شقایق31 40377 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ یادت هست ؟ برای بعضیامون سه سال بعضیامون دوسال بعضیامون یکسال و کمتر مونده بودیم اسم کاربریمون رو چی بذاریم ، اما هر چی بود زدیم ، اونی که عشق سینما بود یه چیزی گذاشت اونی که عشق درس بود یه چیزی یکی هم اسم خودشو گذاشت... اول که اومدیم یکم حس غربت میکردیم اما خیلی زود همه با هم صمیمی شدیم وشدیم معتاد محیط مجازی مهندسان. یکمون 17سالش بود یکی 20 و یکی 35 و ... یکی استاد دانشگاه بود یکی کاسب یکی دانش اموز یکی کنکوری یکی پولدار یکی طرفدار احمدی نزاد یکی یکی مخالفش یکی و .. اما هیچکدوم اینا برامون تفاوتی ایجاد نمیکرد هممون دوست بودیم فقط دوست شایدم خواهر وبرادر . خیلیا میگفتن این دوستی ها مجازیه ویک روز همشون می پره. تا اینکه گذشت و گذشت ومهندسان برامون غیر قابل تحمل شد... توی این دنیای بزرگ مجازی همه خاطرات ثبت شده و همه نوشته های و همه تلاشامون توی تنها یک دقیقه توی بایگانی کردن و درشو محکم بستن. خیلی هامون افسرده شدیم ،دلتنگ شدیم ولی دیگه امیدی نداشتیم دور هم باشیم اما دلمون میخواست بهمون ثابت کنه مجازی حقیقی حالیش نیست هیچکدوممون نفهمیدیم که چی شد اما الان میبینیم باز دوباره دور هم جمع شدیم تا نشون بدیم مهندسان و انجمنو.. همشون تنها یک بهونه هستند واسه اینکه دور هم باشیم پس دوستی هامون ، خاطراتمون ، گریه هامون واسه هم، دعا های قلبی مون و .. رو هیچ وقت یادت نره و هیچ وقت .. یادت نره که همو چقدر دوست داریم . .. بد نیست بیایم و یه عهد دوباره ببندیم برای دوستی های قشنگمون 83 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شمارو نمیدونم ولی من این یک و نیم سال رو زندگی کردم با همتون کاش فضای کشورمون طوری بشه که بتونیم این دوستی ها رو به دنیای حقیقی هم ببریم بدون هیچ ترسی از هر اما و اگری وشایدی..... 43 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من که این دنیای مجازی و خیلی هم دوست دارم چون دوستای گل زیادی پیدا گردم از تمام ایران 37 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ شمارو نمیدونم ولی من این یک و نیم سال رو زندگی کردم با همتون کاش فضای کشورمون طوری بشه که بتونیم این دوستی ها رو به دنیای حقیقی هم ببریم بدون هیچ ترسی از هر اما و اگری وشایدی..... دقیقا منم مثل تو عین این 14 ماه من روز بروز به همه وابسته شدم امروز با خودم فکر میکردم چقدر قشنگه این دوستیا تا 50 یا 60 سالگیمون ادامه پیدا کنه یعنی میشه 26 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ منم خیلی به بچه های این دنیای مجازی وابسته شدم 28 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا و باشگاه همش برام خاطره ست و تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم و دوستای خوبی پیدا کردم ولی نمیدونم چرا گاهی با خودم میگم "کاش اصلا اون روز اول عضو نمیشدم!!" نمیدونم شاید هم بخاطر وابستگی که ایجاد شده این حرف رو میزنم ولی... مرسی با بت تاپیک خوبت... 30 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اینجا و باشگاه همش برام خاطره ست و تو این مدت خیلی چیزا یاد گرفتم و دوستای خوبی پیدا کردم ولی نمیدونم چرا گاهی با خودم میگم "کاش اصلا اون روز اول عضو نمیشدم!!"نمیدونم شاید هم بخاطر وابستگی که ایجاد شده این حرف رو میزنم ولی... مرسی با بت تاپیک خوبت... منم گاهی این حس بهم دست میده ولی حس وابستگی به دوستام غالبه 16 لینک به دیدگاه
محمدa 1104 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ همه شما درست میگید ولی کاش کمی هم صداقت بود 11 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من احساس میکنم ... کمترین فایده این دنیای مجازی اینه که: کمترین خیانت ها بهت میشه ... چون خیانت ها اونور خیلی بیشتره! 19 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ همه شما درست میگید ولی کاش کمی هم صداقت بود حرفت و قبول دارم ولی خودم به شخصه تو این دنیا صادق بودم 11 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ من که زیاد نیست تو این فضام اما همین مدتم خیلی حس خوبی داشتم...کمترین حسنش اینه که دلیلی نداره خودمو سانسور کنم... 19 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اگر این دنیای مجازی نبود من نمیتوانستم تحصیلات حوزوی خود را به پایان برسانم. اگر باز هم کمکم کنید مرجع خوبی براتون میشم که فتوا بدم باقلوا واستون... 21 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اگر این دنیای مجازی نبود من نمیتوانستم تحصیلات حوزوی خود را به پایان برسانم. اگر باز هم کمکم کنید مرجع خوبی براتون میشم که فتوا بدم باقلوا واستون... تو هم ما رو کشتی با این حوزه و عمامت:w00: ما در مورد دوستان و وابستگی میحرفیم:w00: 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ تو هم ما رو کشتی با این حوزه و عمامت:w00: ما در مورد دوستان و وابستگی میحرفیم:w00: خوب شماها مثل طلبه میمونید برای من.... من به طلبه هام وابسته ام......:w00: 14 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اره یادم نمیره چقد این شوبرت مارو مسخره میکنه 14 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اره یادم نمیره چقد این شوبرت مارو مسخره میکنه یه روزی همینا هم برات خاطره میشه 10 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ خوب شماها مثل طلبه میمونید برای من.... من به طلبه هام وابسته ام......:w00: پس قدر طلبه هات و بدون 9 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ یه روزی همینا هم برات خاطره میشه اره اون بچه پرروه که قرمزه هم میشه خاطره دلمون واسش میتنگه 8 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اره یادم نمیره چقد این شوبرت مارو مسخره میکنه کی منو صدا کرد من کیو مسخره کردم 10 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۹ اره اون بچه پرروه که قرمزه هم میشه خاطره دلمون واسش میتنگه کدوم بچه پرو بگو منم بدونم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده