رفتن به مطلب

من اگه پدر یا مادر بودم

ارسال های توصیه شده

کسی که میگه بچه نمی خوام که از خودراضی تره ...شایدم فرار از قبول مسئولیته !!!!!!

خودمونیم ... به جا اینکه بگیم زندگی سخته و همش مصیبته و اینا... فرزندمون رو از اول قوی بار بیاریم که در مواجه با مشکلات نگه خودموم میشکم ... چقدر بدبختم ... :ws37:

دست شما درد نکنه :banel_smiley_4:

من چرا باید یه موجودی رو بدون خواست خودش بیارم تو این دنیا که بخواد در زندگیش با مشکل روبه رو بشه که حالا بیام قوی بارش بیارم؟؟ :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من اگه بچه داشته باشم

اول از همه میزنم تو سرش که غلط میکنی اسم ازدواجو بیاری:vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7

دوم اینکه اگه بخواد ازدواج کنه باید فامیل یاشه و یا نهایتش آشنای آشنا:femenist:

مشکلی که خودم چند سال درگیرشم:w74:

تازشم داماد خودمم انتخاب کردم:aghosh::ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من اگه بچه داشته باشماول از همه میزنم تو سرش که غلط میکنی اسم ازدواجو بیاریدوم اینکه اگه بخواد ازدواج کنه باید فامیل یاشه و یا نهایتش آشنای آشنامشکلی که خودم چند سال درگیرشمتازشم داماد خودمم انتخاب کردم

فامیل باشه که پس فردا نوه ات خدای نکرده یه مشکلی پیدا کنه؟؟؟

ازدواج فامیلی اصلا خوب نیست

• Like 4
لینک به دیدگاه
من اگه بچه داشته باشماول از همه میزنم تو سرش که غلط میکنی اسم ازدواجو بیاریدوم اینکه اگه بخواد ازدواج کنه باید فامیل یاشه و یا نهایتش آشنای آشنامشکلی که خودم چند سال درگیرشمتازشم داماد خودمم انتخاب کردم

:jawdrop::jawdrop:

بابا تو چرا اینقدر سخت میگیری؟:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:jawdrop::jawdrop:

بابا تو چرا اینقدر سخت میگیری؟:banel_smiley_4:

من همش به این فکر میکنم که اگه مامانم تو سرم زده بود و نشسته بودم سرجام الان خیلی خوشبخت بودم

• Like 2
لینک به دیدگاه
دست شما درد نکنه :banel_smiley_4:

من چرا باید یه موجودی رو بدون خواست خودش بیارم تو این دنیا که بخواد در زندگیش با مشکل روبه رو بشه که حالا بیام قوی بارش بیارم؟؟ :banel_smiley_4:

خواهش می کنم :ws3:

خب شما داری صورت مسئله رو پاک می کنی ... زندگی بدون مشکلات مگه میشه؟! :JC_thinking:

این بود نظر من !! :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خواهش می کنم :ws3:

خب شما داری صورت مسئله رو پاک می کنی ... زندگی بدون مشکلات مگه میشه؟! :jc_thinking:

این بود نظر من !! :ws37:

میخوای 4 تا دیگه هم بگو :banel_smiley_4:

بچه دار نشدن پاک کردن کدوم صورت مساله است؟؟ اگر مساله از اول نوشته نشه نیازی هم نیست که پاک بشه

• Like 2
لینک به دیدگاه

من اگه یه روز یه روز مامان بشم...

اول از همه کار و ادامه تحصیل و پیشرفت و ........... میذارم کنار...یه مامان 24 ساعته میشم...اون قدر دلم میخواست مامان خودم این جوری بود که نگو...

• Like 6
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان

عرض کنم خدمت شقایق عزیز

تاپیک خوبیه میتونه ادامه دار هم باشه

من اگه پدر یا مادر بودم به بچه هام میگفتم عزیزانم

1.جو گیر نشوید هر گز و هر گز

2. مخصوصا جو تاپیک زنی شما رو نگیره به عبارتی ای عزیزانم عشق تاپیک نشوید و اگه عشق تاپیک شدید و یکی دو نفر یا مثلا حتی 7 نفر اومدن بهت گفتن بههههههههههههههههه بهههههههههههههه و چه چههههههههههههه و یه 10/20 تا تنکس زیر تاپیکت سبز شد یه وقت فکر نکنی علامه ی دهر شدی چون این جو تاپیک زنی اگه بگیردت گاه مجبوری خالی هم ببندی یعنی یه چرند پرند هم بعد از کلی فکر کردن و صرف وقت کثیفت سر هم کنی و بی مدرک ارسالش کنی و به خورد خلق الله بدی

یا مثلا واسه اینکه دیگه تاپیک های ابدوغ خیاریت تموم شده و نمیدونی چیکار کنی حتی مجبور میشی امار همه ی کس و کار خودت رو روکنی که مثلا اونا چیکاره هستند تا بیایند و بهت احسنت بگویند یعنی تنکسی نثارت کنند اها بعدش هم ای دختران و پسرانم بابا این همه هی چیز های تکراری نگین عزیزم مثلا تو ای دختر پر روی من بابا همه فهمیدن تو نوشابه ی زرد دوست داری دیگه هی نگو حال ادم وادم ازت بهم میخوره از بس تکراری گفتی اصلا قیافه خودت رو دیدی عزیزم شکل یه خمیازه شدی بجون من که بابات باشم گفتنش اصلا اشکالی نداره دخترم ولی تکرارش و اینکه به عنوان یه جوان ایرانی بهش افتخار کنی بده بده بده خیلی بده میدونی اگه مثلا الان یه ژاپونی بیاد این سایت و بره سراغ تاپیکات و یا پستات رو ببینه کلی به ریش ما ایرانی ها که این همه استعداد اعلام افتخار به این چیز ها رو داریم ببینه و بخونه حسابی بهمون میخنده

دخترانم و پسران البته خیلی چیز ها هست که بگم و لی فعلا همینا رو هم گوش کنی خیلی زیاده

لینک به دیدگاه
عرض کنم خدمت شقایق عزیز

تاپیک خوبیه میتونه ادامه دار هم باشه

من اگه پدر یا مادر بودم به بچه هام میگفتم عزیزانم

1.جو گیر نشوید هر گز و هر گز

2. مخصوصا جو تاپیک زنی شما رو نگیره به عبارتی ای عزیزانم عشق تاپیک نشوید و اگه عشق تاپیک شدید و یکی دو نفر یا مثلا حتی 7 نفر اومدن بهت گفتن بههههههههههههههههه بهههههههههههههه و چه چههههههههههههه و یه 10/20 تا تنکس زیر تاپیکت سبز شد یه وقت فکر نکنی علامه ی دهر شدی چون این جو تاپیک زنی اگه بگیردت گاه مجبوری خالی هم ببندی یعنی یه چرند پرند هم بعد از کلی فکر کردن و صرف وقت کثیفت سر هم کنی و بی مدرک ارسالش کنی و به خورد خلق الله بدی

یا مثلا واسه اینکه دیگه تاپیک های ابدوغ خیاریت تموم شده و نمیدونی چیکار کنی حتی مجبور میشی امار همه ی کس و کار خودت رو روکنی که مثلا اونا چیکاره هستند تا بیایند و بهت احسنت بگویند یعنی تنکسی نثارت کنند اها بعدش هم ای دختران و پسرانم بابا این همه هی چیز های تکراری نگین عزیزم مثلا تو ای دختر پر روی من بابا همه فهمیدن تو نوشابه ی زرد دوست داری دیگه هی نگو حال ادم وادم ازت بهم میخوره از بس تکراری گفتی اصلا قیافه خودت رو دیدی عزیزم شکل یه خمیازه شدی بجون من که بابات باشم گفتنش اصلا اشکالی نداره دخترم ولی تکرارش و اینکه به عنوان یه جوان ایرانی بهش افتخار کنی بده بده بده خیلی بده میدونی اگه مثلا الان یه ژاپونی بیاد این سایت و بره سراغ تاپیکات و یا پستات رو ببینه کلی به ریش ما ایرانی ها که این همه استعداد اعلام افتخار به این چیز ها رو داریم ببینه و بخونه حسابی بهمون میخنده

دخترانم و پسران البته خیلی چیز ها هست که بگم و لی فعلا همینا رو هم گوش کنی خیلی زیاده

:jawdrop:

الان اون جو گیری که گفتی منظورت منم:banel_smiley_4:

اگه منم که فقط 3 تا تاپیک ول دادم:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان
:jawdrop:

الان اون جو گیری که گفتی منظورت منم:banel_smiley_4:

اگه منم که فقط 3 تا تاپیک ول دادم:ws44:

نه عزیزم ای وایییییییییییییییییییییییییی :ws27::ws27::cryingf::cryingf: اگه منظورم تو بودی که اصلا در این تاپیک هم شرکت نمیکردم کلی گفتم :ws3:

لینک به دیدگاه

نه عزیزم ای وایییییییییییییییییییییییییی :ws27::ws27::cryingf::cryingf: اگه منظورم تو بودی که اصلا در این تاپیک هم شرکت نمیکردم کلی گفتم :ws3:

:ws3:خب حالا چرا با جیغ و داد گریه میکنی:w00:

ممنون که شرکت کردی:icon_gol::icon_redface:

لینک به دیدگاه

همیجوری اتفاقی دیدم گفتم .

منم یه چندتا رو بگم.

1- مستندهای علمی ببینید .

2- تلویزیون کم نگاه کنید .

3- سعی کن ادم باشی . بچه جان .!:ws3:

4- جون مادرت بزار بخوابم .!

5- کتاب زیاد بخون . خصوصا اشعار ایران کهن .

6- شاهنامه فردوسی . رو جایگزین کتاب داستان حسن کچل و کدو .... و هر شب بخون .

7- فکر کن و سوال زیاد بپرس.

8- دیگه حوصله ندارم . برو . بعدا بیا .! :banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

کسی که میگه بچه نمی خوام که از خودراضی تره ...شایدم فرار از قبول مسئولیته !!!!!!

خودمونیم ... به جا اینکه بگیم زندگی سخته و همش مصیبته و اینا... فرزندمون رو از اول قوی بار بیاریم که در مواجه با مشکلات نگه خودموم میشکم ... چقدر بدبختم ... :ws37:

دوست عزیز اونی که میگه بچه نمیخواد از خود راضی نیست بلکه جو جامعه رو میسنجه اگر یه نگاه به اطرافت بندازی متوجه مشکلات دختر پسرا میشی مثلا مشکل دخترا

1. مشکل ازدواجشون که سن ازدواج رفته بالا و کمتر براشون خواستگار میاد
  2. مشکل حجابشون
  3. .....................

حال مشکل پسرا

1. مشکل سربازیشون
  2. کارشون
  3. ازدواجشون
  4. ..........

مگر نه اینکه ما داریم با این مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم

مگر نه اینکه ناراحتی های عصبی بیشترین امارش مال جون ها و نو جون های ماست

چرا سکته توی سن جونی بیشتر شده

شاید اگر ما بچه ای داشته باشیم بتونیم از لحاظ مالی تامینش کنیم اما واقعا میتونیم در برابر حوادث جامعه هم ایمنش کنیم

قبول شدن دانشگاه

ازدواج

کار

و هزارن مسئله اجتماعی دیگه که دست پدر و مادر نیست

وقتی طرف دچار مشکل عشقی میشه هیچکس نمیتونه مشکلش رو حل کنه

ابوالعلای معری شاعری بود داده روی سنگ قبرش نوشته اند این جنایتی بود که پدرم در حقم کرد و من در حق دیگری نکردم

• Like 7
لینک به دیدگاه
دوست عزیز تونی که میگه بچه نمیخواد از خوراضی نیست بلکه جو جامعه رو میسنجه اگر یه نگاه به اطرافت بندازی متوجه مشکلات دختر پسرا میشی مثلا مشکل دخترا

1. مشکل ازدواجشون که سن ازدواج رفته بالا و کمتر براشون خواستگار میاد
  2. مشکل حجابشون
  3. .....................

کی گفته من خواستگار ندارم؟؟ :w58: خیلی هم دارم ولی وقتی تو این مملکت موجود درجه 2 هستم، هیچ حقی ندارم،وظیفه ام بچه داری و شوهرداری،شخصیتم لگدمال میشه، برای چی باید تن به این همه خفت بدم؟؟ خفتی که یه عده میگن تازه تقصیر خودمه... بعد بزنه و دختر دار هم بشم..یکی عین خودم درست کنم؟؟ برای چی؟؟

این تازه یک گوشه اش بود..بماند از بی کاری و بی پولی و آینده تاریک و...

• Like 3
لینک به دیدگاه
من همش به این فکر میکنم که اگه مامانم تو سرم زده بود و نشسته بودم سرجام الان خیلی خوشبخت بودم

کی گفته من خواستگار ندارم؟؟ :w58: خیلی هم دارم ولی وقتی تو این مملکت موجود درجه 2 هستم، هیچ حقی ندارم،وظیفه ام بچه داری و شوهرداری،شخصیتم لگدمال میشه، برای چی باید تن به این همه خفت بدم؟؟ خفتی که یه عده میگن تازه تقصیر خودمه... بعد بزنه و دختر دار هم بشم..یکی عین خودم درست کنم؟؟ برای چی؟؟

این تازه یک گوشه اش بود..بماند از بی کاری و بی پولی و آینده تاریک و...

عزیزم کسی به تو نگفت من منظورم اکثر دخترای جامعه بود ایا میخوام بدونم مادر تو همسن تو بوده مجرد بوده والا مادر من همسن من که بوده دو تا بچه هم داشته خوب نتیجه میگیریم سن ازدواج رفته بالا اگر خواستگار کمتر هست به خاطر اینه که پسرا

مشکل سر بازی دارند

مشکل سر مایه برای شروع کار دارند

مشکل کار دولتی و استخدامی دارند

مشکل خرج عروسی رو دادن

گیرم که تمام این مشکلات هم حل بشه اونا دیگه به سنی رسیدند که حال و حوصله جنگولک بازی و ازدواج ندارند و ترجیح میدن بقیه عمر رو به گشت و گذار بگذروند و الا دخترا هیچ مشکلی ندارند

مشکل دختر رو من دختر بودم توی خانوادگی که تقریبا ازاد گذاشتنم ولی از دختر متنفرم چون همه جا بهش ظلم شده و حقش خوردن

• Like 3
لینک به دیدگاه
عزیزم کسی به تو نگفت من منظورم اکثر دخترای جامعه بود ایا میخوام بدونم مادر تو همسن تو بوده مجرد بوده والا مادر من همسن من که بوده دو تا بچه هم داشته خوب نتیجه میگیریم سن ازدواج رفته بالا اگر خواستگار کمتر هست به خاطر اینه که پسرا

مشکل سر بازی دارند

مشکل سر مایه برای شروع کار دارند

مشکل کار دولتی و استخدامی دارند

مشکل خرج عروسی رو دادن

گیرم که تمام این مشکلات هم حل بشه اونا دیگه به سنی رسیدند که حال و حوصله جنگولک بازی و ازدواج ندارند و ترجیح میدن بقیه عمر رو به گشت و گذار بگذروند و الا دخترا هیچ مشکلی ندارند

مشکل دختر رو من دختر بودم توی خانوادگی که تقریبا ازاد گذاشتنم ولی از دختر متنفرم چون همه جا بهش ظلم شده و حقش خوردن

بله..مادر من همسن من بود مجرد بود... ولی خب بله سن ازدواج رفته بالا..دلائلش رو هم شما زحمت کشیدی نوشتی... منم از این دخترهایی نیستم که دنبال تفریح و خوشگذرونی و گشت و گذار باشن..همیشه تو خونه هستم..تفریحی ندارم که بگم ازدواج باعث میشه بهشون نرسم ولی واقعا ازدواج به قول شما جنگولک بازیه..تو ازدواج به آدم ظلم میشه..حقش خورده میشه آخرشم تقصیر خودشه..

حالا برای چی باید کی دیگه رو بیارم اینارو تجربه کنه!

• Like 3
لینک به دیدگاه
من که دربست در خدمت بچه هامم

فکر نکنم چیزی براشون کم گذاشته باشم

باید از خودشون بپرسم

:ws52:

به نظراتشون احترام میذاری؟

بین دختر و پسر فرق نمیذاری؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...