danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ خبر فوری:مبارک انصراف داد و قدرت خودش را به شورای ارتش واگذار کرد معترضان شروع به خوشحالی کردند عمر سلیمان اعلام کرد حسنی مبارک قدرت را به شورای عالی نظامی واگذار کرد 14 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اخی اومدم من بزنم دیدم زدی مبارک دررفت دی: 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ دهه فجر ایران و دو دهه فجر منهای 2 مصر مبارک (نه اون مبارک) باد 6 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ بدبخت دانشجوهای مصری که باس دو واحد انقلاب پاس کنند و بجای دهه فجر با احتساب 3تا جمعه باید 21 روز رویش ها و ریزشها تماشا کنند 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ دهه فجر ایران و دو دهه فجر منهای 2 مصر مبارک (نه اون مبارک) باد :ws3: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ عجب تقارنی!!!! چه بهره برداری ها ازش بشه!! خدا با ایناست!!! 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ مصر تونست ما هم میتونیم. ما سی و دوسال پیش تونس تیم 3 لینک به دیدگاه
Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ از اخوان المسلمین و سید جمال الدین اسدبادی یادتون نره 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ کلمه بهمن حرام اعلام شد. فقط کافی هست این کلمه را در گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اومدیم و یکی میخواست 22 اسمشو نبر رو سرچ کنه...تکلیف چیست؟؟؟ لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ من دارم از حسودی می ترکم نمی شه ما هم به عنوان عرض تبریک بریم باهاشون شادی کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ کلمه بهمن حرام اعلام شد.فقط کافی هست این کلمه را در گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید خب الان چرا مال تو حرام نیست؟ لینک به دیدگاه
H A M I D 1194 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! خبرگزاری آلمان به نقل از محافل امنیتی مصر خبر داده است که حسنی مبارک، رئیس جمهور مصر، از قاهره خارج شده است. او ظاهراَ با یک هلیکوپتر کاخ ریاست جمهوری را به مقصد نامعلومی ترک کرده است. گفته میشود که مقصد مبارک احتمالاَ شرمالشیخ است. پ ن : شرم کوجای شیخ میشه دخیخا ؟! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ پ ن : شرم کوجای شیخ میشه دخیخا ؟! لینک به دیدگاه
barane eshgh 228 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! خبرگزاری آلمان به نقل از محافل امنیتی مصر خبر داده است که حسنی مبارک، رئیس جمهور مصر، از قاهره خارج شده است. او ظاهراَ با یک هلیکوپتر کاخ ریاست جمهوری را به مقصد نامعلومی ترک کرده است. گفته میشود که مقصد مبارک احتمالاَ شرمالشیخ است. پ ن : شرم کوجای شیخ میشه دخیخا ؟! من می دونم کجا میره .... بگم؟ بگم؟ بگم؟ همونجا که همه می گن برو به.... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ کلمه بهمن حرام اعلام شد.فقط کافی هست این کلمه را در گوگل سرچ کنید تا متوجه بشید چی باید بنویسیم تو گوگل؟ :JC_thinking: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده