Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 25 دی، 2011 ای ناقلا دوری یار؟ یا چیزی زدی تو رگ؟ نه آقا!!! ما اصلا تیپ و قیافمون به اون چیزایی که فکر میکنی نمیخوره!! در غم هجر یار/شده ام بی قرار/مردم از انتظار.... 2
haniye.a 5626 ارسال شده در 25 دی، 2011 من جز گروه 4ام رنگ چشامو دوس دارم اما بیشتر چشم مشکی دوس دارم !اصلا دوس ندارم لنز استفاده کنم به نظرم خیلی چشمو ضایع میکنه برام فرقی نداره همسر ایندم چشاش چه رنگی باشه ولی دوس ندارم چشاش سبز باشه البت نه این که بدم میادا نه ولی خب دوس ندارم دیگه 5
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 دی، 2011 من قهوه ای تیره م اما زدم مشکی لنز رنگی به هیچ وجه دوست ندارم....به خصوص برای خودم چون فکر میکنم لازم ندارم هرچند کمتر پیش اومده کسی استفاده کنه و من خوشم بیاد..غیر طبیعیه رنگ چشم هم تیره رو خیلی ترجیح میدم مگه رنگهای خاص که ترکیب جالبی با رنگ موژه و ابرو و پوست داشته باشه اما در کل از چشم سبز یا ابی با پوست خیلی سفید و موی بور خوشم نمیاد ملاک انتخاب؟؟!! میدونی طرز نگاهه یه نفره که تو رو شیفته میکنه و نه رنگ و فرم چشم؟!! نگاهش جذاب باشه خیلی مهمتره برای من! 5
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 25 دی، 2011 من قهوه ای تیره م اما زدم مشکی لنز رنگی به هیچ وجه دوست ندارم....به خصوص برای خودم چون فکر میکنم لازم ندارم هرچند کمتر پیش اومده کسی استفاده کنه و من خوشم بیاد..غیر طبیعیه رنگ چشم هم تیره رو خیلی ترجیح میدم مگه رنگهای خاص که ترکیب جالبی با رنگ موژه و ابرو و پوست داشته باشه اما در کل از چشم سبز یا ابی با پوست خیلی سفید و موی بور خوشم نمیاد ملاک انتخاب؟؟!! میدونی طرز نگاهه یه نفره که تو رو شیفته میکنه و نه رنگ و فرم چشم؟!! نگاهش جذاب باشه خیلی مهمتره برای من! :w58: :w58::w58::w58::w58::w58: موافقم مهم طرز نگاهست البته گاهی وقتا بر اساس جهش ژنتیکی ممکنه یه چشم مشکی باشه یه چشم قهوه ای یا یک چشم زرد لیمویی یه چشم سبز بهاری ...اوینجوریی هم قشنگه 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 25 دی، 2011 :w58: :w58::w58::w58::w58::w58: موافقم مهم طرز نگاهست البته گاهی وقتا بر اساس جهش ژنتیکی ممکنه یه چشم مشکی باشه یه چشم قهوه ای یا یک چشم زرد لیمویی یه چشم سبز بهاری ...اوینجوریی هم قشنگه جالا چرا اینقدر تعجب؟؟ 2
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 25 دی، 2011 عه! این تاپیک چه آشناست! بالاخره چشم سبز پیدا کردی یا نه؟ من که قهوه ای متوسطم.ولی یه روزی میرم لنز مشکی مشکی میگیرم 3
نگين...NeGiN 1499 ارسال شده در 25 دی، 2011 همه به دنبال چشمان زیبان تو به دنبال نگاه زیبا باش مثال : اینجوری 4
lorena 10304 ارسال شده در 25 دی، 2011 من که فعلا چشمام قرمزه:texc5lhcbtrocnmvtp8تا ببینم بعدا چه شکلی میشه 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 دی، 2011 من چشمام قهو ای یه از لنز استفاده کردم ولی لنز طبی و شفاف. 3
felorans666 12046 ارسال شده در 27 دی، 2011 رنگ چشام قهوه ای تیره رنگ چشم پلیسای توی سریال کاراگاهان کهنه کار ... یه جور آّبی خیلی قشنگ و زیبا نه از لنز استفاده نکردم ولی می خوام استفاده کنم رنگ چشم حاج آقامون اصلا برام مهم نیست چی باشه ... فقط من از چشمای ریز برای مردا خیلی خیلی خوشم میاد :girl_angel: ... چشمای بادومی ... چشمای کوچک و گیرا :4chsmu1: 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 27 دی، 2011 عه!این تاپیک چه آشناست! بالاخره چشم سبز پیدا کردی یا نه؟ من که قهوه ای متوسطم.ولی یه روزی میرم لنز مشکی مشکی میگیرم تو کیستی ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 نه بابا قحطیه !! :biggrin: 4
.Pa.Ri.Sa. 4116 ارسال شده در 27 دی، 2011 تو کیستی ؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8نه بابا قحطیه !! :biggrin: گفته شده غریبه ای آشنا من یه اژدهای چشم سبز سراغ دارم.میخوای معرفیش کنم؟:biggrin: 1
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 27 دی، 2011 گفته شده غریبه ای آشنا من یه اژدهای چشم سبز سراغ دارم.میخوای معرفیش کنم؟:biggrin: اگه زن زندگی باشه آره !!! :texc5lhcbtrocnmvtp8 1
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 28 دی، 2011 دیگر رنگ ها یعنی چه رنگایی؟:JC_thinking: بنفش ، خردلی ، صورتی ، سورمه ای ...اینا!! 3
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 28 دی، 2011 پ ن پ رنگ کیفه!! :biggrin: کدوم نامسلمونی رنگ چشمش بنفش؟:vahidrk: 2
ooraman 22216 ارسال شده در 28 دی، 2011 من تو این تاپیک نظر ندادم ؟ :biggrin:ای بابا چرا پس؟!!!! از دستم در رفته حتما :lol: منم چشمام مشکیه ....مشکییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی خیلیم دوس دارمشون اصلانم دوس نداشتم رنگ دیگه ای بود البته شاید واسه تنوع یه روزی لنز رنگی بذارم ولی کلا زیاد دوست ندارم به نظرم غیر طبیعی میشه خیلی 2
shadmehrbaz 24772 مالک ارسال شده در 28 دی، 2011 دیگر رنگ ها یعنی چه رنگایی؟ از اون 5 نفری که بهش رای دادن بپرس!!! :biggrin: NEGARI هم به اون گزینه رای داده ، ولی امروز که چشاشو دیدیم آبی بود ! 1
ارسال های توصیه شده