Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ ای ناقلا دوری یار؟ یا چیزی زدی تو رگ؟ نه آقا!!! ما اصلا تیپ و قیافمون به اون چیزایی که فکر میکنی نمیخوره!! در غم هجر یار/شده ام بی قرار/مردم از انتظار.... 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من جز گروه 4ام رنگ چشامو دوس دارم اما بیشتر چشم مشکی دوس دارم !اصلا دوس ندارم لنز استفاده کنم به نظرم خیلی چشمو ضایع میکنه برام فرقی نداره همسر ایندم چشاش چه رنگی باشه ولی دوس ندارم چشاش سبز باشه البت نه این که بدم میادا نه ولی خب دوس ندارم دیگه 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من قهوه ای تیره م اما زدم مشکی لنز رنگی به هیچ وجه دوست ندارم....به خصوص برای خودم چون فکر میکنم لازم ندارم هرچند کمتر پیش اومده کسی استفاده کنه و من خوشم بیاد..غیر طبیعیه رنگ چشم هم تیره رو خیلی ترجیح میدم مگه رنگهای خاص که ترکیب جالبی با رنگ موژه و ابرو و پوست داشته باشه اما در کل از چشم سبز یا ابی با پوست خیلی سفید و موی بور خوشم نمیاد ملاک انتخاب؟؟!! میدونی طرز نگاهه یه نفره که تو رو شیفته میکنه و نه رنگ و فرم چشم؟!! نگاهش جذاب باشه خیلی مهمتره برای من! 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من قهوه ای تیره م اما زدم مشکی لنز رنگی به هیچ وجه دوست ندارم....به خصوص برای خودم چون فکر میکنم لازم ندارم هرچند کمتر پیش اومده کسی استفاده کنه و من خوشم بیاد..غیر طبیعیه رنگ چشم هم تیره رو خیلی ترجیح میدم مگه رنگهای خاص که ترکیب جالبی با رنگ موژه و ابرو و پوست داشته باشه اما در کل از چشم سبز یا ابی با پوست خیلی سفید و موی بور خوشم نمیاد ملاک انتخاب؟؟!! میدونی طرز نگاهه یه نفره که تو رو شیفته میکنه و نه رنگ و فرم چشم؟!! نگاهش جذاب باشه خیلی مهمتره برای من! :w58: :w58::w58::w58::w58::w58: موافقم مهم طرز نگاهست البته گاهی وقتا بر اساس جهش ژنتیکی ممکنه یه چشم مشکی باشه یه چشم قهوه ای یا یک چشم زرد لیمویی یه چشم سبز بهاری ...اوینجوریی هم قشنگه 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ :w58: :w58::w58::w58::w58::w58: موافقم مهم طرز نگاهست البته گاهی وقتا بر اساس جهش ژنتیکی ممکنه یه چشم مشکی باشه یه چشم قهوه ای یا یک چشم زرد لیمویی یه چشم سبز بهاری ...اوینجوریی هم قشنگه جالا چرا اینقدر تعجب؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ عه! این تاپیک چه آشناست! بالاخره چشم سبز پیدا کردی یا نه؟ من که قهوه ای متوسطم.ولی یه روزی میرم لنز مشکی مشکی میگیرم 3 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ همه به دنبال چشمان زیبان تو به دنبال نگاه زیبا باش مثال : اینجوری 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۰ من که فعلا چشمام قرمزه:texc5lhcbtrocnmvtp8تا ببینم بعدا چه شکلی میشه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ من چشمام قهو ای یه از لنز استفاده کردم ولی لنز طبی و شفاف. 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ رنگ چشام قهوه ای تیره رنگ چشم پلیسای توی سریال کاراگاهان کهنه کار ... یه جور آّبی خیلی قشنگ و زیبا نه از لنز استفاده نکردم ولی می خوام استفاده کنم رنگ چشم حاج آقامون اصلا برام مهم نیست چی باشه ... فقط من از چشمای ریز برای مردا خیلی خیلی خوشم میاد :girl_angel: ... چشمای بادومی ... چشمای کوچک و گیرا :4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ عه!این تاپیک چه آشناست! بالاخره چشم سبز پیدا کردی یا نه؟ من که قهوه ای متوسطم.ولی یه روزی میرم لنز مشکی مشکی میگیرم تو کیستی ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه بابا قحطیه !! :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
.Pa.Ri.Sa. 4116 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ تو کیستی ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8نه بابا قحطیه !! :biggrin: گفته شده غریبه ای آشنا من یه اژدهای چشم سبز سراغ دارم.میخوای معرفیش کنم؟:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ گفته شده غریبه ای آشنا من یه اژدهای چشم سبز سراغ دارم.میخوای معرفیش کنم؟:biggrin: اگه زن زندگی باشه آره !!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دیگر رنگ ها یعنی چه رنگایی؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دیگر رنگ ها یعنی چه رنگایی؟:JC_thinking: بنفش ، خردلی ، صورتی ، سورمه ای ...اینا!! 3 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ بنفش ، خردلی ، صورتی ، سورمه ای ...اینا!! اینا رنگ چشمه؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ اینا رنگ چشمه؟ پ ن پ رنگ کیفه!! :biggrin: 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ پ ن پ رنگ کیفه!! :biggrin: کدوم نامسلمونی رنگ چشمش بنفش؟:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ من تو این تاپیک نظر ندادم ؟ :biggrin:ای بابا چرا پس؟!!!! از دستم در رفته حتما :lol: منم چشمام مشکیه ....مشکییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلیم دوس دارمشون اصلانم دوس نداشتم رنگ دیگه ای بود البته شاید واسه تنوع یه روزی لنز رنگی بذارم ولی کلا زیاد دوست ندارم به نظرم غیر طبیعی میشه خیلی 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۰ دیگر رنگ ها یعنی چه رنگایی؟ از اون 5 نفری که بهش رای دادن بپرس!!! :biggrin: NEGARI هم به اون گزینه رای داده ، ولی امروز که چشاشو دیدیم آبی بود ! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده