honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۳ رنگ چشمای منم سبز تیره ست ترکیب سبز و طوسی و قهوه ای ! یه رنگ خاصه هر جا یه رنگی میشه رنگ چشم همسرم قهوه ایه و اصلا برام مهم نبود ، ولی خیلی از خواستگارام بخاطر رنگ چشام میومدن خواستگاریم!!!! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۳ honey memar گفته است: رنگ چشمای منم سبز تیره ست ترکیب سبز و طوسی و قهوه ای ! یه رنگ خاصه هر جا یه رنگی میشه رنگ چشم همسرم قهوه ایه و اصلا برام مهم نبود ، ولی خیلی از خواستگارام بخاطر رنگ چشام میومدن خواستگاریم!!!! :icon_pf (34): منم تازه یاد گرفتم مال منم همینطوریه ولی نمی اومدن خواستگاری من اسمش تیله ای هستش 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۱ مرداد، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: منم تازه یاد گرفتم مال منم همینطوریه ولی نمی اومدن خواستگاری من اسمش تیله ای هستش اء پس از این به بعد هر کی پرسید چه رنگیه میگم تیله ایه من تو نظر سنجی زدم سبز چون اسمشو نمیدونستم 1 لینک به دیدگاه
Masi7 30 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ مرداد، ۱۳۹۳ من چشام قهوه ای مشکیه ی بار از شوخی ناشکری کردم ک چشام حالت گرد و مسخره داره خدا ی گوجه کاروند پشت چشم ک فهمیدم چش زشت ینی چی هیچی دگ 200 و خورده ای باس هزینه این ناشکریمو بدم.دیگه چشمو دوس دارم لنزم هیچوقت نذاشتم و عالاقم بش ندارم چش همسر آیندمم دوس دارم عسلی باشه نبودم اشکل نداره فقط سلامتی ...سلامتی همه ی چشا 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ شهریور، ۱۳۹۳ چطوره یه عکس از چشمامون بزاریم؟ جالب میشه... فقط چشم و ابرو... آخرش همه رو جمع میکنیم یه عکس جالب میسازیم... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ jijo گفته است: چطوره یه عکس از چشمامون بزاریم؟جالب میشه... فقط چشم و ابرو... آخرش همه رو جمع میکنیم یه عکس جالب میسازیم... فکر خوبیه 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ ENG.SAHAND گفته است: فکر خوبیه فقط باید یه تاپیک مخصوص عکسا بزنیم... اینجا بهم نخوره... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ شما تاپیکو بزارین من میبرش سر جاش مشکلی نیست ولی بحث و گفتگو توش باشه فقط عکس نباشه 2 لینک به دیدگاه
Masi7 30 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ عاغا من نمیدونم چجوری عکس بزارم فکر خوبیه ولی راهنماییم کنین تا بتونم عکس بذارم پلیز یکی بهم توضیح بده 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ شهریور، ۱۳۹۳ http://www.noandishaan.com/forums/thread133278.html#post1445911 بیااااااااااااااااااااااااید.... نیای رنگ چشمات عوض میشه... خوددانی... :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۷ بهمن، ۱۳۹۳ چشمام قهوه ایه. خیلی هم رنگ چشمای خودمو دوس دارم. هیچوقت دلم نخواسته از لنز استفاده کنم. چون چشمام قشنگه و راضیم ازش. :hapydancsmil: اما رنگ چشم ملاکم واسه ازدواج نیست. 2 لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر، ۱۳۹۴ سبز-خاکستری ینی دو گزینه بزنم ؟ اصلا ملاک ازدواجم نبود. البته گاهی میگفتم چشمای همسرم رنگی نباشه که جلب توجه کنه! اونوقت هر روز باید ۱۰ نفر رو لت و پار میکردم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۳ مهر، ۱۳۹۴ مشکی.....ام.....خیلی و مشکی هارو دوست میدارم..... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده