afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این صفحه ی دسکتاپ منه ایا نکته ی خاصی توش می بینین اری باز هم ستاره ی داوود اینبار در دسکتاپ من:w74: مواظب باشین که اونا حتی در دسکتاپ ها نفوذ کرده اند "خدایا توبه" 12 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این صفحه ی دسکتاپ منه ایا نکته ی خاصی توش می بینین بله u99.exe :167: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ اینم نماد یه پیامبره احترام بهش واجبه بعضی مسلمونا پرچم رو میزارن زیر پاشون رد میشن نمیدونن این نماد فرستنده خدا داوود هست و اصل اینکه احترام به همه فرستنده ی خدا واجبه نادیده میگیرن 3 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ بله u99.exe:167: ای u99 شناس یاد اون آخونده ارشاد افتادم که جلوی کارو مارو بخاطر موسیقی غربی گرفت 4 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ ای u99 شناس یاد اون آخونده ارشاد افتادم که جلوی کارو مارو بخاطر موسیقی غربی گرفت هه هه هه هه مال من u1002 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ این صفحه ی دسکتاپ منه ایا نکته ی خاصی توش می بینین آره need for speed درجت چیه؟ من Sergent II شدم 6 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ آرهneed for speed درجت چیه؟ من Sergent II شدم من خیلی وقته 20 شدم (60 مرحله رو طلا گرفته ام) راستی با این دسکتاپت راحتی؟؟؟ مگه چشه؟ هه هه هه هه مال من u1002 اگه نگاه 1006 رو هم تازه دانلود کردم سمت چپ اینم نماد یه پیامبره احترام بهش واجبهبعضی مسلمونا پرچم رو میزارن زیر پاشون رد میشن نمیدونن این نماد فرستنده خدا داوود هست و اصل اینکه احترام به همه فرستنده ی خدا واجبه نادیده میگیرن بعضی از پیامبرا دروغین بودن و اسلام اونا رو تایید نکرده مثل مانی (داوود رودرموردش نمی دونم که تایید شده یا نه ) بله u99.exe:167: فریگیت هم هست 3 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ u99.exe دیگه دموده شده. برنامه فقط puff که به کسی نمیدمش.سزعت بیشتر.راحتی در کانکت شدن 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۸۹ UseJump هم برنامه بدی نیست ولی بعضی وقتا سرعتش خیلی خوبیه بعضی وقتا هم نه تاپیک از کجا رسید به کجا... 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ الان جنس خوبش کدومه .... این u که جواب نمیده تازه آنی ویروس بهش گیر میده !! فکر کنم اسپایویر توش گذاشتن .... چون حجمش هم زیاد شده ! 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ u99.exe دیگه دموده شده.برنامه فقط puff که به کسی نمیدمش.سزعت بیشتر.راحتی در کانکت شدن قبلا برنامه اش رو داشتم نتونستم ازش استفاده کنم حذفش کردم usejump هم برنامه بدی نیستولی بعضی وقتا سرعتش خیلی خوبیه بعضی وقتا هم نه تاپیک از کجا رسید به کجا... تابستون یوز جامپ استفاده می کردم از وقتی اومدم دانشگاه نمی تونم باهاش کار کنم تنظیماتش با وایرلس نمی خونه 1 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ من داخليشو استفاده مي كنم! سيمرغ البته وقتايي كه وي پي ان ميتركه! 1 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ مگه چشه؟ اگه نگاه 1006 رو هم تازه دانلود کردم سمت چپ یه کم گیجولیه u99.exe دیگه دموده شده.برنامه فقط puff که به کسی نمیدمش.سزعت بیشتر.راحتی در کانکت شدن :w821::w821::w821::w821::w821::w821: 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ یه کم گیجولیه :w821::w821::w821::w821::w821::w821: حالا چرا داری گریه میکنی. منم گریم گرفت 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۸۹ حالا چرا داری گریه میکنی.منم گریم گرفت چون به هیچکس نمیدیش :ws44: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ من احتیاج شدیدی به پالایه شکن دارم 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ چون به هیچکس نمیدیش :ws44: من احتیاج شدیدی به پالایه شکن دارم برین برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیزی که میخواین رو بنویسین اسمشو واستون میاره دیگه مثلا بنویسین : puff exe یا u1006 و usejump و ... 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ من الان دقیق نفهمیدم موضوع تاپیک دسکتاپ افشینه؟؟!! یا تبلیغ واسه چیز شکنه؟؟!! یکی یه لینک بده به من واسه چیز شکن اخه این سایتای علمی همشون قفلیده شدن 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۸۹ دیروز تمام هیتلر شکن ها از کار افتادند این ها که میتونند چرا همیشه اینکار را نمیکنند. برایشون هزینه داره؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده