pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سلام به همه ی دوستای خوبم اول یه توضیح بدم که برای کسی سوء تفاهم پیش نیاد این کلاسها در واقع یه سری کلاس حل تمرین هستش برای یادگیری بهتر برنامه 3دی مکس تضمین میکنم که با حضور در این کلاس ها به نحو چشم گیری توی این برنامه پیشرفت میکنید. برای ثبت نام فرم زیر را کامل کنید و در همین تاپیک قرار دهید: 1. نام واقعی 2. رشته ی تحصیلی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس 4. میزان آشنایی با پلاگین vray 5. نمونه کار 39 لینک به دیدگاه
رعد آسا 587 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ سعید دانشجوی کامپیوتر کمی بیشتر از مقدماتی هیچ اطلاعی از V ray ندارم :w14::w14::w14: 16 لینک به دیدگاه
ملیساا 5015 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : ملیسا 2. رشته ی تحصیلی : مهندسی کامپیوتر 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : هیچ آشنایی ندارم . 4. میزان آشنایی با پلاگین : هیچ آشنایی ندارم . 5. نمونه کار : 19 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی هادی ناصح 2. رشته ی تحصیلی مدیریت جهانگردی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس متاسفانه هیچی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray اینم هیچی 5. نمونه کار ندارم 15 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی محمد 2. رشته ی تحصیلی طراحی شهری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس تری دی مکس بیلمیرم. 4. میزان آشنایی با پلاگین vray اینم بیلمیرم 5. نمونه کار زیاد دیدم! 17 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی = ايليا 2. رشته ی تحصیلی = برق - گرافيك 3. میزان آشنایی با 3دی مکس = 0 4. میزان آشنایی با پلاگینvray و = 0 5. نمونه کار :aghosh: 16 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی محمد حسین 2. رشته ی تحصیلی مهندسی شهرسازی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس در حد مقدماتی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray هیچ! 5. نمونه کار با تری دی مکس خب این با تری دی مکس هست! رشته ما اسکچ آپ بیشتر بدردش میخوره! اینا نمونه کارمه! http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=43869&page=3 (پایین صفحه) 18 لینک به دیدگاه
afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : فاطمه 2. رشته ی تحصیلی : مهندسی کامپیوتر 3. میزان آشنایی با 3دی مکس : هیچ آشنایی ندارم 4. میزان آشنایی با پلاگین : هیچ آشنایی ندارم . 5. نمونه کار : 12 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ظرفیت کلاس پر نشده هنوز؟ 1. نام واقعی : محمد 2. رشته ی تحصیلی: شهرسازی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: هوچی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray: هوچی 5. نمونه کار: همچنان هوچی الان استاد پشیمون میشه، میگه اینا که هیچی بلد نیستن :icon_pf (34): 13 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی آرپاک 2. رشته ی تحصیلی مهندسی معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس تری دی مکس بیلمیرم. 4. میزان آشنایی با پلاگین vray اینم بیلمیرم 5. نمونه کار زیاد دیدم! 14 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : زهرا 2. رشته ی تحصیلی : علمی کاربردی نرم افزار کامپیوتر 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: مبتدی 4. میزان آشنایی با پلاگین vray : مبتدی 5. نمونه کار : آخرین کارم که تو پروفایلم هم هست ...: 10 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اول باید تشکر کنم بخاطر حضورتون 11 نفر تا حالا برای شرکت در کلاس ها اعلام آمادگی کردن امید وارم این تعداد خیلی بیشتر از این حرفا بشه 1. رعد آسا 2.ملیساا 3.هادی ناصح 4.sookut 5.Neutron 6.چکاوکـــــــــ 7.EmperorMHSN 8.afa 9.Mohammad.A 10.arpak 11. partow ثبت نام همچنان ادامه دارد 12 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : فاطمه 2. رشته ی تحصیلی : مهندسی معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: تا حد خوبی بلدم 4. میزان آشنایی با پلاگین vray : اینم بلدم 5. نمونه کار : زیاد دارم این یکیش 14 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : فاطمه2. رشته ی تحصیلی : مهندسی معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: تا حد خوبی بلدم 4. میزان آشنایی با پلاگین vray : اینم بلدم 5. نمونه کار : زیاد دارم این یکیش خیلی عالیه امیدوارم بتونیم از تجربیاتت سر کلاسامون استفاده کنیم و اما خودم 1. نام واقعی : مجتبی 2. رشته ی تحصیلی : ریاضیات کاربردی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: معتقدم هیچ کس این برنامه رو کامل بلد نیست پس امیدوارم با کمک هم بتونیم با ابعاد مختلف این برنامه بیشتر آشنا بشیم 4. میزان آشنایی با پلاگین vray : خوب گستردگی این پلاگین به اندازه خود مکس نیست ولی بازم کسی نمیتونه ادعا کنه که خیلی خوب با این پلاگین آشناست 5. نمونه کار : یه تست رندر چطوره 13 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : سپیده 2. رشته ی تحصیلی : مهندسی معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: تا حدی بلدم 4. میزان آشنایی با پلاگین vray : اینم خیلی کم 5. نمونه کار: به صورت تمرینی بوده کارم به صورت تخصوصی با ارائه نبوده :rose::rose::rose::rose: 13 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی آذر 2. رشته ی تحصیلی طراحی داخلی 3. میزان آشنایی با 3دی مکس در حال گذراندن دوره(تا حدودی) 4. میزان آشنایی با پلاگین vray در حال گذراندن دوره(تا حدودی) 5. نمونه کار بعد از تائید استاد به زودی میذارم تاریخ تائید: 89/11/28 15 لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی : مصطفی 2. رشته ی تحصیلی : ترم6معماری 3. میزان آشنایی با 3دی مکس: اسمشو شنیدم 4. میزان آشنایی با پلاگین vray : اینم اسمشو شنیدم 5. نمونه کار :بیشتر با cadکار کردم 3dمکس تا متریال کلاس رفتم بعدش دیگر ن لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1- سجاد 2- مهندسی مکانیک-مدیریت بازرگانی 3- تقریبا صفر 4- هیچی 5- بالطبع نداریم ممنون از مجتبی عزیز امیدوارم شروع وادامه این بحث کمک کنه تا بخوبی با این پروسه اشنا بشیم ممنون 13 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اول باید تشکر کنم بخاطر حضورتون 17 نفر تا حالا برای شرکت در کلاس ها اعلام آمادگی کردن امید وارم این تعداد خیلی بیشتر از این حرفا بشه 1. رعد آسا 2.ملیساا 3.هادی ناصح 4.sookut 5.Neutron 6.چکاوکـــــــــ 7.EmperorMHSN 8.afa 9.Mohammad.A 10.arpak 11. partow 12.معمار67سبز 13.pooran.mehr 14.sepide&alireza 15.niaz 16.~M~O~J~ 17.spow ثبت نام همچنان ادامه دارد 17 لینک به دیدگاه
a_Farzad 913 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ 1. نام واقعی:فرزاد 2. رشته ی تحصیلی: IT 3. میزان آشنایی با 3دی مکس:صفر 4. میزان آشنایی با پلاگین vray صفر 5. نمونه کار ندارم 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده