمون منتظر تجربه های جنجالیتون هستیم اينجا رو قبلا تشكر زدم يعني احتمالا تجربه هم نوشتم اما كجاست يادم نيست . 1 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ حماقت نکنید----------زودباور نباشید 1 لینک به دیدگاه
s_aa مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۳ گیر بنده ی خدا نباشی...همه چیزرو از اصل کاری بخواه... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ اينجا رو قبلا تشكر زدم يعني احتمالا تجربه هم نوشتم اما كجاست يادم نيست . احتمالا نظری که دادی رفته سفر نوروزی! 2 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۳ هرگز توی جمع عصبانیت خودتونو نشون ندید، در هر صورت و در هر حالی خوش برخوردی و خونسرد بودن رو تمرین کنید و البته یه تجربه دیگه اینکه سوهان عسلی رو با چایی نخورید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده