safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ in harfa chiye hod akhanoom.ma oomadim inja k az ham chiz yad begirim.shomam ye nemone kar bezarim motman bash hame azat heyli kara ya dmigirim 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۸۹ ممنون میشیم فارسی تایپ کنید 2 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ چشم.بخاطر گل روی محمد اقا فارسی 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام ، خوبین؟ بله، اسمم یه اسم ترکیه. در مورد اون پتو هم نه،در واقع آبجکت بود، البته ساختنش همچین سخت نیست، ولی چون اینجا منظور تمرین ویری بود، سریع با آبجکت ساختمش 5 لینک به دیدگاه
Farnaz.Kh 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : فرناز 2. رشته ی تحصیلی : معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : متوسط 4. میزان آشنایی با پلاگینvray :کمی 5. نمونه کار 8 لینک به دیدگاه
safarydecor 103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ اوکی.بله خوب.خوب یه نمونه حرفه ای زار.دوستانم ببینن اگه مشکلی داشتن سوال کنن.نمونه های منو دیدی؟ 1 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ 1. نام واقعیهدا 2. رشته ی تحصیلی برنامه ریزی شهری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس تری دی مکس بیلمیرم. 4. میزان آشنایی با پلاگین vray اینم بیلمیرم 5. نمونه کار زیاد دیدم! همینایی که عابدی گفت راستی خسته نباشین.....با این همه شاگرد زرنگ.....گمونم راه سختی در پیش دارین 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ همینایی که عابدی گفت راستی خسته نباشین.....با این همه شاگرد زرنگ.....گمونم راه سختی در پیش دارین مرسی عزیزم. لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۸۹ مرسی عزیزم. آقا تایپیک تخصصی ه .....اسپم نفرمایید:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، ۱۳۸۹ میلاد هستم شهرسازی میخونم ترم 6 با مکس تا حالا کار نکردم موتور رندر وی ری رو تو اسکچاپ تا حدودی بلدم 4 لینک به دیدگاه
beautiful_life 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۰ 1. نام واقعی : سجاد 2. رشته ی تحصیلی : مكانيك 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : 4. میزان آشنایی با پلاگین : 5. نمونه کار : نگرد.نيست.گشتم نبود :babygirl: 2 لینک به دیدگاه
parisaaa 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ 1.پريسا 2. رشته ی تحصیلی : ارشد معماري 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : نسبتا ميتونم بگم تسلط دارم 4. میزان آشنایی با پلاگین : تا حدودي با وي ري آشنا هستم اما نياز دارم به وي ري تسلط پيدا كنم 3 لینک به دیدگاه
parisaaa 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ عذر من يك سوال بي ربط دارم! كجا ميتونم سوالاي مربوط به تري دي يا وي ري رو بپرسم؟ شرمنده من تازه عضو شدم 1 لینک به دیدگاه
mehraz100 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1- نام واقعي:مهسا 2-رشته تحصيلي:كارشناسي معماري 3-ميزان آشنايي با max:هيچي 4-ميزان آشنايي با vary:استاد ياد بدي ياد مي گريم......:w410: 5-نمونه كار: به ياد داشته باش كه كوچكترين محبت ها از ضعيف ترين حافظه ها پاك نمي شود ميزان IQ:زييييييي......اد 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ عذر من يك سوال بي ربط دارم! كجا ميتونم سوالاي مربوط به تري دي يا وي ري رو بپرسم؟ شرمنده من تازه عضو شدم رفع اشکال 3Dmax ( 1 2) لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ثبت نام همچنان ادامه داره؟؟؟؟:Ghelyon: 1. نام واقعی : سميه 2. رشته ی تحصیلی : مهندسي مديريت پروژه 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : هيچي 4. میزان آشنایی با پلاگین : هيچي 5. نمونه کار : وقتي بلد نيستم چه نمونه كاري؟؟:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۰ ثبت نام همچنان ادامه داره؟؟؟؟:Ghelyon: 1. نام واقعی : سميه 2. رشته ی تحصیلی : مهندسي مديريت پروژه 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : هيچي 4. میزان آشنایی با پلاگین : هيچي 5. نمونه کار : وقتي بلد نيستم چه نمونه كاري؟؟:persiana__hahaha: نه ثبت نام تموم شده 2 لینک به دیدگاه
rasulzade 72 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ 1.نام واقعی مهران 2.رشته تحصیلی معماری 3.آشنایی با 3 دی مکس زیر صفر همراه با برف و بوران 4.آشنایی با نمنه ؟ چی؟ ها ؟ 5.نمونه کار شرمنده اخلاق ورزشی تون :ws44: 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نام واقعی:آلا رشته: معماری آشنایی با مکس: تازه دارم اشنا میشم( همین فیلم اموزشیا رو دانلود کردم ولی هنوز وقت نکردم ببینم) آشنایی با vray : ----- نمونه کار:----- لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده