سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ به نظرتون منکه تا حالا نه کادو دادم نه گرفتم تو این روز ...مشکلی ...نقصی چیزی دارم؟ آیا 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ بنده حتی اطلاع ندارم که این کلمه را چگونه به نگارش در می آورند...:icon_pf (34): فک میکنی اینقد مهمه که گریه کنی بزنی تو سرت؟ 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ کس اینو گفته بهت ؟ نه هرگز فقط بابت یادآوری سالانه پرسیدم اینو 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ نه هرگزفقط بابت یادآوری سالانه پرسیدم اینو حالا این خوبه یا بد 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ حالا این خوبه یا بد نمیدونم بستگی به افکار و شخصیت طرف داره یکی میگه خوبه یکی میگه بده باید نتیجه و برایند رو دید 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ فک میکنی اینقد مهمه که گریه کنی بزنی تو سرت؟ این face palm بود... تو سرم نزدم که... تا حدودی که مهم هست به هر حال... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من کادو می خوام بیا اینم کادوت داداشی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ این face palm بود... تو سرم نزدم که... تا حدودی که مهم هست به هر حال... #115 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ آیا یک تاپیک زده بودی در مورد دلبری.روی دلبری بیشتر کار کن ws28:ws3: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ یک تاپیک زده بودی در مورد دلبری.روی دلبری بیشتر کار کن ws28:ws3: ولی به نظرم اسانسور زودتر جواب میده 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ نه هرگزفقط بابت یادآوری سالانه پرسیدم اینو هیچی دیگه امثال ماها میشیم جزو پریکاریوتها(از اولین موجودات صاحب حیات روی زمین) 1 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ ولی به نظرم اسانسور زودتر جواب میده متوجه نشدم راستی امضات خیلی باحاله 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من که خوشم نمیاد از این کارا مخصوصاً این روز که ریشه ایرانی نداره. یه بار کادو گرفتم باور کنید حس آدمای غرب زده و تهاجم فرهنگی و تقلید کوکورانه و ... بهم دست داد. حس حماقت بدی بهم دست داد. واسه همین هم کلاً از این فازا اومدم بیرون. 6 لینک به دیدگاه
s.m1990 522 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من یه روبالشی خوشکل برای خودم خریدم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ من که خوشم نمیاد از این کارا مخصوصاً این روز که ریشه ایرانی نداره.یه بار کادو گرفتم باور کنید حس آدمای غرب زده و تهاجم فرهنگی و تقلید کوکورانه و ... بهم دست داد. حس حماقت بدی بهم دست داد. واسه همین هم کلاً از این فازا اومدم بیرون. واسه کی گرفتی ؟ 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۱ هر کی پیداش نیست الان بیرون تو کافی شاپ و ایناس.:gnugghender:بچه مثبتا اینجان 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده