شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مطلبي هست كه از مدتها تو ذهنم مونده و شايد بد نباشه اينجا مطرحش كنم،دوستاني هم كه در اين خصوص حرفي براي گفتن دارن خوشحال ميشم در اين بحث كه گفتگوي آزاد هم هستش شركت كنن مسئله اي كه هممون و يا اكثر قريب به اتفاق ماها باهاش مواجه شديم اينه كه همیشه افرادی هستن که خودشون رو از بقیه برتر میدونن! این برتری که معمولا از حماقت اون ها ناشی میشه میتونه اَشکال مختلفی داشته باشه : - بعضی ها به واسطه ی اینکه خودشون رو در صراط مستقیم میدونن و معتقدند هر راهی به جز راه اون ها، هر فکری به جز فکر اون ها و هر حرفی به جز حرف اون ها گمراهی محضه، خودشون رو برتر از بقیه می پندارن! اثرات بیرونی این گونه از حماقت در قالب نصیحت دیگران و قضاوت های سطحی و تهمت و افترای بی پایه و اساس و در نهایت استفاده از (به قول خودشون) برهان های دینی و جملات روشنفکرنماهای مذهبی است که در اکثر موارد هیچ ربطی به اصل مسئله نداره و صرفا به امید تاثیر گذاری در طرف مقابل و فرار از مباحثه ی مستدل و علمی بیان میشه! لازم به ذکره که این خطرناک ترین نوع حماقته که میتونه به راحتی جامعه رو به ورطه ی نابودی بکشه و متاسفانه در جامعه ی ما تبدیل به یک اپیدمی شده! - بعضی ها به واسطه بچه تهرون بودن خودشون رو از نظر شعور و فرهنگ یک سر و گردن از غیر تهرانی ها بالاتر میدونن!( البته بلانسبت دوستان گل تهرانی) اثرات بیرونی این نوع حماقت "بچه شهرستانی" خطاب کردن غیرتهرانی ها و تعریف و تجمید افراطی و غلو گونه از شهر تهران و تبادل دل و قلوه ی فراوان هنگام رویارویی با یک تهرانی دیگه در یک جمع غیرتهرانی ست! این عده برای خودشون یک حصار ایجاد کردن که در محدوده ی اون به خودشون اجازه میدن با هر کسی هر شوخی ای کرده و هر حرفی رو به زبون بیارن، اگر کسی از حرکات اون ها در این محدوده برنجه دال بر بی جنبگی او بوده و اگر کسی خارج از این محدوده باهاشون برخورد کند نشانه ی بی فرهنگی او تلقی خواهد شد! - بعضی ها به واسطه ی اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول پدرش یا خانواده شون، خودشون رو از بقیه بالاتر می دونن! .. اثرات بیرونی این نوع حماقت، لیست کردن تمام اموال و دارایی های خانوادگی علی الخصوص خانه ها و املاک پدری با تاکید بر محل قرار گرفتن آن ها، مانور بر روی مدل ماشین، مدل لباس، سفرهای خارجی و ... به هنگام هر قرار ملاقات کاری یا غیرکاری است. رفتار بچه گانه و احساس زیبایی مفرط از عوارض شناخته شده ی این نوع حماقته؛ این گروه معمولا برای نشون دادن میزان روشن فکری خود جملاتی از علی شریعتی، سارتر و مارکس حفظ نموده و در مواقعی که حس می کنن بار علمی طرف مقابل از اونا بیشتره، بدون توجه به نزدیکی معنایی جملات مذکور، با موضوع مورد بحث، بلغور می کنن. .. برای هیچكدوم از انواع حماقتهاي فوق تاکنون درمان موثری شناخته نشده:icon_pf (34): __________________ 22 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بعضیام خودشونو آخر علم و دانش میدونن 11 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بعضیا خیلییییییی بی فکر حرف میزنن یجورایی زبونشون تلخه و خودشون اینو قبول ندارن و وقتی یکی ازشون برنجه فک میکنن مشکل از طرفه که بی جنبه ست ،نه از خودش! 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ دورو برم زیاده از این آدمای مزخرف ........... من کلا آدم ستیزه جویی نیستم و خیلی آرومم ولی وای به حال روزی که بعضی از این آدما خیلی رو مخم راه برند ........... انقدر بد ضایشون میکنم که دیگه هوس نکنه پیش من احساس برتری کنه .......... چون خودم برترم مرسی از مطلبت شقایق ......... انصافا تالار گفتگوی آزاد خوب داره جلو میره تشکر از شما و حامد 10 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مطلبي هست كه از مدتها تو ذهنم مونده و شايد بد نباشه اينجا مطرحش كنم،دوستاني هم كه در اين خصوص حرفي براي گفتن دارن خوشحال ميشم در اين بحث كه گفتگوي آزاد هم هستش شركت كننمسئله اي كه هممون و يا اكثر قريب به اتفاق ماها باهاش مواجه شديم اينه كه همیشه افرادی هستن که خودشون رو از بقیه برتر میدونن! این برتری که معمولا از حماقت اون ها ناشی میشه میتونه اَشکال مختلفی داشته باشه : - بعضی ها به واسطه ی اینکه خودشون رو در صراط مستقیم میدونن و معتقدند هر راهی به جز راه اون ها، هر فکری به جز فکر اون ها و هر حرفی به جز حرف اون ها گمراهی محضه، خودشون رو برتر از بقیه می پندارن! اثرات بیرونی این گونه از حماقت در قالب نصیحت دیگران و قضاوت های سطحی و تهمت و افترای بی پایه و اساس و در نهایت استفاده از (به قول خودشون) برهان های دینی و جملات روشنفکرنماهای مذهبی است که در اکثر موارد هیچ ربطی به اصل مسئله نداره و صرفا به امید تاثیر گذاری در طرف مقابل و فرار از مباحثه ی مستدل و علمی بیان میشه! لازم به ذکره که این خطرناک ترین نوع حماقته که میتونه به راحتی جامعه رو به ورطه ی نابودی بکشه و متاسفانه در جامعه ی ما تبدیل به یک اپیدمی شده! - بعضی ها به واسطه بچه تهرون بودن خودشون رو از نظر شعور و فرهنگ یک سر و گردن از غیر تهرانی ها بالاتر میدونن!( البته بلانسبت دوستان گل تهرانی) اثرات بیرونی این نوع حماقت "بچه شهرستانی" خطاب کردن غیرتهرانی ها و تعریف و تجمید افراطی و غلو گونه از شهر تهران و تبادل دل و قلوه ی فراوان هنگام رویارویی با یک تهرانی دیگه در یک جمع غیرتهرانی ست! این عده برای خودشون یک حصار ایجاد کردن که در محدوده ی اون به خودشون اجازه میدن با هر کسی هر شوخی ای کرده و هر حرفی رو به زبون بیارن، اگر کسی از حرکات اون ها در این محدوده برنجه دال بر بی جنبگی او بوده و اگر کسی خارج از این محدوده باهاشون برخورد کند نشانه ی بی فرهنگی او تلقی خواهد شد! - بعضی ها به واسطه ی اموال و دارایی های منقول و غیرمنقول پدرش یا خانواده شون، خودشون رو از بقیه بالاتر می دونن! .. اثرات بیرونی این نوع حماقت، لیست کردن تمام اموال و دارایی های خانوادگی علی الخصوص خانه ها و املاک پدری با تاکید بر محل قرار گرفتن آن ها، مانور بر روی مدل ماشین، مدل لباس، سفرهای خارجی و ... به هنگام هر قرار ملاقات کاری یا غیرکاری است. رفتار بچه گانه و احساس زیبایی مفرط از عوارض شناخته شده ی این نوع حماقته؛ این گروه معمولا برای نشون دادن میزان روشن فکری خود جملاتی از علی شریعتی، سارتر و مارکس حفظ نموده و در مواقعی که حس می کنن بار علمی طرف مقابل از اونا بیشتره، بدون توجه به نزدیکی معنایی جملات مذکور، با موضوع مورد بحث، بلغور می کنن. .. برای هیچكدوم از انواع حماقتهاي فوق تاکنون درمان موثری شناخته نشده:icon_pf (34): __________________ اینایی که قرمز کردم خیلی آدمای ضایع و خزی هستن... 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ دورو برم زیاده از این آدمای مزخرف ........... من کلا آدم ستیزه جویی نیستم و خیلی آرومم ولی وای به حال روزی که بعضی از این آدما خیلی رو مخم راه برند ........... انقدر بد ضایشون میکنم که دیگه هوس نکنه پیش من احساس برتری کنه .......... چون خودم برترم مرسی از مطلبت شقایق ......... انصافا تالار گفتگوی آزاد خوب داره جلو میره تشکر از شما و حامد ایول به ضد حالت ممنون از لطفت 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ این حسادت بود یا شکایت شقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ این حسادت بود یا شکایت شقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این متن بیشتر انتقاد بود :icon_pf (34): حسادت و از کجاش پیدا کردی من نمیدونم 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ زیاد بود نگاه کلی انداختم عزیزم..در کل قبول دارم ولی اون نکته بچه تهران رو که گفتی باید بگم این برخوردها همه جا هست.تو هر شهرستانی بری هست..همه همشهری خودشون تحویل میگیرن و به به و چه چه میکنن.. اینو دارم میگم چون 6 ساله بیرون از شهر خودم که تهران باشه دارم زندگی میکنم و هر روز این چیزهارو دیدم... فقط تهرانی ها نیستن.. 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ زیاد بود نگاه کلی انداختم عزیزم..در کل قبول دارم ولی اون نکته بچه تهران رو که گفتی باید بگم این برخوردها همه جا هست.تو هر شهرستانی بری هست..همه همشهری خودشون تحویل میگیرن و به به و چه چه میکنن.. اینو دارم میگم چون 6 ساله بیرون از شهر خودم که تهران باشه دارم زندگی میکنم و هر روز این چیزهارو دیدم... فقط تهرانی ها نیستن.. عزیزم اون مثالی بود که زدم همه جا همینه الان تو شهر ما هم خودشون و از نژاد برتر میدونن مثلا میگن ماها خیلی آدامی خوبی هستیم اگه میبینی بی بندباری و ... شده بچه ها شهر ما نیستن بچه هایی هستن که از شهر دیگه اومدن در صورتی که خود من میبینم که بچه هاشون چه کارا که نمیکنن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ عزیزم اون مثالی بود که زدم همه جا همینه الان تو شهر ما هم خودشون و از نژاد برتر میدونن مثلا میگن ماها خیلی آدامی خوبی هستیم اگه میبینی بی بندباری و ... شده بچه ها شهر ما نیستن بچه هایی هستن که از شهر دیگه اومدن در صورتی که خود من میبینم که بچه هاشون چه کارا که نمیکنن:icon_pf (34): فکر کنم اسم نیاریم بهتر باشه واقعا نژادپرستی درد بزرگ دوره ماست :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ فکر کنم اسم نیاریم بهتر باشهواقعا نژادپرستی درد بزرگ دوره ماست :icon_pf (34): مگه من اسم شهرمون و گفتم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ مگه من اسم شهرمون و گفتم اسم شهر منو که گفتی 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اسم شهر منو که گفتی :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ - بعضی ها به واسطه بچه تهرون بودن خودشون رو از نظر شعور و فرهنگ یک سر و گردن از غیر تهرانی ها بالاتر میدونن!( البته بلانسبت دوستان گل تهرانی) اثرات بیرونی این نوع حماقت "بچه شهرستانی" خطاب کردن غیرتهرانی ها و تعریف و تجمید افراطی و غلو گونه از شهر تهران و تبادل دل و قلوه ی فراوان هنگام رویارویی با یک تهرانی دیگه در یک جمع غیرتهرانی ست! این عده برای خودشون یک حصار ایجاد کردن که در محدوده ی اون به خودشون اجازه میدن با هر کسی هر شوخی ای کرده و هر حرفی رو به زبون بیارن، اگر کسی از حرکات اون ها در این محدوده برنجه دال بر بی جنبگی او بوده و اگر کسی خارج از این محدوده باهاشون برخورد کند نشانه ی بی فرهنگی او تلقی خواهد شد! - _pf (34): __________________ این تهرانی بودنشون منو کشته:w00: اون اوایل منو به گریه مینداختن واقعا:w00: بعدش هم سر تحقیق درس ادبیات حالشونو گرفتم و استادمونم تایید کرد زیاد بود نگاه کلی انداختم عزیزم..در کل قبول دارم ولی اون نکته بچه تهران رو که گفتی باید بگم این برخوردها همه جا هست.تو هر شهرستانی بری هست..همه همشهری خودشون تحویل میگیرن و به به و چه چه میکنن.. اینو دارم میگم چون 6 ساله بیرون از شهر خودم که تهران باشه دارم زندگی میکنم و هر روز این چیزهارو دیدم... فقط تهرانی ها نیستن.. مریم جان ناراحت نشو اما واقعا اون اوایل کلی عصبی میشدیم نمیگم همه اینطوری ان دوستای خوب هم داشتیم اما اخرش همه میگفتن اینجاییا اینطورن اونجاییا اونطورن ما هم دیدیم نه هر چی منطقی میگیم باز مسخره میکنن ما هم شروع کردیم به روش خودشون عمل کردنتاکید میکنم دوستای تهرانی خوبی هم داشتیم اما 99% غرور تهرانی بودن داشتن که من نمیدونم چه برتریه که ما درک نکردیم اما بهترین دوستای من ترکای تبریز بودن خدا وکیل معرفتی که تو اینا دیدم تو هیچکدوم از بچه ها ندیدم رشتی هم که تو یونی کم داریم 5 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ اون بچه تهرونه که تو دانشگاه ما خیلی مد شده یارو بومیه فک میکنه کسی نمشناستش برمیداره با گوشیش صحبت میکنه میگه اره مامان خلاص شم بلیط بگیرم بیام:jawdrop: بعضی از دانشجوهای تهروونی هم ادب رو به تمام معنی تکمیل کردن سر یه امتحانی میخواستن اون امتحان رو لغو کنن و خب این غیر ممکن هستش بعد من و چند تا از دوستام که خب چندتاشون زنجانی بودن و چندتای دیگه تبریزی بودن مخالفت کردیم و ایشون صاف صاف تو چشمهای ما نگاه کردن و گفتن چی بهتون بگیم اخه بچه شهرستانین دیگه نمیفهمین یه بارم من داشتم میرفتم دانشگاه بعد توی مسیر من بی نهایت چراغ قرمز هست و تقریبا کنار هر چراغ دو تا افسر وای میستن بعد گوشی من زنگ خورد و من جواب ندادم خب ترسیدم جریمه شم رسیدم دانشگاه چند تا از این دوستای تهرونیم گفتن چرا چواب نمیدادی گفتم پشت فرمون بودم نمیشد برگشتن گفتن دهاتی ندید بدید الحق که شهرستانی حالا بماند که هر بار دانشگاهیم خودشونو به ما بند میکنن خدا من چی بگم اخه:w00: 7 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ چه شگفتی هایی در این جهان خلقت هست و بنده ازش بی خبرم... یعنی تهرانی بودن افتخار کردن هم داره ؟ پس من تا حالا خیلی عقب مونده بودم... 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ چه شگفتی هایی در این جهان خلقت هست و بنده ازش بی خبرم... یعنی تهرانی بودن افتخار کردن هم داره ؟ پس من تا حالا خیلی عقب مونده بودم... هر جایی باشی باید انسان باشی 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ تو همه جا اين مشكل هست...تو دانشگاه ما هم يكسره ميگن فلاني تهرانيه پس خوبه...اون يكي شهرستانيه پس... من واقعا ميمونم...ميگم آخه كي گفته تهرانيا همشون خوبن؟ خيلي از شهرستانيا شخصيتشون خيلي خيلي خيلي بهتره...انسانيت دارن... همين كه خودشونو گم نكردن خيلي ارزش داره امروز تو مترو داشتم با دوستم حرف ميزدم...يهو يه دختره كه كنارمون نشسته بود برگشته بهم ميگه شما دانشگاهم ميري؟ گفتم آره...چطور؟ گفت متولد چندي...گفتم 70!...گفت چه ماهي...يه ذره نگاش كردم...رومو كردم اونور پشيمون شدم از اينكه بهش گفتم ميرم دانشگاه...كاش ميگفتم مهد كودك 5 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ گفت متولد چندي...گفتم 70!...گفت چه ماهي...يه ذره نگاش كردم...رومو كردم اونور ینی ماهش انقد تاثیر داره شاید منظور دیگه ای داشته :ws2: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده