eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ طرح جدید دولت برای از بین بردن اصل و نصب ایرانی دیگه اجازه گذاشتن برخی از نام های اصیل ایرانی مثل خشایار ، کورش ، داریوش و ..... روی بچه ها رو نمیدن همینطور تاسیس شرکت یا ارگانی با این اسم ها هم ممنوع شده! قبلا هم عوض کردن نام های عربی مثل محمد و علی و زهرا و .... ممنوع بود !!! خدا بداد بچه هامون برسه 27 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ واقعا؟؟ منبعی داری از این خبر؟؟ 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ - عربی یا ایرانی؟ - بنده ایرانیالاصل هستم!!!! 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ منبعش کسانی اند که رفتن و اجازه نگرفتن که اسم ایرانی بزارن 6 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ همه ی نام های ایرانی نه !!!!!!!!!!!! نام های معروف مثل کورش و داریوش و .......... 5 لینک به دیدگاه
morta 3323 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ راستش من یکم برام هضمش مشکل... من شنیده بودم مسیح و عیس ممنوع شده .. ولی احتمالشم هست ... شاید در آینده اسم منم منقرض شه 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ خب این قضیه مال چند وقت پیشه؟ یکی از آشناهامون 1 سال پیش اسم بچشو کوروش گذاشت... 8 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ جدیده بابا ... شاید نهایتا مال یک ماه پیش باشه 6 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ وظيفه هر وطن پرست بايد براي فرزندان خود انها را با شاهنامه اشنا كند تا به نام اصيل وتاريخ خود ارتباط برقرار كنه .. ولي انصافا اسم هاي دهن پر كن داريم لطفا هر كدام بعد از نظر 5 تا اسم ايراني اصيل بذاريد ... سيامك كيومرث كا ميار مهرداد تيرداد روزبه......مخلص شماهموطنام داريوش 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ يهني اگه اسم بچه مو بزارم "ميرفندرسكي" بهتر تا اسم عربي بزارم .. خيليم بهتر تازه اصل اصل اورجيناله 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ یه بار یه جایی خوندم که طرف میگفت من رویه بچم اسم عربی میزارم چون اسم های ایرانی معنی ندارن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! میخواستم سرم رو بکوبم رو کیبورد مردم معنی اسم های اصیل رو نمیدونن و فکر میکنن اسم ندارن 12 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ ما که چند وقت پیش اسم برادرزادمو گذاشتیم سامیدخت چیزی متوجه نشدیم ولی اگه اینجوری باشه واقعا افتضاحه :icon_pf (34): من اینجا عروسی نمیکنم میرم اونور 5 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ اگه بریم دبی میشه اونجا واسه بچه شنانامه گرفت !؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ 812 گوشی موبایل ایرانی ساختن، اسمش GLX ئه، فونتش عربی! مملکته داریم؟ كپي پيس" 8 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ من میخوام اسممو عوض کنم بزارم کوروش 9 لینک به دیدگاه
eder 13732 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ من میخوام اسممو عوض کنم بزارم کوروش بهت میاد کورش 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۸۹ من اسم دخترمو میزارم وینا که کردیه اگه دوقلو شدن اسم اونن یکیشونو میزارم پورشات اسم زن داریوش دومه.فوقش میرم ترکیه شناسنامه میگرم براش یا اربیل عراقاصلا میرم یه کشور عربی شناسنامه میگرم اینا بسوزن 7 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ اما خب بعضی ها مثل سوشیانت آزاده ولی خشایار مگر چه عیبی داره 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۸۹ هر دم از این باغ بری میرسد.....تازه تر از تازه تری میرسد 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده