رفتن به مطلب

از منظری دیگر

Mahnaz.D

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 40
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

این اتفاقا فقط تو ایران میفته .. یکی از دختر خاله های منم همین مشکلو داره ... ولی شوهرش با پررویی تمام بعد از چن سال میگه اون دختره فقط واسه م کار میکنه !

اگه مثه بعضی کشورای بیگانه موقع طلاق هر چی دارنو بریزن وسط نصف کنن مطمئن باش اون زن این خفتو تحمل نمیکنه

دختر خاله منم وضعیتش همینه .. میگه اینو خانواده من ب اینجا رسوندن خودش هیچی نداشت حالا من بزارم برم این مال و ثروت ک حق منه بشه واسه یکی دیگه ؟

من اگه جای این خانومه بودم خودمم میرفتم دنبال یکی دیگه ولی طلاق نمیگرفتم تا یر ب یر بشیم :ws3:

یر ب یر شدن:banel_smiley_4: فک میکنی ادم نمیتونه همچین کاری رو کنه:banel_smiley_4:وقتی میدونی عملی قبیحه نمیتونی انجامش بدی

• Like 1
لینک به دیدگاه
یر ب یر شدن:banel_smiley_4: فک میکنی ادم نمیتونه همچین کاری رو کنه:banel_smiley_4:وقتی میدونی عملی قبیحه نمیتونی انجامش بدی

وقتی با این وضع دارن زندگی میکنن عملا با 2 تا آدم مطلقه هیچ فرقی ندارن

زندگی مشترک فقط زیر یک سقف بودن نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه
پشتوانه داشته باشم طلاق میگیرم نداشته باشم همین وضع زنه:ws44:

كاش همش پشتوانه بود بعضي زنها هستند كه غرور دارن غرور ..غروري كه همه چيزشونه همه دنياشونه

• Like 3
لینک به دیدگاه
وقتی با این وضع دارن زندگی میکنن عملا با 2 تا آدم مطلقه هیچ فرقی ندارن

زندگی مشترک فقط زیر یک سقف بودن نیست

من ترجیح میدم رو به روش بمونم تا پشتش

اگه بخوام این کارو کنم جلوش میمونمو میگم به این دلایل طلاق نمیگیرم اما دیگه منو همسر خودت ندون و توقع اینو داشته باش منو با کس دیگه ببینی:banel_smiley_4:

كاش همش پشتوانه بود بعضي زنها هستند كه غرور دارن غرور ..غروري كه همه چيزشونه همه دنياشونه

منم دارم:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

خدا میدونه شاید زنه یه جای براش شوهره کم گذاشته اونم به تلافیش رفته همچین کاری کرده حالا هم زنه دیگه عار نداره داره زندگیشو مییکنه.........چرا اینجوری به قضیه نگاه نکنیم وگرنه یه آدم سالم تحمل همچین وضعی رو نداره:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من ترجیح میدم رو به روش بمونم تا پشتش

اگه بخوام این کارو کنم جلوش میمونمو میگم به این دلایل طلاق نمیگیرم اما دیگه منو همسر خودت ندون و توقع اینو داشته باش منو با کس دیگه ببینی:banel_smiley_4:

با خط اول موافقم ... :w16:

توقع اینو داشته باش منو با کس دیگه ببینی:banel_smiley_4:

واقعاً همچین حرفی میزنی؟

کشته مردت که نیست ... طلاقت میده .... :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

یک مثل هست میگه:

زن وشوهر دعوا کنن اب.....باور کنن

توهین به کسی نمیکنم ولی خودتونو هیچ وقت قاطی بحثهای زوجین محترم نکنید خودشون خوب بلدند از پس خودشون بربیان.دلتونم برای هیچ کدومشون نسوزه........

