شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ رفتم تو بالکن،ظهر زمستونه و آفتاب بیجونبه برادرم میگم میدونی تو این هوا چی میچسبه؟ میگه بمبارون هوایی با یه همچین خانوادهای زندگی میکنم بد زمونه ای شده توقع ها زیاد شده بچه ها عشق جنگیدن و پریدن دارن کلا با بچه ها سر و کله زده خیلی سخته:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ رفتم تو بالکن،ظهر زمستونه و آفتاب بیجونبه برادرم میگم میدونی تو این هوا چی میچسبه؟ میگه بمبارون هوایی با یه همچین خانوادهای زندگی میکنم چه برادر باحالی داری راس گفته خو 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ بد زمونه ای شده توقع ها زیاد شده بچه ها عشق جنگیدن و پریدن دارن کلا با بچه ها سر و کله زده خیلی سخته:banel_smiley_52: احساسات هاليشون نيست كه ! 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ چه برادر باحالی داری راس گفته خو داداششو نديدي 2 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ تربیت خیلی تاثیر داره .. ولی زیاد سخت نگیرین اگه با تربیت خوب بچه خوب مید که الان ..... ول کن بابا ... پیغمبراش هم کارشون رو خوب بلد نبودن 9 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ ارزوهای خودمو بهش تحمیل نمیکنم و احساسشو جدی میگیرم بچه ها خواهشا اسپم نکنید تاپیک خوبیه 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من اگر مادر شدم همه جوره با بچه ام کنار میام یجوری باهاش رفتار میکنم که دوست و رفیق و همدلش باشم ..... مهربون باشه با تربیت باشه ولی اگر کسی بهش زور گفت یا خواست حقشو پایمال کنه جلوش کوتاه نیاد به هیچ عنوان..........توی هر سنی هم که بود نیازهای آموزشیشو براش فراهم میکنم ......... نمیذارم لجباز و بدجنس بار بیاد.........لوسم نشه و از همون اولشم هم روی پاهای خودش وایسه با کنترل نامحسوس مامانیش..................حالشو ببره در زندگی 6 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من اگر مادر بودم..... مگه بیکارم؟؟؟ خودم چه خیری دیدم که بخوام چند تا دیگه رو بیارم ؟ 6 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ البته منم دلم نمیخواد بچه بارم توی این دنیای بد............ولی اگر آوردم اینطوری می تربیتمش 4 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من اگه بچه داشتم بهش مي گفتم احساساتشو كنترل كنه ورفيقاي اصلي پدر مادرشن در مورد چهره هاي معروف گذشته براش مي گم جهت تجربه. به علايقش در مورد هر چي تشويقش مي كنم نه تحميل .فحش ياد نگيره از همه مهمتر احترام به بزرگتر حتما مغرور نباشه. دوست دارم موسيقي ياد بگيره .:icon_gol:شقايق كار خوبي كردي جالب بود 5 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بزرگترين جنايت بعد از ازدواج بچه دار شدنه مگر ما خودمون چه خيري ديديم كه بچمون بببينه 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من اگه بچه داشتم بهش مي گفتم احساساتشو كنترل كنه ورفيقاي اصلي پدر مادرشن در مورد چهره هاي معروف گذشته براش مي گم جهت تجربه. به علايقش در مورد هر چي تشويقش مي كنم نه تحميل .فحش ياد نگيره از همه مهمتر احترام به بزرگتر حتما مغرور نباشه. دوست دارم موسيقي ياد بگيره .:icon_gol:شقايق كار خوبي كردي جالب بود خوبه اگه این روال و بخوای پیش بگیری بچت تربیت خوبی خواهد داشت خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ بزرگترين جنايت بعد از ازدواج بچه دار شدنه مگر ما خودمون چه خيري ديديم كه بچمون بببينه :jawdrop: جنایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: نه بابا دیگه به هین وخامت هم نیست بچه هم شیرینیه خودش و داره خستگی یه روز و با شیرین زبونیش از تن بیرون میبره 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ رفتم تو بالکن،ظهر زمستونه و آفتاب بیجونبه برادرم میگم میدونی تو این هوا چی میچسبه؟ میگه بمبارون هوایی با یه همچین خانوادهای زندگی میکنم :ws28: خووووووووووووب احساساتتو عقیم کرده عین داداش من:pichak29: 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ :jawdrop:جنایت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:jawdrop: نه بابا دیگه به هین وخامت هم نیست بچه هم شیرینیه خودش و داره خستگی یه روز و با شیرین زبونیش از تن بیرون میبره خب مشكل ما همينه ما ايراني ها از خود راضي هستيم و همه چيز رو براي خستگي و دل خودمون ميخوايم بچه ميخواييم چون باعث دوام زندگي ميشه خستگيمون رو در مياره چون لبخندش شيرينه شيرين زبونه بعد ها عصاي دستمونه اگر به جايي برسه باعث ابرو ريشه است و نسلمون دوام مياره يكي بايد باشه تا ارث و ميراثمون بهش برسه يكي بايد باشه مراسم ختممون رو گرم دوران پيري تنها نباشيم .......................... و هزاران دليل ديگه بچه خوبه اما زماني كه بتوني تمام نياز هاي مالي رو برطرف كني باز هم در اون صورت نياز اجتماعيش دست ما نيست 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خب مشكل ما همينه ما ايراني ها از خود راضي هستيم و همه چيز رو براي خستگي و دل خودمون ميخوايمبچه ميخواييم چون باعث دوام زندگي ميشه خستگيمون رو در مياره چون لبخندش شيرينه شيرين زبونه بعد ها عصاي دستمونه اگر به جايي برسه باعث ابرو ريشه است و نسلمون دوام مياره يكي بايد باشه تا ارث و ميراثمون بهش برسه يكي بايد باشه مراسم ختممون رو گرم دوران پيري تنها نباشيم .......................... و هزاران دليل ديگه بچه خوبه اما زماني كه بتوني تمام نياز هاي مالي رو برطرف كني باز هم در اون صورت نياز اجتماعيش دست ما نيست همه اینا درسته چون ما آدما از خود راضییم ولی بدون بچه زندگی لذتی نداره تا نری تو زندگی این حرف و شاید نتونی درک کنی 3 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ من وقتی مادر بشم، دلم می خواد واقعا یه بچه مودب تربیت کنم...دلم می خوام یه دوستی نزدیک و صمیمانه باهاش داشته باشم.یه رابطه عاطفی دو طرفه.نمیخوام فکر کنه طرز فکرمون خیلی با هم فرق داره یا از پدرو مادرش فراری باشه :icon_redface: 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ خب مشكل ما همينه ما ايراني ها از خود راضي هستيم و همه چيز رو براي خستگي و دل خودمون ميخوايمبچه ميخواييم چون باعث دوام زندگي ميشه خستگيمون رو در مياره چون لبخندش شيرينه شيرين زبونه بعد ها عصاي دستمونه اگر به جايي برسه باعث ابرو ريشه است و نسلمون دوام مياره يكي بايد باشه تا ارث و ميراثمون بهش برسه يكي بايد باشه مراسم ختممون رو گرم دوران پيري تنها نباشيم .......................... و هزاران دليل ديگه بچه خوبه اما زماني كه بتوني تمام نياز هاي مالي رو برطرف كني باز هم در اون صورت نياز اجتماعيش دست ما نيست قربون دستت که اینارو نوشتی 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ همه اینا درسته چون ما آدما از خود راضییم ولی بدون بچه زندگی لذتی نداره تا نری تو زندگی این حرف و شاید نتونی درک کنی موافقم .... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۸۹ کسی که میگه بچه نمی خوام که از خودراضی تره ...شایدم فرار از قبول مسئولیته !!!!!! خودمونیم ... به جا اینکه بگیم زندگی سخته و همش مصیبته و اینا... فرزندمون رو از اول قوی بار بیاریم که در مواجه با مشکلات نگه خودموم میشکم ... چقدر بدبختم ... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده