رفتن به مطلب

حماقت و خودبرتر بینی!

ارسال های توصیه شده

تو همه جا اين مشكل هست...تو دانشگاه ما هم يكسره ميگن فلاني تهرانيه پس خوبه...اون يكي شهرستانيه پس...

من واقعا ميمونم...ميگم آخه كي گفته تهرانيا همشون خوبن؟

خيلي از شهرستانيا شخصيتشون خيلي خيلي خيلي بهتره...انسانيت دارن...

همين كه خودشونو گم نكردن خيلي ارزش داره

امروز تو مترو داشتم با دوستم حرف ميزدم...يهو يه دختره كه كنارمون نشسته بود برگشته بهم ميگه شما دانشگاهم ميري؟

گفتم آره...چطور؟

گفت متولد چندي...گفتم 70!...گفت چه ماهي...يه ذره نگاش كردم...رومو كردم اونور

پشيمون شدم از اينكه بهش گفتم ميرم دانشگاه...كاش ميگفتم مهد كودك:ws3:

یعنی چی خودشونو گم نکردن مگه از پشت کوه اومدن:banel_smiley_4:من نمیدونم چجوری بگم هیج فرقی نیست فقط اسم شهرها فرق میکنه:banel_smiley_4:شما پارتی داری ما هم داریم شما عزاداری دارید ما هم دارید یعنی چی خودمونو گم نکردیم:banel_smiley_4:

یکی از همین بچه هایی که تهرانی بود داشتم عکس نشون میدادم گفت ااا اینجا خونتونه گفتم اره چطور:banel_smiley_4: گفت من همیشه فکر میکردم خونه هاتون گلیه(:jawdrop:)

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 50
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من که افتخار میکنم به شهر و دیارم مردمش و پیشنه تاریخیش

دوره سربازی بعضی سربازا اونقد با افتخار اسم شهرشونو میاوردن که ادم حظ میکرد مثلا یکی شون مال کپر اباد بود یکی از بچه ها میگفت اونجا فقط چهارتا بز و چندتا کپر توی استان هرمز گان اما اینقد این ادم با اقتدار میگفت کپر آباد که ادم میگفت نیوکاسل انگلیسه

• Like 8
لینک به دیدگاه

در مورد بحث تهرانی-شهرستانی:

مگه تهران 20 سال پیش چه قدر جمعیت داشت؟؟؟ الان چه قدر جمعیت داره؟؟ اگر با نرخ رشدی که تو کشور هست بخواییم حساب کنیم امکان نداره با زاد و ولد طبیعی از جمعیت تهران تو دهه 30، امروز به این جمعیت برسیم. تهرانی های عزیز درصد بسیار زیادیشون یا خودشون یا والدینشون از شهرستان ها مهاجرت کردن. دلائلش زیاده که حالا بماند.

کسانی که تو تهران شهرستانی ها رو مسخره میکنن باید بدونن ممکنه پدر و مادر یا نهایت پدربزرگ و مادربزرگ خودشون همین چند سال پیش اومده باشن تهران.اصلا مگه 400 سال پیش تهرانی وجود داشت؟

شهرستانی هایی هم که به تهرانی ها بد و بی راه میگن باید بدونن تهرانی ها کسی نیستن جز قوم و خویش خودشون و همسایه های سابقشون..پس با این طرز حرف زدن یه جورایی قوم و خویش خودشون که تهران زندگی میکنه رو میبرن زیر سوال.

خود شماهایی که تهران نیستین خداوکیلی تو تهران فامیل و آشنا ندارین؟؟؟

امیدوارم ناراحت نشین ولی من تو این 6 سالی که بیرون از تهران زندگی میکنم ندیدم کسی از تهرانی ها خوشش بیاد. از انداختن هیچ نوع تیکه و متلکی فروگذار نمیکنن. خیلیا تا میفهمن تهرانی هستن هرجورشده میخوان سرت کلاه بذارن. از پول کرایه تاکسی بگیر تا تو بقالی و خونه کرایه کردن. اینارو همه رو تجربه کردم که دارم میگم.

• Like 9
لینک به دیدگاه
ینی ماهش انقد تاثیر داره

شاید منظور دیگه ای داشته :ws2:

آخه شما نبودي ببيني با چه لحني ميپرسيد...انگار واقعا داره با يه بچه دبستاني حرف ميزنه!

بعدشم برگشته ميگه كدوم دانشگاهين..گفتم دانشگاه تهران...نگام كرد خنديد...!!

نميدونم جدا چه فكري ميكرد پيش خودش!

• Like 2
لینک به دیدگاه
من که افتخار میکنم به شهر و دیارم مردمش و پیشنه تاریخیش

دوره سربازی بعضی سربازا اونقد با افتخار اسم شهرشونو میاوردن که ادم حظ میکرد مثلا یکی شون مال کپر اباد بود یکی از بچه ها میگفت اونجا فقط چهارتا بز و چندتا کپر توی استان هرمز گان اما اینقد این ادم با اقتدار میگفت کپر آباد که ادم میگفت نیوکاسل انگلیسه

منم همیشه با افتخار گفتم

اما من میبالم به ترکا که با افتخار میگن ترکیم:a030:

مگه تهران 20 سال پیش چه قدر جمعیت داشت؟؟؟ الان چه قدر جمعیت داره؟؟ اگر با نرخ رشدی که تو کشور هست بخواییم حساب کنیم امکان نداره با زاد و ولد طبیعی از جمعیت تهران تو دهه 30، امروز به این جمعیت برسیم. تهرانی های عزیز درصد بسیار زیادیشون یا خودشون یا والدینشون از شهرستان ها مهاجرت کردن. دلائلش زیاده که حالا بماند.

کسانی که تو تهران شهرستانی ها رو مسخره میکنن باید بدونن ممکنه پدر و مادر یا نهایت پدربزرگ و مادربزرگ خودشون همین چند سال پیش اومده باشن تهران.اصلا مگه 400 سال پیش تهرانی وجود داشت؟

شهرستانی هایی هم که به تهرانی ها بد و بی راه میگن باید بدونن تهرانی ها کسی نیستن جز قوم و خویش خودشون و همسایه های سابقشون..پس با این طرز حرف زدن یه جورایی قوم و خویش خودشون که تهران زندگی میکنه رو میبرن زیر سوال.

امیدوارم ناراحت نشین ولی من تو این 6 سالی که بیرون از تهران زندگی میکنم ندیدم کسی از تهرانی ها خوشش بیاد. از انداختن هیچ نوع تیکه و متلکی فروگذار نمیکنن. خیلیا تا میفهمن تهرانی هستن هرجورشده میخوان سرت کلاه بذارن. از پول کرایه تاکسی بگیر تا تو بقالی و خونه کرایه کردن. اینارو همه رو تجربه کردم که دارم میگم.

چون تهرانیا هم با ما همین کارو میکنن تا میفهمن شهرستانی هستیم میخوان 4 برابر حساب کنن ببین از یه مسیری هست کرایش 500

من همیشه مسیرمه

بابام که اود گرفت 2000 چون فهمید طرف تهرانی نیست سرش کلاه گذاشت

بعدش ما هم بحثمون همینه که بابا شمایی که خودتو سرتر میدونی از ماها بودی حالا چرا عوض شدی و خودتو بالا میدونی

بازم میگم داریم کسایی که واقعا از همشهری ادم بهترن

• Like 2
لینک به دیدگاه
یعنی چی خودشونو گم نکردن مگه از پشت کوه اومدن:banel_smiley_4:من نمیدونم چجوری بگم هیج فرقی نیست فقط اسم شهرها فرق میکنه:banel_smiley_4:شما پارتی داری ما هم داریم شما عزاداری دارید ما هم دارید یعنی چی خودمونو گم نکردیم:banel_smiley_4:

یکی از همین بچه هایی که تهرانی بود داشتم عکس نشون میدادم گفت ااا اینجا خونتونه گفتم اره چطور:banel_smiley_4: گفت من همیشه فکر میکردم خونه هاتون گلیه(:jawdrop:)

گلم مگه من گفتم فرقي مي كنن؟

اتفاقا از نظر من خيلي از شهرستانيا از تهرانيا بهترن...از همه نظر

ولي اونايي كه ميگم خودشونو گم مي كنن قضيشون فرق داره

مثلا يه دختري از يه خانواده مذهبي تو يه شهرستاني مياد...تا ميرسه اينجا و جو رو مي بينه دست و پاشو گم مي كنه...يهو از اين رو به اون رو ميشه...كلي تلاش مي كنه تا لهجش از بين بره...آرايشاي وحشتناك...لباساي افتضاح...

هويتش و خانوادشو اصالتشو انسانيتشو هزار تا چيز ديگشو يادش ميره...

من اينجور موردارو ميگم...نه همرو

اينارو خيلي خيلي موافقم...به خصوص آخري!

تا ميبينن تهراني هستي قيمتاشون چند برابر ميشه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

چون تهرانیا هم با ما همین کارو میکنن تا میفهمن شهرستانی هستیم میخوان 4 برابر حساب کنن ببین از یه مسیری هست کرایش 500

من همیشه مسیرمه

بابام که اود گرفت 2000 چون فهمید طرف تهرانی نیست سرش کلاه گذاشت

بعدش ما هم بحثمون همینه که بابا شمایی که خودتو سرتر میدونی از ماها بودی حالا چرا عوض شدی و خودتو بالا میدونی

بازم میگم داریم کسایی که واقعا از همشهری ادم بهترن

یعنی چی؟؟ چیزی که عوض داره گله نداره؟؟؟ منطقت اینه الان؟؟

اضافه کرایه گرفتن تو تهران یه چیز عادیه... ربطی نداره مال کجایی..زورشون برسه از همه بیشتر میگیرن

ولی شماها همه اش دارین میگین تهرانی ها....بگین همشریهای سابق

به هر حال خوشحالم که هیچ وقت مساله همشهری و هم استانی و هم زبان و همفلان و هم بهمان بودن با کسی برام مهم نبوده..آدم بودن به این چیزها نیست..این چیزها هم نباید تو قرن 21 اهمیتی داشته باشه

• Like 6
لینک به دیدگاه

انگار بحث به حاشیه کشیده شده...

بحث کجایی بودن خیلی کش پیدا کرده :w000:

تهرانی و غیر تهرانی فرقی نداره. اینجور آدما همه جا هستن و از همه فرصتی هم استفاده میکنن...

کجایی بودنم یه ابزاره مثل باقی چیزایی که به حماقتشون کمک میکنه...

• Like 5
لینک به دیدگاه
گلم مگه من گفتم فرقي مي كنن؟

اتفاقا از نظر من خيلي از شهرستانيا از تهرانيا بهترن...از همه نظر

ولي اونايي كه ميگم خودشونو گم مي كنن قضيشون فرق داره

مثلا يه دختري از يه خانواده مذهبي تو يه شهرستاني مياد...تا ميرسه اينجا و جو رو مي بينه دست و پاشو گم مي كنه...يهو از اين رو به اون رو ميشه...كلي تلاش مي كنه تا لهجش از بين بره...آرايشاي وحشتناك...لباساي افتضاح...

هويتش و خانوادشو اصالتشو انسانيتشو هزار تا چيز ديگشو يادش ميره...

من اينجور موردارو ميگم...نه همرو

!

اینا رو موافقم:icon_redface:البته داریم تهرانیا که میان شمال

میرن ویلا با ژیلا میکرن اونجا بچه مثبتن:icon_pf (34):

اما در کل موافقم چون دیدم اینجوریشم

یعنی چی؟؟ چیزی که عوض داره گله نداره؟؟؟ منطقت اینه الان؟؟

اضافه کرایه گرفتن تو تهران یه چیز عادیه... ربطی نداره مال کجایی..زورشون برسه از همه بیشتر میگیرن

ولی شماها همه اش دارین میگین تهرانی ها....بگین همشریهای سابق

به هر حال خوشحالم که هیچ وقت مساله همشهری و هم استانی و هم زبان و همفلان و هم بهمان بودن با کسی برام مهم نبوده..آدم بودن به این چیزها نیست..این چیزها هم نباید تو قرن 21 اهمیتی داشته باشه

منطق من این نیست اما گفتم همه جا همینطوره

من خودم شهرستانیم میرم یه شهر دیگه میبینن غریبم تا میتونن میندازن از همدانیای عزیز کلی جنس انداخته شده داریم:ws3:

نه اتفاقا فرق داره چون میگی نرخ اینه میگن تو شهر شما با ما فرق داره اینو واقعا دیدم میگن نرخ تهران اینه

خو من که گفتم اینا از شهرهای دیگن حالا یادشون رفته و فکر کردن رفتن ونیز مثلا خودشو میگیرن

حیلی خوبه که شما اینطور فکر نمیکنید:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
اینا رو موافقم:icon_redface:البته داریم تهرانیا که میان شمال

میرن ویلا با ژیلا میکرن اونجا بچه مثبتن:icon_pf (34):

اما در کل موافقم چون دیدم اینجوریشم

خوبه كه موافقي!

همه جورش هست...از هر شهري برن يه شهر ديگه كه آزاديشون بيشتر باشه از دست ميرن ملت!

مشكل از هممونه...هويت ايرانيمونو از دست داديم...:hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوبه كه موافقي!

همه جورش هست...از هر شهري برن يه شهر ديگه كه آزاديشون بيشتر باشه از دست ميرن ملت!

مشكل از هممونه...هويت ايرانيمونو از دست داديم...:hanghead:

:ws28::ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مطلبي هست كه از مدتها تو ذهنم مونده و شايد بد نباشه اينجا مطرحش كنم،دوستاني هم كه در اين خصوص حرفي براي گفتن دارن خوشحال ميشم در اين بحث كه گفتگوي آزاد هم هستش شركت كنن

مسئله اي كه هممون و يا اكثر قريب به اتفاق ماها باهاش مواجه شديم اينه كه همیشه افرادی هستن که خودشون رو از بقیه برتر میدونن!:banel_smiley_4:

این برتری که معمولا از حماقت اون ها ناشی میشه میتونه اَشکال مختلفی داشته باشه :

- بعضی ها به واسطه ی اینکه خودشون رو در صراط مستقیم میدونن و معتقدند هر راهی به جز راه اون ها، هر فکری به جز فکر اون ها و هر حرفی به جز حرف اون ها گمراهی محضه، خودشون رو برتر از بقیه می پندارن!

اثرات بیرونی این گونه از حماقت در قالب نصیحت دیگران و قضاوت های سطحی و تهمت و افترای بی پایه و اساس و در نهایت استفاده از (به قول خودشون) برهان های دینی و جملات روشنفکرنماهای مذهبی است که در اکثر موارد هیچ ربطی به اصل مسئله نداره و صرفا به امید تاثیر گذاری در طرف مقابل و فرار از مباحثه ی مستدل و علمی بیان میشه!

لازم به ذکره که این خطرناک ترین نوع حماقته که میتونه به راحتی جامعه رو به ورطه ی نابودی بکشه و متاسفانه در جامعه ی ما تبدیل به یک اپیدمی شده!

- بعضی ها به واسطه بچه تهرون بودن خودشون رو از نظر شعور و فرهنگ یک سر و گردن از غیر تهرانی ها بالاتر میدونن!( البته بلانسبت دوستان گل تهرانی)

اثرات بیرونی این نوع حماقت "بچه شهرستانی" خطاب کردن غیرتهرانی ها و تعریف و تجمید افراطی و غلو گونه از شهر تهران و تبادل دل و قلوه ی فراوان هنگام رویارویی با یک تهرانی دیگه در یک جمع غیرتهرانی ست! این عده برای خودشون یک حصار ایجاد کردن که در محدوده ی اون به خودشون اجازه میدن با هر کسی هر شوخی ای کرده و هر حرفی رو به زبون بیارن، اگر کسی از حرکات اون ها در این محدوده برنجه دال بر بی جنبگی او بوده و اگر کسی خارج از این محدوده باهاشون برخورد کند نشانه ی بی فرهنگی او تلقی خواهد شد!:banel_smiley_4:

- بعضی ها به واسطه ی اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول پدرش یا خانواده شون، خودشون رو از بقیه بالاتر می دونن! ..

اثرات بیرونی این نوع حماقت، لیست کردن تمام اموال و دارایی های خانوادگی علی الخصوص خانه ها و املاک پدری با تاکید بر محل قرار گرفتن آن ها، مانور بر روی مدل ماشین، مدل لباس، سفرهای خارجی و ... به هنگام هر قرار ملاقات کاری یا غیرکاری است. رفتار بچه گانه و احساس زیبایی مفرط از عوارض شناخته شده ی این نوع حماقته؛ این گروه معمولا برای نشون دادن میزان روشن فکری خود جملاتی از علی شریعتی، سارتر و مارکس حفظ نموده و در مواقعی که حس می کنن بار علمی طرف مقابل از اونا بیشتره، بدون توجه به نزدیکی معنایی جملات مذکور، با موضوع مورد بحث، بلغور می کنن. .. :banel_smiley_4:

برای هیچكدوم از انواع حماقتهاي فوق تاکنون درمان موثری شناخته نشده:icon_pf (34):

گل گفتی.کامله باهات موافقم.

• Like 4
لینک به دیدگاه
اون بچه تهرونه که تو دانشگاه ما خیلی مد شده

یارو بومیه فک میکنه کسی نمشناستش برمیداره با گوشیش صحبت میکنه میگه اره مامان خلاص شم بلیط بگیرم بیام:jawdrop::ws3:

بعضی از دانشجوهای تهروونی هم ادب رو به تمام معنی تکمیل کردن

سر یه امتحانی میخواستن اون امتحان رو لغو کنن و خب این غیر ممکن هستش بعد من و چند تا از دوستام که خب چندتاشون زنجانی بودن و چندتای دیگه تبریزی بودن مخالفت کردیم و ایشون صاف صاف تو چشمهای ما نگاه کردن و گفتن چی بهتون بگیم اخه بچه شهرستانین دیگه نمیفهمین:banel_smiley_4:

یه بارم من داشتم میرفتم دانشگاه بعد توی مسیر من بی نهایت چراغ قرمز هست و تقریبا کنار هر چراغ دو تا افسر وای میستن بعد گوشی من زنگ خورد و من جواب ندادم خب ترسیدم جریمه شم رسیدم دانشگاه چند تا از این دوستای تهرونیم گفتن چرا چواب نمیدادی گفتم پشت فرمون بودم نمیشد برگشتن گفتن دهاتی ندید بدید الحق که شهرستانی حالا بماند که هر بار دانشگاهیم خودشونو به ما بند میکنن :banel_smiley_4:

خدا من چی بگم اخه:w00:

چه شگفتی هایی در این جهان خلقت هست و بنده ازش بی خبرم... یعنی تهرانی بودن افتخار کردن هم داره ؟

پس من تا حالا خیلی عقب مونده بودم... :hanghead:

مگه شما دانشگاه شمال درس نخوندی؟؟/

اگر خوندی که باید شاهدش باشی

• Like 2
لینک به دیدگاه
انگار بحث به حاشیه کشیده شده...

بحث کجایی بودن خیلی کش پیدا کرده :w000:

تهرانی و غیر تهرانی فرقی نداره. اینجور آدما همه جا هستن و از همه فرصتی هم استفاده میکنن...

کجایی بودنم یه ابزاره مثل باقی چیزایی که به حماقتشون کمک میکنه...

اره راست میگی.در کل هدف زننده تاپیک بحث تهرانی و غیره نبود.

ولی مثالش باعث شد که بحث کلا به این سمت پیش بره.

ولی به نظرم همین هم بحث خوبی است.

• Like 4
لینک به دیدگاه

دو سال پیش یه استادامون گفت راه خورد کردن اینجور آدما خندست .... باور نکردم

الان حرفه ای شدم

فقط باید بخندی بهشون :ws3:

در موردش فکر کنین .... بخصوص اون پولدارای از خود راضی با خندیدن طرف مقابل میترکن

• Like 6
لینک به دیدگاه
دو سال پیش یه استادامون گفت راه خورد کردن اینجور آدما خندست .... باور نکردم

الان حرفه ای شدم

فقط باید بخندی بهشون :ws3:

در موردش فکر کنین .... بخصوص اون پولدارای از خود راضی با خندیدن طرف مقابل میترکن

دقيقا!!

فقط تركشاش زياده...بايد مواظب بود!

• Like 4
لینک به دیدگاه
مگه شما دانشگاه شمال درس نخوندی؟؟/

اگر خوندی که باید شاهدش باشی

چرا...

ولی واقعا ندیدم کسی اینطوری بگه...

ولی دیدم برو بچ شمال ناله میکنند از دست ما...:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
چرا...

ولی واقعا ندیدم کسی اینطوری بگه...

ولی دیدم برو بچ شمال ناله میکنند از دست ما...:ws3:

من اخر نفهمیدم تو قمی هستی دانشگاه ازاد قم میخونی

نفهمیدم تهرانی هستی دانشگاه شمال خوندی

اخر نفهمیدیم تو چی هستی:w00: تکلیفتو مشخص کن یبار بگو کجایی هستی:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اخر نفهمیدم تو قمی هستی دانشگاه ازاد قم میخونی

نفهمیدم تهرانی هستی دانشگاه شمال خوندی

اخر نفهمیدیم تو چی هستی:w00: تکلیفتو مشخص کن یبار بگو کجایی هستی:w00:

من تا حالا در تمام طول عمرم mollavill رو ندیدم (منظورم همون قم هست)...

گزینه ی دوم درست است... بنده بچه ی تهران بیده ام... :w16:

عاشق دود و دم پایتختم... :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...