:ws46:

• Like 1
لینک به دیدگاه
با خط اول موافقم ... :w16:

واقعاً همچین حرفی میزنی؟

کشته مردت که نیست ... طلاقت میده .... :ws3:

اره میزنم وقتی اون واسه خودش این حقو قایل میشه منم این کارو میکنم البته نه در خفا:banel_smiley_4:جلوش میگم که بدونه:banel_smiley_4:

خو طلاق بده:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

اره میزنم وقتی اون واسه خودش این حقو قایل میشه منم این کارو میکنم البته نه در خفا:banel_smiley_4:جلوش میگم که بدونه:banel_smiley_4:

خو طلاق بده:banel_smiley_4:

خیلی هم خوب .... :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با خیانت کردن فقط مردم میگن زنه وضعش خراب بوده بیچاره شوهره...............نه خیانت راه چاره نیست باید دید مشکل مرده چی بوده که از زن و بچه هاش تقریبا جدا شده.........غیر از عده ای از مردها که بیمارنند باقی اونها حتما یه چیزی دیدند که بد میشوند.......ازدواجشون اجباری بوده .محبت ندیدند...یا..........

• Like 3
لینک به دیدگاه

خب این دو موضوع رو داشته باشید

- طلاق بیره و بره یه زندگی جدید رو شروع کنه با پشتوانه ی محکم.

- طلاق بگیره و نتونه خرج زندگیشو بده و تن فروشی کنه!

• Like 4
لینک به دیدگاه
با خیانت کردن فقط مردم میگن زنه وضعش خراب بوده بیچاره شوهره...............نه خیانت راه چاره نیست باید دید مشکل مرده چی بوده که از زن و بچه هاش تقریبا جدا شده.........غیر از عده ای از مردها که بیمارنند باقی اونها حتما یه چیزی دیدند که بد میشوند.......ازدواجشون اجباری بوده .محبت ندیدند...یا..........

ببین مرد نباید توقع داشته باشه زنه باب میل اون باشه یا زن هم همینطور

هر کی یه سری علایق داره این دلیل خوبی واسه خیانت نیس:banel_smiley_4:

نه نشونه قوته ! هم انتقامتو ازش گرفتي هم پولاشو هم به ريشش ميخندي !

نشونه قوته که از پشت خنجر بزنی:167:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نمی دونم اون خانوم چه کاری انجام داده که خدا داره اینطو ری طاوان کارهاشو بش بر می گردونه!

البته نباید اینو هم فراموش کرد که خیانت یکی از دردناک ترین شکنجه هایی هست که متاسفانه الان کم هم نیست! خودم یکبار تجربش کردم!

• Like 3
لینک به دیدگاه

نمی دونم اون خانوم چه کاری انجام داده که خدا داره اینطو ری طاوان کارهاشو بش بر می گردونه!

البته نباید اینو هم فراموش کرد که خیانت یکی از دردناک ترین شکنجه هایی هست که متاسفانه الان کم هم نیست! خودم یکبار تجربش کردم!

این دیگه چه حرفیه؟

همیشه که اینطور نیست ... بعضیا دنبال هوی و هوسن، اشتباهشون رو نباید بندازی گردن دیگری ...

• Like 3
لینک به دیدگاه
این دیگه چه حرفیه؟

همیشه که اینطور نیست ... بعضیا دنبال هوی و هوسن، اشتباهشون رو نباید بندازی گردن دیگری ...

همیشه همینطوره! شاید اون خانوم خودش آدم درستی بوده اما با انتخاب عجولانه و از روی احساسات همسر دچار این وضع شده! (یا شاید برخلاف میل پدر و مادرش انتخابشو انجام داده! ) اما همیشه این ضربالمثل در مورد همه ی ما صدق می کنه! "از ماست که بر ماست"

• Like 3
لینک به دیدگاه
با خیانت کردن فقط مردم میگن زنه وضعش خراب بوده بیچاره شوهره...............نه خیانت راه چاره نیست

مگه قراره مردم بفهمن؟!:w58:

باید دید مشکل مرده چی بوده که از زن و بچه هاش تقریبا جدا شده.........غیر از عده ای از مردها که بیمارنند باقی اونها حتما یه چیزی دیدند که بد میشوند.......ازدواجشون اجباری بوده .محبت ندیدند...

مشكل اكثر مردايي كه اين كارو ميكنن كنترل نكردن هوسه! اگه كل زنهاي يه كشور رو بدي به يه مرد باز دلش ميخواد زنهاي خارجي رو هم امتحان كنه! اين هوس يه چيز طبيعيه ولي آدم وقتي ازدواج ميكنه بايد بتونه خودش رو كنترل كنه!

نشونه قوته که از پشت خنجر بزنی:167:

كسي كه خودش اول خنجر ميخوره فرقي نميكنه خنجر انتقام رو از پشت بزنه يا از جلو !

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...