Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ برام تعريف مي کنه که شوهرش اصلا سر خونه و زندگيش نيست، يه دوست دختر داره و تمام وقت خالي و مسافرت هاش رو با اون مي گذرونه ... مي پرسم:تو که اين قضيه رو مي دوني و شوهرت هم اِبايي نداره که تو بفهمي! و قبحش از بين رفته،چرا جدا نمي شي؟ - کجا برم؟با دو تا بچه برم خونه بابا و مامانم؟شوهرم حسابي برام خرج مي کنه...بچه ها هم هر هزينه مازادي داشته باشن،پرداخت مي کنه.بخوام طلاق بگيرم کي مياد همه اين هزينه ها رو پوشش بده؟... - آهان-پس يه معامله ست. سکوت تو در ازا پرداخت هزينه ها........ متاسفم.:icon_pf (34): شما باشید چیکار می کنید؟ 19 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من واقعا معذرت میخوام که اینطوری مینویسم خاک تو سر اون زنی که فقط به خاط اینکه شوهرش خرجشو میکشه وایمیسه و خیانت شوهرشو تحمل میکنه 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ البته فك كنم نميشه يا زود با اين چند خط قضاوت كرد اما واقعا هستند زنهايي كه حق سكوت ميگرند و به نوعي قرباني 9 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ البته فك كنم نميشه يا زود با اين چند خط قضاوت كرد اما واقعا هستند زنهايي كه حق سكوت ميگرند و به نوعي قرباني دخیخا طلاق عاطفی به این میگن دیجه 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ تا تو شرایطش نباشی نمیتونی درکش کنی 9 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ تا تو شرایطش نباشی نمیتونی درکش کنی :jawdrop: دقیقا منم اومدم همین و بگم دیدم تو گفتی هر کسی باید تو شراط طرف مقابل قرار بگیره تا بتونه قضاوت کنه شاید من و یا هر کس دیگه ای با داشتن شرایط اون این کار و میکردیم 8 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ شما باشید چیکار می کنید؟ میکشمش:167:باور کن ... مرتیکه ملعونو باید گردنشو با گیوتین زد . مردک .... ای .... آدم ....ااااااااا اعصاب نمیذارین که واسه آدم:w00: زهر مار میریزم تو غذاش بمیره بعد خونه و پولاشو بچه هامم مال خودم میشه 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من واقعا معذرت میخوام که اینطوری مینویسمخاک تو سر اون زنی که فقط به خاط اینکه شوهرش خرجشو میکشه وایمیسه و خیانت شوهرشو تحمل میکنه دمت گرم منم همینو میگم خاک تو سرش too 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ میکشمش:167:باور کن ...مرتیکه ملعونو باید گردنشو با گیوتین زد . مردک .... ای .... آدم ....ااااااااا اعصاب نمیذارین که واسه آدم:w00: زهر مار میریزم تو غذاش بمیره بعد خونه و پولاشو بچه هامم مال خودم میشه خودتو کنترل کن خواهر 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ میکشمش:167:باور کن ...مرتیکه ملعونو باید گردنشو با گیوتین زد . مردک .... ای .... آدم ....ااااااااا اعصاب نمیذارین که واسه آدم:w00: زهر مار میریزم تو غذاش بمیره بعد خونه و پولاشو بچه هامم مال خودم میشه خب عزیز من احساسی که نمیشه برخورد کرد بکشی اعدام میشی و بچه ها بی پدر و مادر میشن شاید اون زن بدبخت از بدبخت از طرف خانوادش ساپورت نمیشده و منبع درآمدی نداشته و اونوقت تو این وضعیت خرج و مخارج چکار باید میکرد؟ پس تو این شرایط بهترین تصمیم و گرفته 6 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خودتو کنترل کن خواهر نمیتونم:w00: اعصاب ندارم دست خودم نیست برا یه فمنیسم اینا فوشه:w00: خب عزیز من احساسی که نمیشه برخورد کرد بکشی اعدام میشی و بچه ها بی پدر و مادر میشن شاید اون زن بدبخت از بدبخت از طرف خانوادش ساپورت نمیشده و منبع درآمدی نداشته و اونوقت تو این وضعیت خرج و مخارج چکار باید میکرد؟ پس تو این شرایط بهترین تصمیم و گرفته خوب اون که شوخی بود ولی یه زن نباید تو سری خور و بدبخت باشه حتی اگه توسط خونوادش ساپورت نشه باید سعی کنه عاقلانه عمل کنه و هر جور شده رو پای خودش وایسه نه اینکه تن به هر فلاکتی بده 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من واقعا معذرت میخوام که اینطوری مینویسمخاک تو سر اون زنی که فقط به خاط اینکه شوهرش خرجشو میکشه وایمیسه و خیانت شوهرشو تحمل میکنه این جملت بهاری بود 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من ادم حسودی ام نسبت به عشق هیچ وقت نمی تونم همچین چیزی رو تحمل کنم یا میجنگم و بدستش میارم یا این زندگی خفت بار رو تموم میکنم و جدا میشم حتی اگه مجبور باشم خیلی سخت کار کنم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ من ادم حسودی ام نسبت به عشق هیچ وقت نمی تونم همچین چیزی رو تحمل کنم یا میجنگم و بدستش میارم یا این زندگی خفت بار رو تموم میکنم و جدا میشم حتی اگه مجبور باشم خیلی سخت کار کنم آفلین خوب کری میکنی حسودم نیستی غیرت داری کسی که همونجوری میمونه آدم بی تعصب و تو سری خوریه 2 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ منم بودم همین کار و می کردم ... (البته امکانش هست با مشاوره خانواده حل شه ...) ملت هرچی می خوان بگن ... 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ نمیتونم:w00:اعصاب ندارم دست خودم نیست برا یه فمنیسم اینا فوشه:w00: خوب اون که شوخی بود ولی یه زن نباید تو سری خور و بدبخت باشه حتی اگه توسط خونوادش ساپورت نشه باید سعی کنه عاقلانه عمل کنه و هر جور شده رو پای خودش وایسه نه اینکه تن به هر فلاکتی بده این و قبول دارم ولی حرف من اینه باید ببینی زنه چه مشکلی داشت که تن داد به این فلاکت 4 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این اتفاقا فقط تو ایران میفته .. یکی از دختر خاله های منم همین مشکلو داره ... ولی شوهرش با پررویی تمام بعد از چن سال میگه اون دختره فقط واسه م کار میکنه ! اگه مثه بعضی کشورای بیگانه موقع طلاق هر چی دارنو بریزن وسط نصف کنن مطمئن باش اون زن این خفتو تحمل نمیکنه دختر خاله منم وضعیتش همینه .. میگه اینو خانواده من ب اینجا رسوندن خودش هیچی نداشت حالا من بزارم برم این مال و ثروت ک حق منه بشه واسه یکی دیگه ؟ من اگه جای این خانومه بودم خودمم میرفتم دنبال یکی دیگه ولی طلاق نمیگرفتم تا یر ب یر بشیم 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ [/color] این و قبول دارم ولی حرف من اینه باید ببینی زنه چه مشکلی داشت که تن داد به این فلاکت باور کن پای حرفش بشینی از منو تو هم سر حال تره و بهتر میتونه مستقل و رو پای خودش وایسه مشکلش اینه که پخمست فک میکنی ازین جور زنا کمن؟ میذارن هر جور میخوان باهاشون برخورد شه و دم نمیزنن چون ترسو هستن و استقلال ندارن و بی عرضه هستن فکر میکنن اگه طلاق بگیرن آسمون به زمین میاد یا فکر میکنن... چمیدونم اون عقیده چرت...که هر کی باید با لباس سفید بره خونه شوهر با لباس سفیدم ...حالا میخواد با یه انسان زندگی کنه یا با یه دراکولای حیوان صفت 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ خانومای محترم احساساتتونو کنترل کنید خوب نیس برا پوستتون 5 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ باور کن پای حرفش بشینی از منو تو هم سر حال تره و بهتر میتونه مستقل و رو پای خودش وایسه مشکلش اینه که پخمست فک میکنی ازین جور زنا کمن؟ میذارن هر جور میخوان باهاشون برخورد شه و دم نمیزنن چون ترسو هستن و استقلال ندارن و بی عرضه هستن فکر میکنن اگه طلاق بگیرن آسمون به زمین میاد یا فکر میکنن... چمیدونم اون عقیده چرت...که هر کی باید با لباس سفید بره خونه شوهر با لباس سفیدم ...حالا میخواد با یه انسان زندگی کنه یا با یه دراکولای حیوان صفت :jawdrop: اینطورا هم نیستا !!!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده