رفتن به مطلب

آیا شما هم سوالات بی جواب در ذهن تان دارید؟

Aartemis

ارسال های توصیه شده

خیلی سوال ها تو ذهنم با اجازتون چند تاش رو مینویسم
  1. چرا قران عربی مگر ما فارس زبان نیستیم ؟اینو که من از تو اون هفته پرسیدم
  2. چرا باید با خدا عربی حرف زد ؟به همون دلیل که قران عربیه
  3. ازدواج چه لزومی داره ؟لازمه برا اینکه همه تو زندگی یه همدم یه مونس احتیاج دارن
  4. چرا دید بعضی از انسانها تنگه ؟اینم یکی از نواقص بعضی ادماس دیگه
  5. چرا شب ماه میا بیرون صبح خورشید ؟صدبار گفتم به جای ریاضی برو یه رشته دیگه تا سر در بیاری:ws3:
  6. چرا باید کار کنیم ؟برا اینکه تو اگه بمونی خونه منو به کشتن میدی
  7. چرا باید پول دراریم ؟تا پراید بخری:ws3:
  8. چرا ما نمیتونیم جونی کنیم ؟جوونی کن کی جلوتو گرفته خودت دوس داری مث این پیرزنا70ساله باشی
  9. چرا من نمیتونم درست تشخیص بدم گناه چیه ؟به قول دوستمون خوبو بدو تشخیص نمیدی
  10. چرا بعضی ها قشنگند و بعضی ها متوسط و بعضی ها زشت ؟این دیگه کار خداس
  11. چرا بابای من کار خونه نداره ؟خوب بابای منم نداره:ws3:
  12. چرا من توی پایتخت به دنیا نیامدم ؟چون قبل تولد تو من نبودم والی برا کلاسم که شده من میگفتم بریم تهرون برا زایمان
  13. چرا پول بعضی ها از پارو بالا میره ؟چون زرنگن بلدن چجوری پول جمع کنن
  14. چرا دانشگاه آزاد شهریه اش اینقدر گرونه ؟چون اونایی که درس نمیخونن بلاخره باید فرقی با درسخونا بکنن دیگه درسخونا از مغزشون برا مدرک استفاده میکنن دانشگاازادیا از پولشون برا مدرک
  15. چرا من پسر نشدم ؟هاااااااااااا اینو دیگه باید جد بزرگمون بپرسی
  16. چرا ما ویلا تو شما نداریم ؟چون پول خریدشو نداریم
  17. چرا بعضیها خوش شانسند ؟نمیدونم
  18. چرا من بد شانسم ؟خفه شده کجا بد شانسی
  19. چرا هر روز من میمونم عصرا چه کار کنم ؟چون خودت نمیخای وقتتو پر کنی هی بت میگم بیا بریم باشگاه شنا توهم هی وعده سر خرمن میدی
  20. چرا بعد از چندین چند سال زندگی باید بمیریم ؟نمیشه که زنده بمونی رو اعصاب من راه بری
  21. اون دنیا باید به چه زبونی حرف بزنیم ؟بذار وقتی رفتم بت میگم به چه زبونی حرف میزنن
  22. چرا نمیتونم وجود خدا رو کاملا لمس کنم ؟تو با خدا ارتباط برقرار کن وجودشم لمس میکنی

و هزاران چرای دیگه ................

..........

عزیزم اگه سوالی هست بازم بپرس من دریغ نمیکنم:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 88
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خواهر منم پایس خبرش کنم:ws3:

لازم نکرده :167:

عزیزم اگه سوالی هست بازم بپرس من دریغ نمیکنم:ws3:

نه تا تو رو دارم غم ندارم غصه ماتم ندارم

میگم چرا ما ویلا نداریم بعد نصی ویلا داره ؟

من کجا خوش شانسم مگر یا رو ندیدی نی قلیون چطور موفقه همون که آپارتمان دارند و مرغ سوخاری

خفه شده من کجا تو رو زجرت میدم همین دیشب ماجرای پتو آوردن رو یادت بیار تو جمع ضایعم کردی :w00:

تقدیم به تینای عزیزم خواهر خودم

تپلویم تپلو

صورتم مثل هلو :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...

من سئوالات بی جواب بیشماری دارم. یکیش اینه :

اگه دو تا بچه تازه متولد شده , یکیشو از جنگلهای آفریقا و دومی رو از آلمان برداریم بیاریم تو ایران و تو یه خونه و در شرایط کاملا یکسان بزرگشون کنیم , بعد 20 سال بهره هوشی و سایر توانائیشون نسبت به هم چه جوری میشه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا وقتی دوستی هست ...... دشمنی میکنیم

چرا وقتی لطف هست .....دریغ میکنیم .................

یه نصیحت با هرکسی دوستی نکن اگر میبینی یجورهایی در موضع دشمنیت قرار داره چون یه روزی ضربه شو میخوری ازش !!!

تو چه میدانی که شاید اینقدر به همه لطف کردیم

که حالا شده وظیفه و دیگه دلمون راه نمیده برای کسی خرجش کنیم.

پشت هر سنگدلی یه محبت فراوان بوده که یه روزی یه جایی یه عده ای زدن خرابش کردند و دیگه طرف نمیتونه درست بشه.

برای همینم قاتلین و متجاوزین وقتی بتونند به هدفشون برسند باید متوقفشون کرد و نذارید قویتر بشوند.

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...