IT Maryam 1201 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2013 قهوه ای محدوده 2. تا حالا از لنز استفاده نکردم ولی مایلم امتحان کنم. از چشمهای رنگ خاکستری و یا آبی آمیخته با خاکستری و سبز خالص نه چندان روشن و قهوه ای روشن (نه عسلی) خوشم میاد. رنگ چشم برای انتخاب همسر ملاک نیست. :(87): چون رنگ چشم های مادرم بسیار زیباست (آبی یا سبز مایل به خاکستری-متغیر) مایلم اگر روزی فرزندی داشتم چشمهاش رنگ چشمهای ماردم رو داشته باشه. :girl_in_dreams: 7
hosseini68 83 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2013 همیشه دوست داشتم چشمام مشکی بود چون خیلی جذابتره البته بگم قهوه ای هم عالیه . ولی ای کاش میشد بدون این لنزای بیخود هروقت دوست داشتیم رنگ چشمامونو عوض می کردیم......چی میشد.................. 6
خانوم اسفندیاری 465 ارسال شده در 24 دی، 2013 رنگ چشمام قهوه ای پررنگه چشمای آبی رو خیلی دوس دارم هیچوقت از لنز استفاده نکردم رنگ چشم اصلا ملاک انتخاب جالبی نیس. عمق وجود شخصیت آدما رو از چشماشون میتونم تشخیص بدم 5
nazanin faraji 11 ارسال شده در 30 مهر، 2014 سلام دوستان من تازه عضو شدم خوب موضوع جالبیه من دوسش دارم!! رنگ چشمای من تیلیه تشخیصش سخته ولی اکثرا 90% میگن سبز و گیرا ملاک همسر نمیدونم ولی همیشه از ادمایی که چشمای تیره مثل قهوه ای و* مشکی* مخصوصا دارن خوشم میاد اصن مرد باید چشم و ابرو مشکی باشه به نظرم لنزم چون عااااشقه رنگ مشکیم دوس دارم بزارم ولی همه مسخره میکنن که تو چرا دیگه لنز میزاری و ی ذره هم از عواقبش میترسم 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 30 مهر، 2014 شبا عسلی روزها زیر نور شدید سبز کم رنگ دوره چشمم سبز داخلش عسلی حالا شما بگین چه رنگیه من که نفهمیدم تا حالا 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 30 مهر، 2014 شبا عسلی روزها زیر نور شدید سبز کم رنگ دوره چشمم سبز داخلش عسلی حالا شما بگین چه رنگیه من که نفهمیدم تا حالا به اینطور مورد ها میگن تیله ای 1
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 30 مهر، 2014 به اینطور مورد ها میگن تیله ای افرین مرسی بالاخره فهمیدم بعد 38 سال زودتر میگفتی تو کارت پایان خدمتم مینوشتن دیگه البته شما اون موقع نمی تونستی تایپ کنی ممنون مینا روشنم کردی 1
Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 30 مهر، 2014 افرین مرسی بالاخره فهمیدم بعد 38 سال زودتر میگفتی تو کارت پایان خدمتم مینوشتن دیگه البته شما اون موقع نمی تونستی تایپ کنی ممنون مینا روشنم کردی حالا زود بود میدونستم نمیگفتم تا یه 10سال دیگه بیشتر روشن بشید.. 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 30 مهر، 2014 من صبح ها آبی رنگه ظهر که میشه سبز میشه شب که میشه ترکیبی میشه خودمم نفهمیدم چ رنگیه 1
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 30 مهر، 2014 من موندم اینایی که چشماشون ابی یا مثلا سبز هست چرا بهشون میگن چشم رنگی؟ مگه سیاه و قهوه ای جزء رنگها نیست که اونایی که چشم مشکی و قهوه ای هستن ، بهشون نمیگن چشم رنگی؟ 1
Moment 15228 ارسال شده در 30 مهر، 2014 چشم من آسمونیه البته آسمون ساعت 2 نصفه شب ولی چشمای قهوه ای دوست دارم مخصوصا روشن 5
Tamana73 28835 ارسال شده در 30 مهر، 2014 مشکی... روشن دوس دارم... از لنزم استفاده نکردم ونمیکنم... همسرمم فرقی نمیکنه... 7
*atefeh* 13017 ارسال شده در 31 مهر، 2014 چشمهای من قهوه ای گروه ۴ میشه لنز استفاده نکردم چون به چشم آسیب میزنه بشدت من از همه رنگها خوشم میاد بخصوص خاکستری 6
saghar... 6666 ارسال شده در 31 مهر، 2014 منم چشام مشکی مشکی هست. رنگ مشکی رو هم دوست دارم یکمم عسلی و سبزتیره لنز استفاده نکردم و میترسم استفاده کنم واسه همسر هم فرقی نداره چشاش چه رنگی باشه 6
.Apameh 25173 ارسال شده در 2 آبان، 2014 سبز... اما تغییر هم میکنه... یه وقتایی به طوسی میزنه انگار لنزم تا حالا نزاشتم اما دوس دارم امتحان کنم مثلا مشکی همسر هم فک نکنم رنگ چشم ملاک خوبی باشه... 4
VINA 31339 ارسال شده در 7 آبان، 2014 [h=2]تو كه چشــــــــــــمــــــــات خيلي قشنگه...بيا تو كارت دارم![/h] چیه چکارم داری 3
saba mn 20993 ارسال شده در 7 آبان، 2014 قهوه ای تیره نه تا حالا لنز استفاده نکردم اخلاق مهمه نه رنگ چشم هوم قهوه ای تیره کدوم میشه ایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 5
manjari 2934 ارسال شده در 11 آبان، 2014 منم قهوه ای تیره هستم برای همسرم رنگ خیلی روشن دوست نداشتم ، اما اخلاق و چیزای دیگه اولویتم بود در کل رنگ چشم مهم نیست ، قیافه باید با نمک باشه تا خوشگل بی نمک استفاده لنز رو دوست ندارم اما بدم نمیاد یکبار امتحان کنم ، البته یک بار تلاش کردم از 6 کیلیومتری اشکم جاری شد 1
ارسال های توصیه شده